13/12/18

Π. Καμμένος: Παραιτούμαι από υπουργός αν η Συμφωνία ψηφιστεί από την πΓΔΜ στη Βουλή των Σκοπίων

Την απόφασή του να παραιτηθεί από υπουργός και να αποσυρθεί από την κυβέρνηση, όταν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Σκοπίων, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, θέτοντας ουσιαστικά ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δεδομένου ότι ο Ζ. Ζάεφ έχει ανακοινώσει την 15η Ιανουαρίου ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των διαδικασιών. 
Κατά την επίσκεψή του στην 1η στρατιά στη Λάρισα, μιλώντας στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως «αν συνεχίσει και ψηφιστεί η συνθήκη των Πρεσπών από την μεριά της πΓΔΜ εγώ θα παραιτηθώ από το υπ. Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνοντας και το βάρος αυτής της ευθύνης, θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση».
Σημειώνεται πως η τελευταία ψηφοφορία για τις αλλαγές στο Σύνταγμα της πΓΔΜ, η οποία αποτελεί και την τελευταία φάση της εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών σε ό,τι αφορά τη γειτονική χώρα, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου. 
Παράλληλα, ο Π. Καμμένος επανέλαβε πως, μετά τις δηλώσεις Ζάεφ περί «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας η Συνθήκη των Πρεσπών είναι «νεκρή»:
«Mε τις τελευταίες δηλώσεις φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τις αλυτρωτικές τους βουλήσεις πράγμα που πιστευω ότι μπορεί να οδηγήσει ουσιαστικά στην απαξίωση της συνθήκης αυτής που έτσι κι έτσι είναι νεκρή με αυτές τις δηλώσεις που αυτοί κάνουν ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα και να πάμε με ομαλότητα».

Πηγή: Λίμπεραλ

10 σχόλια:

  1. Παρά όλες τις απίστευτες επιθέσεις και τους τόνους λάσπης, παρά τα όποια λάθη, ο Καμμένος έχει διατελέσει εθνικό έργο. Αυτά μπορώ να δω και όποιος έχει οτιδήποτε στοιχεία για το αντίθετο ας με ενημερώσει. Οι δε ΑΝΕΛ εξακολουθούν να έχουν την καλύτερη ιδεολογία ως πολιτικό κίνημα. Με Γιωργάκηδες, Αλέξηδες, Κούληδες και μπούληδες αρχηγούς, χωρίς ανθρώπους σαν τον Καμμένο να τους ξεστραβώνουν σε σημαντικά ζητήματα, την έχουμε πολύ άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ περίεργη δήλωση...Ανοίγει συζητήσεις εντός και εκτός Ελλαδος ... Νομίζω οτι αποδέκτες ειναι κυρίως εκτός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. How many times has he threatened to resign? But he always gives his blessungs to the government.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. It only took him a few hours before he changed position again. Now the timing is tied with the agreement coming to the Greek Parliament.
    Its ALL ABOUT the CHAIR. Potential voters do you listen?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΔΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ
    Καμμένος: Ενώπιον θεού και λαού είμαστε η εγγύηση ότι ο Τσίπρας δεν θα διαπραγματευτεί τη Μακεδονία
    https://www.youtube.com/watch?v=7fE8Hbrqzt0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να του δώσουμε και κάτι τις να βάλλει στην τσέπη τώρα που θα παραιτηθεί,νά΄χει να πορεύεται ο άθρωπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιδηρούντιε, άλλαξε πλευρό γιατί αυτό μάλλον πιάστηκε. Ο ρόλος του ΥΕΘΑ είναι πάρα πολύ σοβαρός για να ανατίθεται σε άτομα επιπέδου καμμένου. Πχ, όταν ένας ΥΕΘΑ απευθύνεται σε μιά άλλη χώρα και λέει ΔΕΝ, εννοεί ΔΕΝ, κι όχι να το καταπίνει και να εξαφανίζεται στα """εξωτερικά"". Τώρα, τί κάθομαι και σου γράφω! Μιά απλή επίσκεψη στις κατα καιρόυς δηλώσεις του, αρκεί για να καταλάβει ο καθένας ότι άλλο πολιτικός σε θέση ΥΕΘΑ κι άλλο καραγκιόζης στη θέση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να λέμε τώρα, έχει χιούμορ ο τύπος. Κι εμείς το ίδιο. Με παραίτηση απείλησε για 587η φορά ο Πάνος Καμμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια το διευκρινησε θα παραιτηθει απο υπουργος οχι απο στραταρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην εποχή που ζούμε δείξε μου καλύτερους πολιτικούς και κόμμα με καλύτερη ιδεολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.