6/12/18

Δ. Αβραμόπουλος: «Όποιος απορρίπτει τη Συμφωνία του ΟΗΕ για το μεταναστευτικό, δεν την έχει μελετήσει επαρκώς»

Η προοπτική της κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής ασύλου πρόκειται να αποφασιστεί αυτήν την εβδομάδα στη συνεδρίαση των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες, με τον Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος να τονίζει πως «ο χρόνος τρέχει».



«Η Συμφωνία του ΟΗΕ για το μεταναστευτικό δεν αφορά την αύξηση τού αριθμού των μεταναστών προς την Ευρώπη. Πρόκειται για το αντίθετο. Στόχος της προτεινόμενης συμφωνίας του ΟΗΕ είναι να προωθήσει την ασφαλή και συντεταγμένη μετανάστευση και να μειώσει την οργανωμένη διακίνηση ανθρώπων. Αυτό θα το επιτύχουμε εάν συνεργαστούμε στενά με τις αφρικανικές χώρες. Πρόκειται για μια νέα πλατφόρμα πολυμερούς συνεργασίας για τη μετανάστευση. Καμία χώρα και καμία ήπειρος δεν μπορεί να το επιτύχει μόνη της. Όποιος απορρίπτει τη Συμφωνία του ΟΗΕ για το μεταναστευτικό, δεν την έχει μελετήσει επαρκώς», τονίζει στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» ο κ. Αβραμόπουλος.

Για τη συνέχεια Nafermporiki

7 σχόλια:

  1. Ο Αβραμοπουλος πληρωνετε απο το Συριζα αρα αυτα θα λεει. Αν πληρωνοταν απο αλλο κομμα θα ελεγε αλλα. Τι δεν καταλαβαινουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Πάνο ανήκει στην παρέα αυτού του πρώην Εσθονού πρωθυπουργού, που είδε πως τα σόσιαλ και το ίντερνετ τους έχει ξεμπροστιάσει, μεγάλη σφηκοφωλιά, όλο αυτό το συνάφι...

      Διαγραφή
  2. Δημητράκη θα τους εμβολιάζουμε προληπτικώς τους "μετακινούμενους" ; και αν δεν υπάρχουν εμβόλια, θα παραγγείλουμε μερικά για νάχουμε ;

    Και τι κάνει η Κομμισιόν για το θέμα, που το έχει μελετήσει λεπτομερώς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αντεχονται οι λαθρεμποροι πλεον.Γιατι τετοιοι ειναι ολοι αυτοι οι διεθνιστες πολιτικοι που ξεστομιζουν τετοια ψευδη και ανοησιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με λένε..ΤΙΠΟΤΑ, κάνω ΤΙΠΟΤΑ, καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ, το κεφαλι μου έχει μέσα..ΤΙΠΟΤΑ,...
    ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΩ ΤΑ...ΟΛΑ) καλό ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I guess Avramopoulos speaks better English than the people of US, Australia, England..... He is the only one who understood the foot notes of the proposal.
    Illegal migration is like acid rain. There are no side benefits. No matter how you label it, it will burn you.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. If a country chooses to mitigate its population problems, let it form billateral agreements with other countries.
    For exanple, why do we allow for every African or Asian killer to enter our country where we could attract people from South America for example. Same religion, similar culture, educated and with a deep admiration for Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.