5/12/18

Αντετοκούνμπο: «Έχασα τον ύπνο μου, δεν το έκανα για μένα και τον Θανάση»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ποστάρισμα που έκανε στα social media μετά το κρούσμα ρατσισμού εις βάρος του αδερφού του, Θανάση. «Φανταστείτε τι θα πει κάποιος σε ένα παιδί 5-7 χρονών».
Στην ΕΡΤ μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και στάθηκε στο κρούσμα ρατσισμού εις βάρος του Θανάση, λέγοντας πως στεναχωρήθηκε πολύ
Δεν ξέχασε να αναφερθεί στο παρατσούκλι που του έδωσε ο Σακίλ, στη στήριξη των Ελλήνων προς το πρόσωπο του και στη προσπάθεια του να γίνεται συνεχώς καλύτερος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την ήττα από τους Νικς: «Σίγουρα κάθε ήττα πονάει. Θέλουμε να νικάμε σε κάθε ματς. Σήμερα δεν ήμασταν όσο καλοί θέλαμε, θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Να το διαχειρίζεσαι αυτό. Θέλω να είμαι όσο σταθερός γίνεται». 
Για τη βελτίωσή του: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει. Να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα μου. Να παίρνω ριμπάουντ, να πασάρω την μπάλα, να σκοράρω».

Για το κρούσμα ρατσισμού εις βάρος του αδερφού του:
«Σίγουρα περίμενα ότι θα γίνει ένας ντόρος με το ποστάρισμά μου. Δεν έχω μιλήσει ξανά για τέτοιο θέμα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που λες ότι φτάνει ως εδώ. Που λες ότι δεν πάει πιο κάτω. Έχασα τον ύπνο μου, στεναχωρήθηκα πολύ. Δεν το έκανα για εμένα και τον Θανάση πιο πολύ, το έκανα για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό στη ζωή τους. Ήταν ωραία και η κίνηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που φόρεσε τη γαλανόλευκη φανέλα. Αν μπορεί να βγει κάποιος κατά του Θανάση, που εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει στον Παναθηναϊκό, τι θα πει κάποιος για ένα παιδί στο δημοτικό. Φανταστείτε τι θα πει κάποιος σε ένα παιδί 5-7 χρονών. Ο Θανάσης εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει με την ψυχή του, το διασκεδάζει περισσότερο από τον καθένα εκεί έξω».

Για τη στήριξη από τους Έλληνες: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους. Είναι ωραίο να βλέπω ελληνικές σημαίες στο γήπεδο και να ακούω ανθρώπους που φωνάζουν το όνομά μου».


18 σχόλια:

  1. Του τα έχουν μεταφέρει λάθος ο τύπος επίσης που βγήκε με την γαλανόλευκη φανέλα πνίγει παιδάκια στο Αιγαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ πως του τα έχουν πει λάθος! Ο νεαρός από την έντονη ενασχόλησή του με το μπάσκετ μάλλον δεν έχει χρόνο (κι έτσι πρέπει) να παρακολουθεί τα πράγματα! Σου λέει ο πρωθυπουργός ξηγήθηκε ωραία για πάρτη μου, εμ δεν είναι έτσι, έχει πουλήσει παραμύθι Γιαννάκο αυτός! Αυτός ξυπνάει κάθε πρωί Γιάννη κοιτάζεται στον καθρέφτη και λέει: "Αλέξη είσαι πέρα για πέρα ο μοναδικός σ αυτήν την χώρα που λέει αλήθεια". Κατάλαβες αγαπητέ Γιάννη λέει ψέματα και στον εαυτό του!Άσε λεβέντη μας βάλε τα καλάθια σου εσύ και θα σε χρειαστεί κάποια φορά να του πας τσιγάρα εκεί που θα είναι. Μην φοβάσαι θα την βγάλεις την υποχρέωση να δείξεις την ευγένειά σου...εσύ το νου σου στην μπάλα, τρέλανε τους στα τρίποντα...Γιάννη και λει απ να κάνεις πολλά allez, allez Γιάννη...

      Διαγραφή
    2. Ο ρατσισμός και ο φασισμός έχουν πολλές ανεπαίσθητες εκφάνσεις

      Διαγραφή
    3. Sakis Mantas γιατί απαξιώνεις τον Γιάννη?
      Δηλαδή εσύ τι επαγγέλμα κάνεις που σε κάνει τόσο σημαντικό ρε μάγκα?
      Επαγγελματίας τρόλ μήπως?

