15/11/18

Έχετε ακούσει για φασιστοειδή; Δείτε τα ξεγυμνωμένα από το κάλυμμα του "προοδευτικού"

Κοιτάξτε εδώ ποιότητα ανθρώπου και δυστυχώς πολιτικού.
Ο Μπουτάρης είναι ο ορισμός του ανθέλληνα.
Είναι ο ορισμός του ανθέλληνα διότι όσο και αν το κρύβει, στην αλήθεια μισεί και απεχθάνεται την Ελλάδα και τη Μακεδονία μας.
Είναι ο ορισμός του ανθέλληνα διότι δεν μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα μας.
Και είναι ο ορισμός του ανθέλληνα διότι αν και παριστάνει τον διαλλακτικό και τον υποστηρικτή της δήθεν ψευτο-ελευθερίας, είναι στην πράξη κήνσορας όλων όσων διαφωνούν με τις προδοτικές του απόψεις, είναι χυδαίος μισάνθρωπος όπως άλλωστε όλοι οι αντίφα, και δηλωμένος εχθρός της δημοκρατίας, του διαλόγου και της ελεύθερης έκφρασης.
Αποδομήστε τους γραικύλους και τα κακέκτυπα.
Σταύρος Καλεντερίδης

6 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο σας , αλλά η Θεσσαλονίκη δεν έχει άλλον να βγάλει? Γιατί όταν λέει ότι άμα θέλω ξανά βγαίνω στον Δήμο και ξαναβγαίνει ? Δεν υπάρχει κανείς με μεγαλύτερο βάρος ? Ήταν ο προηγούμενος, καταχράστηκε χρήματα, ήλθε αυτός, είναι Μαλακας !!! Που είναι τα παλικάρια ...... Όλοι κρυμμένοι στην αφάνεια !!! Ρε μπας και όλοι είναι κοπριτες ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα. Ο Μπουτάρης πραγματικά είναι μια περίπτωση πολύ προκλητική. Δηλώνει εναντίον των εθνικών παρελάσεων γιατί του προκαλεί λέει αλλεργία το σκηνικό «με τις μουρμούρες των παπάδων και τις ελληνικές σημαίες», ενώ διοργανώνει τα gay-pride (πήρε και το πανευρωπαϊκό) με τις πολύχρωμες σημαίες των LGBT, και υποστηρίζει τις γυμνές ποδηλατοδρομίες των Οικολόγων, την ομαδική γιόγκα στην παραλία, και τις νεοεποχίτικες γιορτές με τα halloween.. Είναι υπέρ των τζαμιών και στο γραφείο του έχει διακοσμητικά της Turkish Airlines.. Είναι υπέρ της απελευθέρωσης των soft ναρκωτικών..
    Ήταν σφόδρα υπέρ των Σκοπιανών και μάλιστα πολύ πριν τη Συμφωνία έλεγε ότι πρέπει να διαγράψουμε τον όρο Μακεδονία από το αεροδρόμιο και αλλού..Ένας κανονικός νεο-ταξίτης. Τώρα ακούμε ότι κατεβάζει ιστοσελίδες αφού μάλλον δεν ταιριάζουν με τις ιδεοληψίες του(!)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...έχει φάει ο κώλος του...εννοώ κονδύλια "βοήθειας" μην παρεξηγηθούμε...αλήθεια το 1.5 εκατομμύρια που διαχειρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια το μη κερδοσκοπικό σωματείο της προεδρεύουσας αυτού Μυρσίνης Ζορμπά (2014 μέχρι το 2017) έχουμε κάνα νέο από τιμολόγια εξόδων και αποδείξεις εσόδων!Τέτοια ποσά δεν τα περιφρονείς και ας πουλήσεις και την ψυχή σου στο διάολο κι ακόμα πιό πέρα...είναι πολλά τα λεφτά Στέλλα, ο Γιάννος προφυλακίστηκε για κάτι "ψιλά" παραπάνω!Μυρσίνη ωραίο όνομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στη Βενεζουελα και στην Τουρκια και στην Ζιμπαμπουε οι κυβερνησεις λογοκρινουν τα ΜΜΕ και τα Social Media. Ο μπροσταρης Μπουταρης θα μα φερει την προοδο.
    Θεσαλλονικεις οταν ψηφιζατε Μπουταρη δεν ξερατε. Τωρα που ξερετε δεν υπαρχει πια δικαιολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Πρώτα πίνεις ένα ποτό, μετά το ποτό πίνει ένα ποτό, μετά το ποτό πίνει εσένα" F. Scott Fitzgerald

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.