7/11/18

Απάντηση στον Νίκο Φίλη, τον Χρήστο Καραγιαννίδη. Ποιος δημιουργεί και διαδίδει τα fakenews


Από το πρωί της 28ης Οκτωβρίου 2018 γινόμαστε μάρτυρες μίας συντονισμένης προσπάθειας δολοφονίας του χαρακτήρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η προσπάθεια αυτή εκδηλώθηκε αρχικά από τα αλβανικά ΜΜΕ και καθώς οι κατηγορίες κατέρρεαν μία προς μία, ήραν οι διαρροές της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του αρχηγού της με τον Αλβανό ομόλογό του. Όλη αυτή η προσπάθεια δολοφονίας της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου και στην συνέχεια προσβολής της μνήμης του, έγινε για αποστρέψει τα βλέμματα από την εν ψυχρώ δολοφονία του.
Η αλβανική πολιτεία, οι δομές και τα ΜΜΕ της χώρας συνετάχθησαν από την πρώτη στιγμή κάτω από μία και μοναδική ρητορική σχετικά με την υπόθεση, αυτήν που αποτυπώθηκε με την δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού κατά την οποία προχώρησε σε ανήκουστες προσβολές κατά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Κατσίφα οι οποίες έμειναν αναπάντητες από το Υπουργείο Εξωτερικών. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ούτε τα αίτια ούτε οι συνθήκες των δύο περιστατικών που σημειώθηκαν στους Βουλιαράτες στις 28 Οκτωβρίου και οδήγησαν στον φόνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας έτρεξαν να δικάσουν την υπόθεση και να βγάλουν τις αποφάσεις τους με βάση το κομματικό τους αφήγημα και τις προσωπικές τους ιδεοληψίες.
Επί δέκα μέρες, ολόκληρος ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός σε ρόλο Αντιγόνης περίμενε την άδεια να θάψει τον αδερφό του. Και πάνω στον θρήνο του πρέπει να βρει φωνή να απαντήσει σε ανιστόρητες ιδεοληψίες, ανυπόστατες κατηγορίες και γκεμπελική προπαγάνδα προερχόμενη ακόμα και από το γραφείο του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κυρίου Ανδρικόπουλου.
Επειδή κάθε φορά που υπάρχει ένταση εμείς είμαστε οι μόνοι που αντιμετωπίζουμε στο πετσί μας τις επιπτώσεις τέτοιων επεισοδίων, επειδή θεωρούμε πως το ελληνικό κράτος έχει συντεταγμένη πολιτική και επειδή πάγια τακτική μας είναι να μην καλλιεργούμε την ένταση, όλες αυτές τις ημέρες παρά τον πόνο και την αγανάκτηση σταθήκαμε ψύχραιμοι απέναντι στα γεγονότα.

1 σχόλιο:

  1. Πολυ αξιολογο ειλικρινες αρθρο.Οπως και πολλλοι αλλοι ο κΦιλης ειναι ανθελλην.
    Απαντες γνωριζουν τι σημβαινει εις την Β Ηπειρο.
    Εις το θεμα.Ελεγχθη οτι η Αλβανικη Αστυνομια ανεμενε επεισοδια μεταξυ Ελληνων και τσαμηδων. Τουτεστιν οι καλως προετοιμαζομενοι Αλβανοι αστυνομικοι ειχαν ηδη μεριμνησει για ελικοπτερακι .γαι φωτογραφιες.Αποκλειεται να μην υπαρχει βιντεο.Βιντεο σιγουρα υπαρχει.Οσο για τις συνιηκες , δυο βολες στην καρδια αποκλειεται να ερριφθησαν απο μακρυα.Το πιθανοτερο ειναι οτι οταν τελειωσαν τα πυρομαχικα του κατσιφα, τον εξετελεσαν. Αυτα θα βγουν σιγουρα στην φορα.Εκτος εαν βγουν εκτος οι γνωριζοντες ταυτα,.
    Αναμενωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.