10/12/18

Ποιοι και γιατί θέλουν να προκαλέσουν εμφύλιο στη Γαλλία

Οι απίστευτες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οι γαλλικές υπηρεσίες ασφάλειας δείχνουν ότι το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» πάει πολύ πιο μακριά από τη Γαλλία.

«Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε με τη Γαλλία και την Ευρώπη γενικότερα να είναι θέατρό του για μιαν ακόμη φορά. Ο νέος αυτός πόλεμος θα είναι μακράς διάρκειας και ασύμμετρος, θα έχει υψηλό κόστος και όχι πάντοτε αναγνωρίσιμους αντιπάλους…».
Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρονται σε μια ειδική έκθεση των Γαλλικών Υπηρεσιών Εσωτερικής Ασφαλείας,στην οποία τονίζεται ιδιαίτερα και… ο ρόλος του σαλαφισμού-τζιχαντισμού στο σύνολο της γαλλικής κοινωνίας. Μια κοινωνία η οποία τα τελευταία χρόνια, όπως αναγνωρίζει και ο καθηγητής εγκληματολογίας Αλέν Μπάουερ, υφίσταται μέσω Διαδικτύου φοβερή πλύση εγκεφάλου, από δυνάμεις που επιδιώκουν και τη γενικότερη αποσταθεροποίηση της Ευρώπης.
Όπως επισημαίνει σε δημοσιευμένη έκθεσή του ο ερευνητής Ούγκο Μοσερόν του Εθνικού Κέντρου Ασφάλειας, ειδικός σε θέματα τζιχαντιστών, οι τελευταίοι αριθμοί προκαλούν ίλιγγο. Οι σαλαφιστές της Γαλλίας, που είναι οι σκληροί μουσουλμάνοι, από 5.000 που υπολογίζονταν το 2004, περνούσαν τις 15.000 το 2010 και εκτιμώνται στις 40.000 με 50.000 σήμερα.

Για τη συνέχεια Euro2Day

6 σχόλια:

  1. οι ειδικοι πολυτεχνειο 74 ουδεποτε απετυχαν.εδω γονατισαν ελληνεσ και θα δυσκολευθουν με φραντσεζουσ?
    κατα τα αλλα οι φρεγατες ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν τα αναρχο-νεοφιλελε εξαπτέρυγα την δικτυακή "κατινίαση" κινδυνεύει η ….Ευρώπη!!!!! Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος!!!!!! Ουαί!!!!
    Τέτοια σοβαρή......φαρσοκωμωδία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός είναι αυτός ο πράκτορας Παπανδρόπουλος που...εχει υπόψιν του "πληροφορίες" της DGSI;
    Της Υπηρεσίας που ανέλαβε με ...Russian connection, Σαλαφιστές, "ακροδεξιούς" και ολίγη απο Steve Bannon να αποδομήσει αυτό που σιγοβράζει σε ΟΛΗ την Ευρώπη κατά των Αλήτ, των golden boys,των "οίκων", της "ανοικτής κοινωνίας", των απανταχού Βερέμηδων και "καταδικάζω-την-βία-απ'οπου-και-εάν-προέρχεται"...πλήν της "νομίμου βίας" τραπεζών, πολιτικά ορθών, "μή- ομοφοβικών", δικαιωματιστών κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεξαρτήτως ὅλων τῶν ἄλλων:
    Ἡ εὐκολία μέ τήν ὁποία ἀνέβασε ὁ Μακρόν ὁ κοντός τούς μισθούς κατά 100 εὐρώ, καί συγχρόνως πῆρε τά φορολογικά μέτρα του πίσω,
    δείχνει ὅτι, προκειμένου νά μήν πέσῃ ἀπό τήν εξουσία κάποιος ἐκλεκτός τῆς "Ἐλίτ" τῆς Γερμανικῆς Εὐρώπης,
    πᾶνε περίπατο ὅλα τά παραμύθια γιά λιτότητα χωρίς σύνορα στήν ἐν λόγῳ Εὐρώπη,

    παραμύθια μέ τά ὁποῖα μᾶς ἔχουν ζαλίσει καί μᾶς τά μυαλά,..."δημοσιονομική κρίση", περικοπές ..., ἀπολύσεις διά τῆς θέσεως σέ διαθεσιμότητα (γιά νά μήν ξεχνιόμαστε) κ.ο.κ.

    Ὑπάρχουν μέν οἰκονομικές δυσκολίες ἀλλά λαμβάνονται μέρα λιτότητας καί περικοπῶν καί ὑπερμέτρου φορολογήσεως, καί ἀπορρυθμίσεων,
    κι ὅλες αὐτές οἱ τάχα "μεταρρυθμίσεις"" ,
    γίνονται γιά τήν ... αὔξηση τῶν προβλημάτων!

    Πολιτικό εἶναι τό κυρίως θέμα τῆς λεγομένης κρίσεως στήν Ἑλληνική Οἰκονομία. Πολιτικός Ἔλεγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειρήσθω εν παρόδω, ο Μι(α)κρόν μοίρασε αντίδωρα, ΔΕΝ πήρε πίσω το κύριο αίτημα των Κιτρίνων Γιλέκων, την άρση της μειώσεως της φορολογίας των πλουσίων υπό το πρόσχημα της αυξήσεως των επενδύσεων, γνωστή συνταγή φτωχοποιήσεως εκπορευομένη από τις ΗΠΑ. Εκεί ηυξήθησαν οι θέσεις εργασίας με ταυτόχρονη μείωση των μισθών, ήτοι μεγαλύτερα κέρδη των επιχειρήσεων. Επιμένει δε στον άχρηστο όσο και γελοίο ευρωστρατό για να αυξηθεί η γαλλική πολεμική βιομηχανία χωρίς όμως οι εργαζόμενοι να εχουν μερίδιο των κερδών. Ζήλεψε φαίνεται τα 750 δισ. δολλάρια του άλλου κλόουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή, όποιος πολίτης δεν επιθυμεί να τον περάσουν από τη μηχανή του κιμά και δικαιολογημένα εξεγείρεται επειδή του καταστρέφουν τη ζωή με το έτσι θέλω, είναι λαϊκιστής, φασίστας, εθνίκι, όποιος δεν θέλει να του κάνουν τον βίο '1984', πληρώνεται από τους Ρώσους, κλπ., κλπ., κλπ.???
    Πόσος Γκαιμπελισμός πλέον???
    Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.