      Διαγραφή
    4. Κοσμά προφήτη του μάπας, που τον απαξίωσα (ρε)? Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε τι έγραψα φυτό που θα με πεις τρολ...μίλησε καλύτερα, που πετάγεσαι μην πω πως...αμόλα τώρα!Άλλα αντ΄ άλλων λες...φρόντισε πρώτα να γίνεις ευγενικός!

      Διαγραφή
    5. suckis mantas όταν γράφεις
      "Ο νεαρός από την έντονη ενασχόλησή του με το μπάσκετ μάλλον δεν έχει χρόνο (κι έτσι πρέπει) να παρακολουθεί τα πράγματα" τότε απαξιώνεις τον Γιάννη

      Υπονοείς Suckis ότι ο ‘νεαρός’ δεν ξέρει τι λέει ενώ εσύ σαν μέγας που είσαι ξέρεις…. Αυτά για την απαξίωση που κάνεις αλλά δεν την παραδέχεσαι γιατί είσαι ένα δειλό τρόλ

      Δηλαδή ο 'νεαρός' δεν έχει ιδέα ενώ εσύ ο εξυπνάκιας που είσαι αργόσχολο τρόλ έχεις χρόνος να γράφεις ρατσιστικές μα ...ς

      Διαγραφή
    6. Σορο-τρόλ ‘Κανένας’ όποιος φορά γαλανόλευκη «πνίγει παιδάκια»?
      και ο άλλος ο Suckis συμφωνεί … Χα χα Χα η συμφωνία των εθνομηδενιστικών τρόλ

      Διαγραφή
    7. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρών οι κότες! Τι διάλογο να κάνει κανείς με σένα αν αναφέρεσαι σε μένα γιατί δεν είδα το όνομά μου, αλλά αν τότε:! Παρακολουθεί το παιδί πως ο Τσίπρας έστειλε ρε χαμένε στο υπερπέραν, επιστολή στην μητέρα του αδικοχαμένου Ζακ και δεν είχε το φιλότιμο να πάρει έστω ένα τηλέφωνο ( που τον ψήφισαν)την μητέρα του Κστσίφα?Ρε ηλίθιε που εξακολουθείς να προσβάλλεις ενώ σου είπα να βγάλεις τον σκασμό και να χρησιμοποιήσεις κόσμια όποιο επιχείρημα νομίζεις στα πλαίσια της ευγένειας δεν αντιλαμβάνεσαι βλήτο πως χρησιμοποιεί το παλληκαράκι για πολλούς λόγους αλλά και ρατσιστικούς ο Τσίπρας υποκριμένος ενδιαφέρον, διότι εκείνος κι όχι εγώ είναι ρατσιστής με την διαφοροποίηση του απέναντι στον Κατσίφα! Που εγώ αντιμετωπίζω ρατσιστικά το παιδί? Τι λόγους έχω με τον άνθρωπο? Το ότι δεν παρακολουθεί κάθε λεπτομέρεια στην Πατρίδα είναι επόμενο εκεί που βρίσκεται και όλη την μέρα το παιδί να είναι τσίτα από πλευράς χρόνου! Δεν το είπα χαζό για να το υποτιμήσω! Συμφώνησα με το πιό πάνω σχόλιο που λέει του τα έχουν μεταφέρει λάθος! Λοιπόν συμμόρφωσου και γίνε άνθρωπος σε παρακαλώ στο τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο blog δεν μιλάς στη μάνα σου! Όσο για το τρολ, τι να τρολάρω (ρε)? Τι έχω να κερδίσω στο σύνολο των σχολίων μου που φανερώνει μια ιδιοτέλεια? Δες στα σχόλια τα δικά σου την συμπεριφορά σου και θα δεις πως δεν είσαι για εδώ, αλλά για το you tube...αν ξανασχολιάσεις χωρίς να είσαι κόσμιος λυπάμαι αλλά δεν έχω πολλά περιθώρια να σε βρίσω γιατί δεν ανέχομαι να μου λες ότι λέω ρατσιστικές μα..ς.
      .αλλά μάλλον έτσι μιλάτε σπίτι σας! Αλλά τόσο μυαλό έχεις!!!

      Διαγραφή
    8. Suckis MadAss καλώς αναγνωρίζεις το όνομα σου.

