13/12/18

Η Τουρκία προκαλεί με «462 τετραγωνικά χιλιομέτρα Μπλε Πατρίδα»

Η Τουρκία δεν θα αποδεχτεί κανένα τετελεσμένο σε Αιγαίο, ανατολική Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα, επανέλαβε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, κάνοντας λόγο για την «462 τετραγωνικών χιλιομέτρων Μπλε Πατρίδα».
Μιλώντας στη σύνοδο της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας ο Ακάρ τόνισε χαρακτηριστικά πως «παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις στην 462 τετραγωνικών χιλιομέτρων Μπλε Πατρίδα μας, στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα».
Παράλληλα, ανέφερε πως η Τουρκία θα προστατεύσει με αποφασιστικότητα τα ιστορικά δικαιώματα και συμφέροντά της, καθώς και της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», επισημαίνοντας πως «κανένα βήμα δεν πρόκειται ποτέ να επιτραπεί χωρίς τη συγκατάθεση της Τουρκίας».
Αναφερόμενος στη μάχη της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας, ο Ακάρ ανέφερε η χώρα του έδειξε για ακόμη μια φορά σε όλο τον κόσμο πως δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση τον διάδρομο τρομοκρατίας που προσπαθούν να σχηματίσουν στα σύνορά της και πρόσθεσε: «Η αποφασιστικότητα μας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο στο Ιντλίμπ, τη Μανμπίτς και τα ανατολικά του Ευφράτη».
naftemporiki.gr

3 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.