4/12/18

Ομιλία του Θανάση Παφίλη, Κοιν. Εκπροσώπου του ΚΚΕ, στην εκδήλωση στο Γοργοπόταμο (2018)

8 σχόλια:

 1. γιατι δεν αντιδρα ο αστικος κοσμος σαυτες τις καταφορες προδοτικες δηλωσεις των ερυθροφασιστων????
  που κρυβονται εκει στο καραμαλιδικο εκτρωμα την χαζονουδουλα??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί ενδιαφερονται μονο για το τομαρτ τους

   Διαγραφή
  2. Δηλαδή ο δικός σου κομματικός χώρος ήταν εκεί και του είπε """τί είναι αυτά που λές ρε μ..."""?

   Διαγραφή
 2. Γνήσιο μαρξιστικο σανό, ο γνωστός ξυλινος αλλά και διχαστικος λόγος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε λίγο αυτό το σκύβαλο των σοβιέτ θα απευθύνεται σε ρομπότς μια που θα είναι οι μόνοι εργάτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κρίμα που το κουκουέ δεν διδάχτηκε τίποτα από τα εγκληματικά ιστορικά λάθη του, όταν έπεσε "μπουνταλάδικα" στην βρετανική παγίδα, βύθισε την Ελλάδα στο αίμα, έφερε στην εξουσία και τους συνεργάτες του κατακτητή, δίχασε βαθύτατα το έθνος, το στέρησε από τους καρπούς της νίκης και το κατέστησε άβουλο, κομπλεξικό υποχείριο αμείλικτων συμμάχων.
  Ούτε από την σύγκριση της δικής του πολιτείας με την πολιτεία των Κ.Κ. Ιταλίας και Γαλλίας, που πρωταγωνίστησαν στην αντίσταση κατά του φασισμού/ναζισμού, αλλά επέλεξαν τον δρόμο του πατριωτισμού και της σωφροσύνης μετά την πτώση του, συνεργαζόμενα στην ανοικοδόμηση της εφικτής δημοκρατίας, το ελλαδικό ΚΚ δεν διδάχθηκε, ακόμη και σήμερα.
  ΄Ετσι τα λόγια που βάζει στο στόμα ενός κατά τα άλλα μετρημένου στελέχους του, στην επέτειο του Γοργοπόταμου -από τα οποία επαίσχυντα απουσιάζει η μνεία του Ζέρβα και των ανταρτών του ΕΔΕΣ- προκαλούν μόνο τον οίκτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. όταν κι εσύ βρεθείς σε ιδεολογικο και πολιτικο αδιέξοδο, ΤΩΡΑ ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις, βουτας στο παρελθόν δημιουργοντας θολούρα εξαγεις αυθερετα ιστορικά συμπεράσματα και καπιλευεσαι άμα λάχει τους αγώνες κι άλλων.. . κρίμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η Αριστερά είναι ένα ιδεολογικό απολίθωμα που μυρίζει πτωματίλα. Όσοι Αριστεροί αγαπούν αληθινά την πατρίδα αρνούνται πλέον να αυτοπροσδιορίζονται με αυτόν ανόητο σημαίνον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Καραμπελιάς το έργο του οποίου είναι εξαιρετικά πολύτιμο για τον ελληνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.