      Διαγραφή
    9. ...αν είχες και επιχειρήματα τι καλά που θά ταν χαχα, τράβα στην πρεσβεία τώρα να πληρωθείς, που σου έδωσαν γραμμή, εγώ δεν φεύγω εδώ θα είμαι να γράφεις τις ηλιθιότητες σου!Μην φοβάσαι το όνομά μου έχει συγκεκριμένα γράμματα και δεν ταράζομαι από τέτοια! Απλά να πω στην πρεσβεία που σε χαρτζιλικώνει πως δεν μπορούσαν να έχουν στην δούλεψή τους πιό ηλίθιους σαν και σένα που επιλέγουν να μου ρίξουν επάνω μου, δεν με αγγίζουν, καρφώνονται! Αλλά ποιος σοβαρός θα έκανε αυτό που κάνεις, εκτός από αποβράσματα και θρασύδειλους που κρύβονται από την ανωνυμία για να βρίσουν , όποτε θες βγάλε το προσωπάκι το τρυφερό να σε δούμε χαχαχα...΄καλό απόγευμα τρολ...ξαναγράψε όσο θες...θα έχεις πολλές ευκαιρίες,θα σου δίνω εγώ πολλές για να βγάζει το στόμα σου σκουπίδια, απλά λυπάμαι για τον Ινφογνώμων που σε αφήνουν να βρίζεις τον συνομιλητή σου ενώ έχουν την ευκαιρία την στιγμή που δεν επιτρέπονται υβριστικά σχόλια να σε στείλουν στον αγύριστο! Ίσως και εσύ να έχεις τον ρόλο σου, "πάιξτον" καλά τότε τον "παίζεις" τότε, χαχαχα ...στο suck και στο ass πάντως εσένα αναγνώρισα, τι ωραία που περιέγραψες τον εαυτό σου, εικόνα έγινες κανονικά χαχαχα...φιλάκια "μικρούλα" τα ξαναλέμε πάλι...

      Διαγραφή
    10. Κοσμάς ο Αιτωλός Μετανοείτε 6 Δεκεμβρίου 2018 - 12:41 π.μ.
      Χαχα τώρα μας βγήκες και Σύριζα, κλαίω από τα γέλια, έχεις διαταραγμένη προσωπικότητα, τι στο διάολο χάπια παίρνεις χαχαχα! Να σου πω κάτι, είσαι άρχοντας, μην φύγεις από δω, τέτοιες ηλιθιότητες δεν θα βρούμε πουθενά! Ειλικρινά να γράφεις τέτοια να κλαίμε στα γέλια, είσαι φοβερός πράγματι χαχαχα...όποιος σε παρακολουθεί εδώ μέσα θα κλαίει στα γέλια...γράψε συνέχεια, μιλάμε μου φτιάχνεις την διάθεση, σε προσλαμβάνω γελωτοποιό μου προσωπικό...στείλε λογαριασμό να σου βάζω το μεροκαματάκι κι ένα τηλέφωνο για το καλοκαίρι, ζητάνε κλόουν στα παιδικά πάρτι, θα βγάζεις καλό μεροκάματο...κλαίω από τα γέλια...να σε έχει ο Θεός καλά ρε Αιτωλιάρη...χαχαχα κι αν είσαι και γκόμενα που προς τα εκεί γέρνει το ύφος σου,καλύτερα, γιατί κάτι τέτοιες δουλειές τις κάνουν γκόμενες άνεργες που τις πλησιάζουν στις πρεσβείες για το χαρτζιλίκι κι ότι βγεί έξτρα...θα περάσουμε καλά μέχρι τον Μάρτιο που ανοίγουν οι δουλειές μου...χαχαχα κλαίω! Θέλω να μου πεις τι σου είπαν από την πρεσβεία, μεταξύ μας, δεν μας ακούει κανένας! Σου είπαν τρόπο να κάνεις τρολάρισμα ή σε άφησαν να κάνεις "ελεύθερο" πρόγραμμα?

      Διαγραφή
    11. @ Suckis: επιχειρήματα

      1. Είσαι εθνομηδενιστής - προσβάλεις την γαλανόλευκη γιατί συμφώνησες με το βδέλυγμα: " τύπος επίσης που βγήκε με την γαλανόλευκη φανέλα πνίγει παιδάκια στο Αιγαίο".

      2. Είσαι ρατσιστής - γιατί λες «Ο νεαρός από την έντονη ενασχόλησή του με το μπάσκετ μάλλον δεν έχει χρόνο (κι έτσι πρέπει) να παρακολουθεί τα πράγματα!» δηλαδή ο Γιάννης δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για ρατσισμό γιατί δεν «ξέρει» ενώ εσύ Suckis είσαι ο ειδικός εξυπνάκιας.

