10/12/18

Όργιο σπατάλης στα πτωχευμένα ΕΛΤΑ, κατά δήλωση του επικεφαλής τους... και η σύμβουλος μασέρ

Τα φέσια των 250 εκ ευρώ, το προϋπολογιζόμενο έλλειμα των 80 εκ ευρώ, η καταβολή δώρων 15 εκ ευρώ και η ειδική σύμβουλος, ιδιοκτήτρια οίκου μασάζ στη Βούλα

Σε σκάνδαλο χωρίς προηγούμενο εξελίσσεται η διαχείριση των ΕΛΤΑ, μιας πτωχευμένης εταιρίας κατά δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ηλία Αθανασίου ενώπιον των Περιφερειακών Διευθυντών την περασμένη Παρασκευή, με τεράστιες ευθύνες τόσο της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής  όσο και της επικεφαλής του Υπερταμείου κ. Ράνιας Αικατερινάρη.
Η εταιρία ενώ αναζητεί απεγνωσμένα ρευστότητα και  έχει … φεσώσει με πάνω από 250 εκ ευρώ την αγορά μεταξύ των οποίων και τραπεζικά ιδρύματα τα οποία είναι γνωστό τι προβλήματα αντιμετωπίζουν προχωρά στην καταβολή Δώρου Χριστουγέννων ενώ έχει προηγηθεί η καταβολή Δώρου Πάσχα και επιδόματος αδείας στο προσωπικό της «πρωτοπορώντας» σε σχέση με τον ευρύτερο δημόσιο Τομέα όπου τα δώρα ελέω μνημονίου έχουν καταργηθεί. 
Έτσι «πέτυχε» το κατόρθωμα να προσθέσει μισθολογική δαπάνη 15 εκ ευρώ περίπου το 2018 όταν υποτίθεται ότι προχωρά σε περικοπές και μειώσεις δαπανών για να διασωθεί. 
Την ώρα που έχει ανατεθεί στην PriceWaterHouse η διαμόρφωση σχεδίου εξυγίανσης της επιχείρησης που θα περιλαμβάνει υποχρεωτικές συνταξιοδοτήσεις και μετατάξεις προσωπικού και ο κ. Αθανασίου ζητά από το Υπουργείο Εργασίας να παρακαμφθεί ο νόμος Κατρούγκαλου τονίζοντας με όλους τους τρόπους στο προσωπικό και τα στελέχη την ανάγκη αποχωρήσεων ο ίδιος με τις πρακτικές του λειτουργεί ως η επιχείρηση να μην είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Για τη συνέχεια BankingNews

2 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.