8/11/18

Δάσκαλοι κοπανατζήδες


Την ώρα που πολιτεία και εκκλησία μοιράζουν τα ιμάτια του φορολογούμενου λαού, οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης έκλεισαν εχτές όλη μέρα τα σχολεία για να πάνε να ψηφίσουν εκπροσώπους στα υπηρεσιακά συμβούλια! Με ρύθμιση του ίδιου του υπουργείου Παιδείας. Προφανώς η μόρφωση των παιδιών έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στη λούφα των καθηγητών.
Και μιλάω για λούφα, γιατί οι καθηγητές, που έχουν το προνόμιο να δουλεύουν το μισό χρόνο και τις μισές ώρες από όλα τα άλλα επαγγέλματα, είχαν όλα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες για να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.
Αντ’ αυτού προτίμησαν να αφήσουν όλους τους μαθητές στα χέρια των ανήμπορων εργαζόμενων γονιών και στα χέρια μιας ακόμα χαμένης μέρας μόρφωσης. Αν είναι μόρφωση η παραμόρφωση που έχει επιβληθεί στα σχολεία από τις απανωτές μωροφιλόδοξες αλλαγές του κάθε υπουργού και από την αδιαφορία μιας μεγάλης πλειονότητας δασκάλων, που μπήκαν στο χώρο της Παιδείας όχι για να δουλέψουν, αλλά για να απολαμβάνουν τη δημοσιοϋπαλληλική μονιμότητα, την αυξημένη αργία στα σχολεία και τις ευκαιρίες για μαύρες εισπράξεις από ιδιαίτερα και φροντιστήρια.

Για τη συνέχεια Liberal

3 σχόλια:

  1. άλλη μια κουκουρικιά από το Τετράδη, δυστυχώς.
    Τσουβάλιασμα, γενικές αλήθειες και "γοητεία" στις μάζες.
    Δημόσιοι υπάλληλοι, αρχαιρεσίες, κοπάνα, που θα αφήσω τα παιδιά....
    Τα εύκολα θύματα , όμως κάνουνε εύκολα άρθρα , άλλα τα εύκολα άρθρα κάνουν τους πάλαι ποτέ καλούς δημοσιογράφους (γιατί τέτοιος ήταν) ...τσόκαρα.Κρίμα και πάλι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεις να βρεις χιλιεςδυο δικαιολογες για να μη παραδεχτεις πωςβρισκεσαι σε αρνηση.Δυστυχως γ σενα κγολους μαςΔΕΝ εχειαδικοΝα υπαρχουν πολλα φωτεινα παραδειγματα υπαρχουν ομως πολλοι περισσοτεροι κοπανατζηδες,αργοσχολοι κ ιδεοληπτικοι.Μακαρι ναδειχνανε τετοιο ζηλο κ απεναντι στα εκτρωματα π χρησιμοποιουν ως βιβλια.....και που σαι,αρκει μια μικρη συζητηση με ενα γυμνασιοπαιδο κ καα δυο ματιες σε ορθρογραφια γ να καταλαβει κανεις ποση "δουλεια" κανει η πλειοψηφια αυτων που υπερασπιζεσαι.....τα ευκολα χρηματα κ μηδενικος ελεγχος κανουν τη δουλεια ευκολη...αλλα η ευκολη δουλεια κανει τους δασκαλους επαγγελματιες στο ξυστο κ τους μαθητες....τσοκαρα.Κριμα,οντως

      Διαγραφή
    2. Τζάμπα διαβάζεις εδώ μέσα! Μπενάκης-Βγενάκης, τίποτα δε σου μένει! Μνημόνια για πάντα, αρκεί το Δημόσιο να την καλοβγάζει! Το λεφτόδενδρο ξεράθηκε...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.