      3. Είσαι ένα αριστερόστροφο φασιστοειδές - γιατί με κατηγορείς ότι «πληρώνομαι από κάποια πρεσβεία». Αυτό κάνουν όλοι οι αριστερόστροφοι φασίστες του είδους σου όταν τους αποστομώνεις. Έχεις αποδείξεις φασιστοειδές για τις ασυναρτησίες που πετάς?

      Σου έθεσα 3 επιχειρήματα τώρα φάτα και καλή χώνεψη φασιστοειδές …

      Διαγραφή
    12. Αιτωλίτσα ήρθε η ώρα να σε «γλεντήσω» λίγο…
      στο πρώτο και στο δεύτερο σου απάντησα! Ωστόσο θα σου πω ακόμα πως εγώ την γαλανόλευκη την έχω φορέσει στο κορμί μου τιμώντας την Ελλάδα αγωνιστικά και τιμώντας την σημαία μου με τον ιδρώτα μου! Άρα μην την λερώνεις πιάνοντάς την στο στόμα σου ανάξια αλλοδαπή που σε βάζουν να τρολάρεις! Μάθε ποιος είμαι και μετά μίλα, ανθρωπάκι!
      Είσαι πολύ μικρός για μένα σε αυτό το επίπεδο και εσύ πολύ μεγάλος στο να βρίζεις και να λερώνεις!Αλλά σε μένει δεν πιάνει, γιατί είμαι τζάμι, κατάλαβες? Γιάσένα έχω αυτήν την απάντηση στο παρακάτω λινκ, γιατί μέχρι εκεί φτάνεις, για τα πανηγύρια είσαι, και με αυτό πήγαινε δια παντός στο λαγούμι σου γιατί συζητώ με ανθρώπους που έχουν κότσια κα ιείναι πρώτα Έλληνες κι όχι «αδερφές» που βρίζουν!Εγώ θέλω ντόμπρους κι όχι «λούγκρες» του διαλόγου….είσαι ανάξιος από το επίπεδο που έχεις το υβριστικό για διάλογο, αρκετά μου «εφτιαξες» το απόγευμα…το τρίτο δεν είναι καν επιχείρημα https://www.youtube.com/watch?v=KT3dD-fbpYk&t=11s

