29/12/18

Καθηγητές με πτυχίο ή χωρίς; Χωρίς, απαντούν οι "άριστοι" συνδικαλιστές...

Πέρασε ασχολίαστο και σχεδόν απαρατήρητο. Αλλά είναι μια καλή ένδειξη της "υγείας" του ρωμαλέου συνδικαλιστικού κινήματος, που θα έλεγε και ο απίθανος Γαβρόγλου. Ο οποίος ανακοίνωσε παρακαλώ την πρόσληψη τα επόμενα 3-4 χρόνια 15.000 καθηγητών, φυσικά όχι με ευθύνη του ΑΣΕΠ. Αυτά είναι "φιλελέδικα" κόλπα και η Πρώτη Φορά δεν μασάει.
Τώρα, γιατί ο κ. Γαβρόγλου θεώρησε σωστό να ανακοινώσει προσλήψεις -μετά από μια περίοδο που οι προσλήψεις είχαν παγώσει- που θα γίνουν σε 3 και σε 4 χρόνια από τώρα, ενώ φυσικά ξέρει ότι δεν θα είναι εκεί για να τις κάνει, είναι επίσης ένα ερώτημα. Αφού επίσης διαπιστώνει κενά στη Μέση Εκπαίδευση, γιατί δεν δίνει εντολή να επιστρέψουν στα θρανία, οι εκατοντάδες ή καλύτερα οι χιλιάδες εκπαιδευτικοί που έχουν πάρει ρουσφετολογική απόσπαση στο υπουργείο ή στα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (όπως έκανε η Διαμαντοπούλου στο παρελθόν), είναι ένα ακόμα ερώτημα. Αλλά το καλύτερο είναι η αντίδραση της ΟΛΜΕ στις ανακοινώσεις του Κώστα Γαβρόγλου.

Για τη συνέχεια Capital

1 σχόλιο:

  1. Το προβλημα και οι διενεξεις θα παυσουν οριστικα εαν το 'ιπουργειο' προχωρησει στην καταργηση των σχολειων και στην θεση τους ανοιξουν μεντρεσεδες που θα 'διδασκουν' την 'αληθινη' Ιστορια,γεωγραφια και 'κοινωνικες επιστημες'.
    Να μην 'στριμωχνονται' οι 'δασκαλοι' σε 2-3 εφημεριδες μονον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.