5/12/18

Τρολ εναντίον δημοσιογράφων

Οι δημοσιογράφοι Νατάσα Γιάμαλη, Κώστας Γιαννακίδης, Πάσχος Μανδραβέλης και Θωμαΐς Παπαϊωάννου μιλούν στο inside story για τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί από τρολ. Δυστυχώς δεν είναι η εξαίρεση.

Τον Απρίλιο του 2017, η Ελληνογαλλίδα δημοσιογράφος Θωμαΐς Παπαϊωάννου δέχτηκε υβριστική επίθεση από τρολ στο Twitter. Ο λόγος της επίθεσης ήταν ότι έκανε τη δουλειά της.
«Ως δημοσιογράφος του γαλλικού καναλιού CNEWS και ανταποκρίτρια της ΕΡΤ κάλυπτα τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, στον δεύτερο γύρο των οποίων είχαν περάσει ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μαρίν Λε Πεν», είπε η ίδια στο inside story.

Με δύο λόγια

Αυτές δεν ήταν οι πρώτες εκλογές που κάλυπτε η κ. Παπαϊωάννου, αφού για πάνω από δύο δεκαετίες έχει εργαστεί για διεθνή ΜΜΕ, ζώντας εδώ και χρόνια μόνιμα στη Γαλλία. «Από την πείρα μου γνώριζα ότι κατά την προεκλογική περίοδο ένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να υποστηρίξει ανοιχτά κάποιον υποψήφιο για την προεδρία», μας λέει. «Και αυτό γιατί η γαλλική νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή και απαιτεί από τους δημοσιογράφους να είναι αντικειμενικοί με τους δύο υποψηφίους που περνούν στον δεύτερο γύρο, οι οποίοι μοιράζονται εξ ημισείας τον χρόνο στα ΜΜΕ. Μία συνάδελφός μου απολύθηκε, επειδή υποστήριξε δημόσια έναν υποψήφιο. Την αρχή της αντικειμενικότητας όφειλα και ήθελα να σεβαστώ κι εγώ, τόσο για τη γαλλική τηλεόραση, όσο και για την ΕΡΤ».

Για τη συνέχεια InsideStory

7 σχόλια:

  1. Ρε τους καημενους πληρώθηκαν....Ρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Σύριζα χρησιμοποίησε αμειβόμενα τρολ, μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της ελεεινής προπαγάνδας του. Είναι όμως γνωστό ότι ο Πάσχος Μανδραβέλης επιτέθηκε ύπουλα και βρώμικα κατά του κινήματος Άρδην, που αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκφράσεις του δημοκρατικού πατριωτισμού στην Ελλάδα; Το Άρδην κινδύνευε με έξωση από τα κεντρικά γραφεία του λόγω βρώμικων μεθοδεύσεων της κυβέρνησης και ο Μανδραβέλης υποστήριξε την έξωση με άρθρο του στην Καθημερινή. Ευτυχώς τα άνομα σχέδιά τους απέτυχαν τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « Βρώμικες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και ο Μανδραβέλης υποστήριξε την έξωση με άρθρο του ..κλπ»
      Ούτε για αστείο δεν κάνει η εκδοχή « ο Πάσχος Μανδραβέλης τρολ του συριζα»
      Ούτε τους τρόφιμους ψυχιατρείων δεν πείθει κανείς, με τέτοια ψεύδη που θα ζηλευτέ ο Γκέμπελς ναζί υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ
      Όποιος νοιάζεται για την «ελεεινή προπαγάνδα» και για τα αμειβόμενα τρολ του συριζα ας ψάξει στα δεκάδες site που καθημερινά χυδαιολογούν , υβρίζουν παραποιούν ειδήσεις για να προπαγανδίζουν τις ακροδεξιές, τις φασίζουσες, ρατσιστικές απόψεις που διοχετεύει ο κάθε επαγγελματίας εθνοκάπηλος που τρέφει άσβεστο αντιαριστερό μίσος.
      ΥΓ.Το αμαρτωλό ΚΕΛΠΝΟ του ακροξεξιού υπουργού Γεωργιάδη μόνο μέσα στο 2014 πλήρωσε πάνω από 4 εκατομμύρια εβρο σε ΜΜΕ. Από αυτά πάνω από 1 εκατομμύριο εβρό πήγαν στα Παραπολιτικά του Κουρτάκη.

      Διαγραφή
  3. είμαι αντιμανδραβεληκος, Τι να κάνουμε!
    Πρέπει να ζήσω με αυτήν την αναπηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μᾶλλον γιὰ ὅλα πταίει ὁ σεξισμὸς τῶν τρόλ... ποὺ δὲν γνωρίζουμε τὸ φῦλο τους.
    Αὐτὸ τὸ τουίτερ τί φῦλο ἔχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι πάσχει ο Μανδραβέλης είναι αστείο και να το συζητάει κανείς. Δεν είναι μόνο το δηλητήριο που κυκλοφορεί στις φλέβες του, είναι και τό ψώνιο που κουβαλάει περί του εαυτού του.
    ΄Οσο για την κ.Θωμαϊδα, αυτή φαίνεται νάχει πολύ κακήν ιδέα για το IQ (πνευματική στάθμη) των Ελλήνων όταν τους πληροφορεί ότι οι Γάλλοι δημοσιογράφοι είναι ...αντικειμενικοί. Δήλωση που είναι το πρωταπριλιάτικο (καθυστερημένο μάλιστα) αστείο της χρονιάς. Αν υπήρχε και δράμι αντικειμενικότητας στα γαλλικά ΜΜΕ, από την Μonde μέχρι την Croix και σε οποιοδήποτε κανάλι και ραδιόφωνο, ο Μακρόν θα είχε επιστρέψει στην τράπεζα Ρότσιλντ ή τα αζήτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάσχος Μανδραβέλης, Μπάμπης Παπαδημητρίου και Άρης Πορτοσάλτε... μία από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.