      Τα παρακάτω δεν σε αφορούν γιατί είναι για ανθρώπους που έχουν το στοιχειώδες iq
      Λοιπόν αγαπητοί φίλοι όσοι είστε κοινωνοί αυτής της συζήτησης η συγκεκριμένη ιστορία με τον Τσουκαλά ξεκίνησε από τον Παναγιώτη Δημητρά! Δείτε το…
      Τη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Τάκη Τσουκαλά για τα όσα είπε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο κατέθεσε στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ο Παναγιώτης Δημητράς από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι στο πλαίσιο του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων.
      https://www.newsit.gr/athlitika/minytiria-anafora-gia-to-ratsistiko-paralirima-tsoukala-kata-tou-antetokounmpo/2656262/
      Ο Παναγιώτης Δημητράς είναι αυτός που αντιπροσωπεύει να υπάρχουν σταυροί στις σχολικές αίθουσες και συντασσόμενος με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: όχι σταυροί στις σχολικές αίθουσες< μέσω του Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι!
      https://www.athensvoice.gr/2865_ti-enooyme-me-ayta-ta-arhika
      Όλο αυτό που δεν ανάγεται στην υπεράσπιση κανενός δικαιώματος αλλά σε μια μεθόδευση εναντίον της Πατρίδος μας κα ιτης γαλανόλευκης που φέρει με περηφάνεια τον Σταυρό του Έθνους μας! Ορίστε οι αποδείξεις… στην υπόθεση Lautsi κατά Ιταλίας! Σε αυτήν την υπόθεση, την δίκη άσκησε εκ τρίτου παρέμβαση με υπόμνημά του και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, (που προεδρεύει ο Δημητράς που άσκησε δίωξη στον Τσουκαλά), υπέρ της προσφεύγουσας. Δηλαδή της Lautsi που ζήτησε να κατέβει ο Σταυρός από τα σχολεία, είναι αυτοί που δεν θέλουν τον Σταυρό, τις Εικόνες πουθενά και σε κανένα δημόσιο κτήριο ή αίθουσα στην χώρα μας που η θρησκεία μας είναι σε ποσοστό 92% είναι η Ορθοδοξία! Αυτοί δίωξαν τον Τσουκαλά με το συνιάλο του Τσίπρα….ξέρετε ποια ήταν η δικαστική λειτουργός της υπόθεσης? Η Ξένη Δημητρίου…αλλά μην σας κουράζω δείτε το άρθρο και θα καταλάβετε ακριβώς!
      Σας ευχαριστώ πολύ
      http://elawyer.blogspot.com/2009/11/blog-post_03.html
      Και τώρα εσύ βρωμερό σκουλήκι «αιτωλίτσα», τρισάθλιο τρολ της πρεσβείας που την έχω γραμμένη όπου πρέπει και που υπερασπίζεσαι, το ξεφτιλισμένο ανδρίκελο που τολμά να φορά την φανέλα της Ελλάδας που έχω τιμήσει τα χρώματά της με την ίδια μου την ψυχή σε πρωταθλήματα Ελλάδας την ίδια ώρα που ότι Ελληνικό το σκοτώνει! Πήγαινε ρε ξεφτιλισμένε να σχολιάσεις στην Μάνα του Νικόλα πιο πάνω κα ινα της πεις γιατί ρε ανδρείκελο δεν έλαβε τα μέτρα για τους αλλοδαπούς που ενώ συνελήφθησαν τους άφηνε, για τις ερωτήσεις στην Βουλή, για τις απαντήσεις τις άνανδρες, γιατί ρε δεν έστειλε μιαν επιστολή στην Μάνα αυτή όπως του Αδικοχαμένου συνανθρώπου μας που άκουγε στο όνομα Ζακ, γιατί στην Μάνα του Ζακ…φύγε πρόστυχε και μην σε ξαναδώ στα μάτια μου, πρόστυχε, που έχεις μούτρα να αντιπαρατεθείς μαζί μου, παλιάνθρωπε, πουλημένε ανθέλληνα, και ξεφτιλισμένο τρολ που υπερασπίζεσαι την καταστροφή της Σημαίας μου, φύγε αλήτη να μην σε ξαναδώ στα μάτια μου, που θα κάνεις εσύ παιχνίδια ρε ανάξιε με τον Κατσίφα, με την Μάνα του Νικόλα…πρόστυχε…

      Διαγραφή
    13. "Ο Παναγιώτης Δημητράς είναι αυτός που αντιπροσωπεύει >να υπάρχουν σταυροί<" ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΎ: "να μην υπάρχουν σταυροί"

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Γιάννη συνέχισε να κάνεις τους Ελληνες υπερήφανους.
    Οσο για τον ανόητο παρουσιαστή μην ασχολείσαι με ανώμαλους αλητήριους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο επαγγελματίας γαυρος, ο μακρυμαλλης πουροτινέϊτζερ γενικως είναι νούμερο, έχει καταφερθει με απαξιωτικους χαρακτηρισμους για Θεσσαλονικες ομαδες.
    Ειναι μια ευκαιρία όσοι πουλανε οπαδιληκι να μας αδειαζουν τη γωνιά. Ας γίνει η αρχή με αυτή την βλακεια που είπε για το Θανάση .....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἄντε τώρα, παντοῦ ἀνακαλύπτουμε ρατσισμούς!!! Τὰ βάλαμε μἐ τὀν Τσουκαλά!!!
    Ἡ πολιτικὴ ὀρθότητα ἐκμεταλλεύεται τὰ πάντα, ἔρχεται νέος ἀριστερὸς φασισμὸς χειρότερος ἀπὸ τὶς παραδοσιακὲς χοῦντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φασισμός έγινε γνωστός στο Ελληνικό λαό από την εποχή του κομπλεξικού φασίστα στρατιωτικού δικτάτορα Μεταξά, και από την εποχή του ψυχασθενή στρατιωτικού πράκτορα της CIA δικτάτορα Παπαδόπουλου .
      Όσοι ομοιδεάτες θέλουν να συγκαλύψουν τους δικτάτορες αυτούς μιλάνε για «αριστερό φασισμό» σαν να λέμε τραγέλαφος
      ΥΓ konion γράφεις ότι «έρχεται αριστερός φασισμός» Άρα σήμερα δεν υπάρχει, αλλά έρχεται.
      Πότε θα φθάσει;
      Ως πότε η ακροδεξιά κινδυνολογία θα συνεχίσει την προσπάθεια τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.