1/12/18

ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης: Η Κύπρος παραμένει αξιόπιστος εταίρος της Ρωσίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στο επίσημο Δείπνο του Κύπρο-Ρωσικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου και του ΚΕΒΕ, στη Λεμεσό.
Η Κύπρος και η Ρωσία συνδέονται με μια μακρόχρονη και εξαίρετη σχέση σε όλα τα επίπεδα, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας ότι η σχέση αυτή εδράζεται σε σταθερές και βαθιές πολιτικές, πολιτιστικές και θρησκευτικές ρίζες.
Μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε ο Κυπρο-Ρωσικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος και το ΚΕΒΕ, στην Λεμεσό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι σημαντικός πυλώνας των διμερών σχέσεων αποτελεί η οικονομική, επιχειρηματική και επενδυτική συνεργασία που προωθείται κατά τρόπο συστηματικό και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και υποχρεώσεις, καθώς και την διαφάνεια σε όλες τις επενδυτικές και επιχειρηματικές συναλλαγές.
«Εκ μέρους της Κυβέρνησης θα ήθελα να σημειώσω ότι η επιχειρηματική κοινότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είτε βρίσκεται στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό, μπορεί να είναι βέβαιη ότι η Κύπρος θα παραμείνει ένας αξιόπιστος εταίρος και θα ενισχύσει την θέση της ως σημαντικό διεθνές κέντρο για τις ρωσικές και κυπριακές επιχειρήσεις και επενδυτικές συνέργειες», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Πρόσθεσε ότι «δεν έχω αμφιβολία ότι Κύπρος και Ρωσία θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν μια αμοιβαίως επωφελή οικονομική συνεργασία».
Εξήρε, επίσης, την συνεισφορά της ρωσικής κοινότητας που διαμένει στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας την ενεργό επιχειρηματική της δραστηριότητα στο νησί και στην οικονομία του τόπου.
SigmaLive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.