10/12/18

Σάββας Καλεντερίδης στο "Ακραίως": Να μην παίζουμε με τις λέξεις, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καραμπινάτη εσχάτη προδοσία

11 σχόλια:

  1. Τους είδα το πρωί και ομολογώ πως ήταν υπέροχοι όλοι, με τον κυρ Σαββα είμαι απόλυτα σύμφωνος !! Εκείνο που θέλω να πω φιλικά προς τον κυρ Σάββα είναι γιατί όλοι αυτοί που έχουν πάνω κάτω τις ίδιες απόψεις, γιατί δεν ενώνονται όλοι μαζί παραμεριζοντας τις φιλοδοξίες του καθ ενός για αρχηγία μπας και δούμε σωτηρία σε αυτόν τον τόπο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό...από το 13' μέχρι το 14:50" ειπώθηκαν όλα! Όπως και η ευθεία γλώσσα για εθνική προδοσία, τα περι "καλλιτεχνών" και " πνευματικού" κόσμου! Καλά για τους δημοσιογράφους τι να πεις! Δεν έχουμε που να πρωτοπάμε στις συναυλίες που θα εμψυχώσουν τον Έλληνα στην αντίσταση! Οι Νταλάρες, και δεκάδες άλλοι που έβγαλαν μεροκάματο στο επαναστατικό και πολιτικό τραγούδι εξαφανίστηκαν!Πρέπει να σταματήσει ο καλλωπισμός με λέξεις! Τελειώσαμε! Όταν ο λαός χύσει το αίμα του θα ξανάρθουν να το τραγουδήσουν! Όπως και οι διανοούμενοι να μας πουν" άσε εσύ τώρα δεν ξέρεις, αναλαμβάνω εγώ"! Τα καντήλια σας, λούστροι, τολμήστε να βγάλετε άχνα όποιος είναι λαμόγιο... συγχαρητήρια κε Καλεντερίδη για τον ευθύτατο λόγο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι στο συνταγμα οταν φερουν την συμφωνια
    Τα ψεμματα τελειωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...κι αλλη μια φορά την προηγούμενη Κυριακή των εκλογών και να μείνουμε μέχρι την Τετάρτη για να φρεσκάρουμε με δημόσιο διάλογο όσα έχουν κάνει όλοι τους! Μετά να πάμε να ψηφίσουμε!

      Διαγραφή
  4. 1)" Είναι εσχάτη προδοσία "

    Καί λοιπόν? Γενικά φαίνεται πως οι πολιτικοί μας δεν φοβούνται την κατηγορία.
    Διατί? Είναι γνωστό ότι υπάρχει, μέχρι σήμερα, ατιμωρησία δια αυτού του τύπου εγκλημάτων στην Ελλάδα.
    Έγινε ποτέ δίκη για την Προδοσία της Κύπρου? Όχι βέβαια.

    2)Για τον κοινό Έλληνα πολίτη, εάν κάνει οποιοδήποτε λάθος, ακόμα και ένα απλό πλημμέλημα, δεν υπάρχει έλεος.
    Η καθαρίστρια που, κακώς βέβαια, πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού για να βρεί μία ευτελέστατη δουλειά, έφαγε 10 χρόνια φυλακή, σαν να ήταν καταχραστής του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ δεν ήταν, (γιατί δούλευε όλα τα 20 χρόνια που πληρωνόταν).

    3)Έχουμε διαφορετικά πολιτικά "μαγαζιά", αλλά φαίνεται ίδιο ιδιοκτήτη.
    "Εσείς θα πείτε ναί και εσείς όχι, θα κάνετε πως δήθεν διαφωνείτε".
    "Εσείς θα είσαστε οι Μνημονιακοί και εσείς θα κάνετε τους Αντιμνημονιακούς".
    Όμως το στημένο αυτό παιχνίδι κάνει τεράστια ζημιά στην χώρα.

    4)Τα πάντα όμως μπορεί να αλλάξουν, όταν κάποια μεγάλη καταστροφή κτυπήσει την χώρα, λόγω των αθλιοτήτων και ηλιθιοτήτων που γίνονται.
    Τότε κάποιοι μπορεί να σταλούν ακόμα και στο "Γουδή", εάν ο προδομένος λαός το απαιτήσει.
    Το μόνο ερώτημα τότε θα είναι, σε ποιούς θα πέσει ο "κλήρος", να πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτη ευγε...Ιδιο αφεντικο εχουν ολοι....Σικε ειναι ολο το στησιμο...Μελετημενα σικε...για ναχουμε την ψευδαισθηση οτι ..αλλαζουμε κατι ..ενω δεν αλλαζει τιποτε..Μια παγιδα ..να μην βγεις απ το ...μαντρι και γινεις ανεξελεγκτος....και τους φαει η μαυρη γατα ολους...

      Διαγραφή
  5. "η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καραμπινάτη εσχάτη προδοσία"

    https://www.youtube.com/watch?v=TPmamym7qSs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτος 2100, ΥπΕξ της τότε υπερδύναμης: "Το έθνος των Μακεδόνων που ζει χωρισμένο στην Βόρεια, στη Νότια, στην Ανατολική και στη Δυτική Μακεδονία, έχει έρθει ο καιρός να δικαιωθεί και να ζήσει ενωμένο στην ενιαία Μακεδονία με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη". Πόσο μ@λ@κes είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς απαιτούμε από τους εθνομηδενιστές της αριστεράς να διαχειριστούν το θέμα, όταν το 93 κατέρρευσε ολόκληρη η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατώντας να διαχειριστεί το ίδιο θέμα; Ο τότε, μάλιστα, πρωθυπουργός ενώ επαιρόταν για τη συμμετοχή του στη μάχη των οχυρών τον Απρίλιο του 41, δεν μπόρεσε (ή δεν ήθελε) να υπερασπίσει τα ίδια τα χώματα για τα οποία πολέμησε, από την κατεξοχήν υπεύθυνη θέση του προέδρου της κυβερνήσεως. Μήπως, λοιπόν, ζητάμε πολλά από τους μαρξιστές τη στιγμή που οι δήθεν πολεμιστές και εθνικόφρονες υποχωρούν; Έχει το θάρρος η ελληνική δεξιά να καταγγείλει το διευθυντήριο της ΕΕ και τις ΗΠΑ, που αποσκοπούν στο διαμελισμό της χώρας; Αν ναι, τότε να κυβερνήσει. Αν όχι, τότε αυτή και ο Συριζα και οι άλλοι "Συριζώνυμοι" της συμπαθείας και της αφωνίας να πάνε να κρυφτούν και να έλθουν οι πατριώτες να κυβερνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.