14/11/18

Ανοίγουν τους λογαριασμούς του Κ. Σημίτη

Ανοίγουν τους λογαριασμούς του Κ. Σημίτη
Σε άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελλάδα σε πρώτη φάση, του Κώστα Σημίτη, της συζύγου του Δάφνης Σημίτη, του αδελφού του Σπύρου και δυο πρώην υπουργών των κυβερνήσεων του, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Βαγγέλη Μαλέσιου, προχωρά η Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με έγγραφο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, που δημοσιεύει η εφημερίδα Τα Νέα, διατάχθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών σε πέντε ελληνικές τράπεζες από τις οποίες ζητείται να αποσταλούν όλα τα στοιχεία των λογαριασμών από το 2000 έως σήμερα.

Ο κατάλογος των επτά προσώπων για τους οποίους η Αρχή ζητάει να ανοίξουν οι λογαριασμοί συμπληρώνεται από την σύζυγο του κ. Μαλέσιου Διαμαντούλα και τον Λουκά Ρωμανό, μεσάζοντα οπλικών συστημάτων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, αν και στο έγγραφο δεν αναφέρεται από ποια δικογραφία ή από ποια έρευνα ποιας υπόθεσης κατέστη αναγκαίο το άνοιγμα των λογαριασμών, εικάζεται πως λόγω της προσθήκης του ονόματος του κ. Λουκά Ρωμανού και των κ. Χρυσοχοΐδη και Μαλέσιου το άνοιγμα συνδέεται με την υπόθεση του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, C4I.
Σημειώνεται πως το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών επιβεβαιώθηκε και από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων. 

Διαβάστε ακόμα:

liberal.gr/
Απάντηση Σημίτη για το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών



«Δεν έχω τίποτα να κρύψω» δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης αναφορικά με το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών που ζήτησε η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων,

«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει. Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας. Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω» υπογραμμίζει ο κ. Σημίτης και καταλήγει:

«Τα σχετικά δημοσιεύματα εστιάζονται σε συκοφαντίες. Και στις συκοφαντίες θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται».

kathimerini.gr/

5 σχόλια:

  1. Απαλλάσσεται λόγω βλακειας !! Αυτοί δεν χρηματοδοτουσαν τις βιομηχανίες να φύγουν Βαλκάνια ? Αυτός δεν ήταν η αρχή του μεγάλου κακού της χώρας ? Σημίτη ..... φυλακή θέλεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως γράφεις "απαλλάσεται λόγω βλακείας". Φυλακή πρέπει να πάνε όσοι τον επέλεξαν για πρωθυπουργό για να μας οδηγήσει σε κείνη την εξευτελιστική περιπέτεια με τα Ίμια. Η ιστορία τον έχει καταγράψει σαν αρνητικό παράγοντα της δημόσιας ζωής. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ποινή απ' αυτή.

      Διαγραφή
  2. Which ones? I wish our politicians would keep the spoils in Greece. But that's why we have Swiss banks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Could it be a recruitting táctict? Join us for the elections or we go after you? Time will tell.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι σιγουροι οτι το λαμογιο αυτο ταχει αλλου...οποτε ολο γινεται για μας τους ..γνωστους ανοητους...ταχα καθαρση....( αντι για καθαρισμα ) Η λεξη καθαρση ειναι για μας τους χαζους...διοτι τιποτε δεν καθαριζει...ο ανθρωπος λερα παντα ζει...μετα..τα λεφτα ειναι χαμενα και ποτε δεν γυριζουν...ο τυπος λερα ποτε δεν πεινα μετα...την τρυπα την πληρωνουν ..οι μαλακες εμεις...το κομμα σπειρα ζει επισης μια χαρα ..και ξαναεκλεγεται...τα λαμογια της σπειρας καλοτρωνε παλι...οι απογονοι του λαμογιου τρωνε τα κλοπιμαια ταχα δεν φταινε...δεν τοκαναν αυτοι (!!!)....η φουσκα της αποκαθαρσης ξεφουσκωνει....ξεχνιεται....οι κλεπταποδοχοι συζυγοι πανε κομμωτηριο...Μπαχαμες...στα ΜΩΛ....η μπριτζολες και τα Καγιεν πανε συννεφο...καποιο τεκνο θελει να πολιτευτει να σωσει τον πλανητη...κανεις δεν παει στην Μαγουλα να μεινει φτωχικα...αλλα στην Γλυφαδα....η αστυνομια τους φυλαει τζαμπα και ψωνιζει τις κοτες απ τα Μαρκετ....τα βραδυα οι κυριες για να μην το ..ξυνουν ολη μερα...παιζουν μπιριμπα με τις κυριες των αλλων λαμογιων ..της ελιτ της κοζα νοστρα...τα βρακια των παντων ειναι παντα σατεν...οι βοηθοι υπηρετες μαγειρευουν...πλενουν...συγυριζουν...σιδερωνουν...κοβουν γκαζον....( ισως κι αλλα). ....και ολα ....εγιναν με ...καθαρση ...οχι καθαρισμα....νορμαλ...ολα....Και το ..δημοσιο αισθημα πεντακαθαρο....ανακουφισμενο που εφυγε...η λερα !!! Καλα κρασια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.