18/12/18

Χαλυβουργική: Έκλεισε μετά από 93 χρόνια

Ένα λεπτό πριν από τα μεσάνυχτα , ο επιτηρητής του ΑΔΜΗΕ, λόγω χρεών που ξεπερνούσαν τα 30 εκατ. ευρώ προς την ΔΕΗ, "τράβηξε την πρίζα" και έκοψε το ρεύμα στην Χαλυβουργική

6 σχόλια:

  1. ...και που είστε ακόμα, κάποιοι είχαν θέμα με την δραχμή μην χάσουν τα "αγαθά" και το "πλουτο"...δεν θα είχαν wi-fi...αλλά τώρα δεν έχουν why (να) φάει!! Η κόλαση τώρα ξεκινάει με την Ελλάδα, έλιωσε και το "λίπος" στο παραγωγικό τομέα!Μας έμειναν οι υπάλληλοι* να "παράξουν".
    *Δεν στρέφομαι εναντίον των υπαλλήλων, αλλά εναντίον των μέτρων που άφησαν γυμνό τον βασιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν είναι τόσο επιφανειακό όσο φαίνετε !!! Ας ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας μαζί με τους ανθέλληνες Δ.Υ. της κυβέρνησης και ας δώσουν εφικτή λύση. Μη τους νοιάζει μόνο το Δημόσιο , υπάρχει και ιδιωτικός τομέας που σήμερα θέλω να στηριχθεί !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν δικαιο και το εκαναν πραξη. Σε λιγο θα μεινουν απο επιχειρησεις για να βρουν να κλεισουν (αν προλαβουν με τις εκλογες που ερχονται πιο γρηγορα απο οτι φανταζονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλη μια ιστορία, οικογενειακής τραγωδίας, ένας εμπνευσμένος παππούς, δύο πιο "άνετα" παιδιά, και μετά ξεμετοχα εγγόνια επιβεβαιωνουν το κανόνα. Στην Ελλάδα ο μέγιστος χρόνος ύπαρξης μιας επιχείρησης είναι τα 70 έτη (κατά μέσο όρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού οι μεγάλες επιχειρήσεις δανείστηκαν εκατομμύρια και δεν τοποθέτησαν τα δανεικά στις επιχειρήσεις τους να κλείσουν, τί είμαστε εμείς που πληρώνουμε τα δάνεια μας με μεγαλύτερο επιτόκιο από αυτές; πχ γείτονας μου επιχειρηματίας με δανεικά και αγύριστα δανείστηκε με 1.90 επιτόκιο, ενώ δικό μου πρόσωπο που πληρώνει το δάνειο του, δανείστηκε με 4,90, γιατί;;;τώρα φωνάζει που οι τράπεζες του κάνουν κατάσχεση, ενώ με αλαζονικό ύφος μας λέει ότι έχει κτίσει 2 πολυκατοικίες στα παιδιά του και δεν ξέρω τι άλλα ακίνητα!
    Ας αναλάβει η ΔΕΗ τις επιχειρήσεις που της χρωστούν, ας τις κατασχέσει και να επενδύσει όπως νομίζει ταυτοχρόνως με ιδιώτες όχι με κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και όχι με κυβερνητικούς δημοσίους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.