6/12/18

-


9 σχόλια:

  1. κακός ρόλος, εξαιρετικά κακή ερμηνεία, ο Λαερτης μετά τα παλλομενα πεη, στα παλλομενα φασκελα.
    Αμα είσαι ηθοποιαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αλβανοί που δεν έχυσαν μια σταγόνα αίμα για την ελευθερία τους, ονειρεύονται μεγάλες πατρίδες. Όλοι οι βαλκανικοί λαοί αγωνιστηκαν εναντίον των Τούρκων, οι Αλβανοί κοιμήθηκαν και ξύπνησαν με κράτος, με παρέμβαση ξένων δυνάμεων. Και με το Κόσοβο τα ίδια...
    Και μετά στήνουν αγάλματα στον Κλίντον και την Ολμπράιτ, αντί των δικων τους ηρώων.
    Είναι για γέλια και για κλάματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς δεν έχυσαν. Ήταν στρατευμένοι στο πλευρό των Τούρκων. Αργότερα στο πλευρό των φασιστών και ναζιστών. Κουτοπόνηροι άρπαγες.

      Διαγραφή
    2. Ταϋγέτη.

      Μὰ δὲν ἔχουν δικούς τους ἥρωες,ἕναν ἔχουν καὶ αὐτὸς εἶναι Ἕλληνας,ὁ Ἠπειρώτης Καστριώτης.

      Διαγραφή
  3. Να αντιστρέψουμε την ερώτηση. Η Ελλάς ακόμα δεν έχει αναγνωρίσει τα σύνορα της τωρινής Αλβανίας και ο στρατός (κατά Κοτζιά) αρνείται να τα επικυρώσει και έχει άλλα σχέδια. Γιατί η Ευρωπαϊκή Ελλάδα έχει ακόμα βλέψεις στην Αλβανία, και κανείς δεν μιλάει Ενώ όταν ομιλείται περί ένωσης Κοσόβου-Αλβανιας να χαλιεται ο κόσμος ολόκληρος? Η ερώτηση είναι ρητορική, όλοι ξέρουμε την απάντηση. Κοινώς οι Αλβανοί θα πρέπει να το βουλωσουν Επειδή εμείς οι άλλοι, Σλάβοι και Έλληνες δεν γουστάρουμε να ζητάτε τα δικαιώματα σας επί καθαρά Αλβανικών εδαφών και νομίζουμε πως δεν θά'πρεπε καν να υπάρχετε σαν κράτος. Πόσο μάλλον να έχετε δύο κράτη. Βλασφημία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφορά είναι ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι κλεμμένο Ελληνικό έδαφος. Οι Έλληνες όχι μόνο προϋπήρχαν του Αλβανικού κράτους, αλλά κατοικούσαν χιλιάδες χρόνια πριν στην περιοχή. Το Κόσοβο είναι κοιτίδα των Σλάβων στην περιοχή των Βαλκανίων. Λόγο πολιτικών σκοπιμοτήτων σας δόθηκε η Βόρειος Ήπειρος γιατί έτσι εξυπηρετούνταν τα συμφέροντα της Ιταλίας και Αυστροουγγαρίας. Στο Κόσοβο εκμεταλλευτήκατε την πληθυσμιακή έκρηξη του αλβανικού στοιχείου και την αντιπαλότητα της Σερβίας με την δύση και κόψατε καθαρά Σερβικά εδάφη. Αυτό δεν είναι αλυτρωτισμός, αλλά σωβινισμός-εθνικισμός επεκτατική πολιτική.

      Διαγραφή
    2. Ταύγέτη.

      "καθαρὰ Ἀλβανικά ἐδάφη";
      Ἀφοῦ εἶσαστε ἐπήλυδες.Μᾶς ἤρθατε ἀπὸ τὴν δυτικὴ Κασπία δυστυχῶς χωρὶς μετ᾿ἐπιστροφῆς εἰσιτήριο.
      Τὰ ἐδάφη αὐτὰ τουλάχιστον μέχρι Δυρράχιο εἶναι ἐλληνικά.
      θὰ πρέπει νὰ γνωρίζης ὅτι τὸ Δυρράχιο εἶναι ἡ ἑλληνικοτάτη Ἐπίδαμνος μὲ Κορινθίους κατοίκους,ἀπὸ τὴν ὁποία αὐτή πόλι ἄρχισε ὁ Πελλοπονισιακὸς πόλεμος.

      Μερικοὶ ἰσχυρίζονται πώς εἴμαστε ἀδελφὰ ἔθνη,ἄν πράγματι ἰσχύει αὐτὸ ἀπὸ ἐξέτασι DNA,τότε ἀληθεύει τὸ ...ποιὸς θὰ σοῦ βγάλει πιὸ βαθειὰ τὸ μάτι; ὁ ἀδελφός.

      Διαγραφή
    3. Άντε πάλι η ίδια καραμέλα. Αυτό έχει καταρριφθεί εδώ και καιρό και είναι μια φθηνή προπαγάνδα. Ο λόγος απλός. Οι Αρβανίτες που μιλάνε Αλβανικά και καταλαβαίνουν τους Αλβανούς και το αντίστροφο, κατέβηκαν στην Ελλάδα τον 12ο και 13ο αιωνα πριν καν πατήσουν το πόδι τους οι Τούρκοι στα Βαλκάνια. Παραδεχτείτε Επιτέλους την αυτόχθονια των Αλβανών. Έχετε καταντήσει γελοίοι.

      Διαγραφή
  4. Στην Ελλάδα διεθνιστής , στην Αλβανία εθνικιστής.Ωραιος ο Λαέρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.