2/12/18

Π. Λαφαζάνης: Ο κ. Τσίπρας καταδίκασε την Ελλάδα σε αιώνια χρεοδουλοπαροικία

INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα σε Grexit και Brexit, κατά τη σημερινή ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ,σχολίασε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Όπως επισημαίνει, η ΛΑΕ και η πρότασή του στην τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, την έξοδο από την ευρωζώνη (Grexit) ως ρεαλιστική και βιώσιμη εναλλακτική λύση για την Ελλάδα, «έχουν καταστεί εφιάλτης για τον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος επέλεξε τότε την καταστροφική πορεία της συνθηκολόγησης και του άθλιου 3ου μνημονίου».
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, ο Αλέξης Τσίπρας «επανέρχεται διαρκώς στον τόπο του εγκλήματος», σε μια «απέλπιδα» προσπάθειά του «να "εξιλεωθεί" για το ξεδιάντροπο πραξικόπημά του, που μετέτρεψε το "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος σε εξευτελιστικό "ΝΑΙ", φτάνοντας στο σημείο να οικτίρει και τη Βρετανία για την απόφασή της να φύγει από την ΕΕ, προσάπτοντας στο Brexit λοιμούς και καταποντισμούς, τάχα για τις "εργατικές δυνάμεις" αυτής της χώρας».
Ο επικεφαλής της ΛΑΕ υποστηρίζει ότι ο Βρετανικός λαός «δεν άκουσε τις νουθεσίες Τσίπρα και πολύ περισσότερο δεν ακολούθησε την κατάπτυστη συνταγή του έλληνα πρωθυπουργού και πολιτικού υπαλλήλου της Γερμανίας να κάνει, όπως ο ίδιος έκανε, το "ΟΧΙ" σε "ΝΑΙ"».
Ο ίδιος θεωρεί ότι κ. Τσίπρας «προτίμησε να σώσει το ευρώ και την ευρωζώνη από το "χάος", κατά τη ρήση του Γ. Ντάισελμπλουμ, θυσιάζοντας την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό σε επ’ αόριστον χρεοδουλοπαροικία και νεοαποκιοποίηση.
Το πολιτικό και ποινικό τίμημα που θα πληρώσουν γι’ αυτό ο Αλ. Τσίπρας και όλοι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί της χώρας δεν θα αργήσει να επέλθει και θα είναι βαρύτατο» καταλήγει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.
Ναυτεμπορική

9 σχόλια:

  1. Και λίγα λες Παναγιώτη...! Ολοι αντιλαμβανόμαστε σε πόσο δύσκολη θέση έχει φέρει την εκτός ΣΥΡΙΖΑ Αριστερά ο Τσίπρας, αφού αμαυρώνει την φήμη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά τώρα καμαρώνουμε με το ευρώ! Να βγάζουμε και καμιά φωτογραφία και να φυλάμε κανένα να ξέρουμε πως είναι! Αν φεύγαμε από την νομισματική ένωση όταν έπρεπε σήμερα θα είχαμε μπεί σε ένα δρόμο ελπίδας! Τώρα το μαρτύριο της " σταγόνας" θα κρατήσει πολλές γενιές! Τσακ, τσακ, τσακ, τσακ θα στάζει η σταγονίτσα!Υπομονή Έλληνες! Η χούντα θα φύγει, το καθεστώς πέφτει κι έρχεται το μέο! Το μεγάλο φαγοπότι έρχεται το 2023 περίπου με τα φράγκα από τον πλοθτο υδρογονανθράκων...την ωρα που εμείς τσακωνόμαστε για τον εμφύλιο αυτοί προγραμματίζουν πόσα θα φάνε το 25, το 30...άλλωστε έχουν το ΤΑΙΠΕΔ...πάμε να σκοτωθούμε μια ακόμα αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί! Εδώ τα sites γιούρια! Υποδαυλίστε διχαστικούς διαλόγους, πάμε δημιουργήστε χάος, ανοίξτε θέματα, για τους γκει, για την Εκκλησία, τον Βούδα, την αρκουδα. Πείτε παραμύθια να κοιμηθεί ο κόσμος όπως εκείνο το ωραίο με την κλώσσα, αποπροσανατολίστε, τσιμπήστε το χαρτζιλίκι σας από τον Σόρος μέσω του έτσι του γιουβέτσι και του κοκορέτσι, κατευνάστε τον θυμό...έλα σηκώστε τα μανίκια παιδιά! Έχουμε το Σκοπιανό! Το νου σας μην γίνει νεο συλλαλητήριο γιστί αυτήν την φορά είμαι τόσο θυμωμένοι που τους άγνοούμε επιδεικτικά που θα κατέβουν 4.000.000 και θα τρέχουμε και θα κρατάμε τον πισινό μας! Η Ν.Δ. κι αυτή στον αγώνα, έτσι άχνα, Φώφη εσύ μπέρδεψέ τους με το Ποτάμι ούτως η άλλως στο διάομο θα πάμε όλοι μαζί! Το νου σας αγριεύουν τα παιδιά, οι νέοι, ωχ θα μπλέξουμε με τα " φασιστάκια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευριπίδης Μπίλλης
    Μόνον κύριε Λαφαζάνη, διεθνιστή και συνεπώς εθνομηδενιστή, προφανώς και υπέρμαχε της συμφωνίας για τη μετανάστευση του ΟΗΕ.

    Που θα αφανίσει τον Ελληνισμό και θα μεταστρέψει ο όσους έλληνες απομείνουν σε περιπλανώμενους Ιουδαίους.

    Παράλληλα με τη γενοκτονία που προκάλεσε και προκαλεί η νεοταξική κατοχή. Που όλοι οι εθνομηδενιστές, νεοταξικοί ή διεθνιστές, κάνουν ότι δεν την αντιλαμβάνονται.

    Δείτε για την εν εξελίξει γενοκτονία από την Ουάσινγκτον Ποστ:
    Where are all the children? How Greece’s financial crisis led to a baby bust.
    https://www.washingtonpost.com/world/europe/where-are-all-the-children-how-greeces-financial-crisis-led-to-a-baby-bust/2018/11/30/b2cf7ee6-deae-11e8-8bac-bfe01fcdc3a6_story.html?fbclid=IwAR344lF9I3Vzhc841LLPQttro4rkVRIA1Fm1_z0zvcIzJNgl4ALGWQAmNQ8&noredirect=on&utm_term=.46bf2be86fbd

    Ελεύθερη μετάφραση Ελληνιστί: Πού πήγαν όλα τα παιδιά; Πώς η οικονομική κρίση της Ελλάδας οδήγησε σε εξαφάνιση των του μωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Ἐπρόκειτο γιά διαβολή, αὐτό εἶναι ξεκάθαρο. Μήν την ἀναπαράγετε.

      Διαγραφή
  5. Ὄλα τά κόμματα ἀνεξαιρέτως πρέπει νά ἐμβαθύνουν στήν θλιβερή ἱστορία τῶν λάθος κομματικῶν ἐπιλογῶν, ὥστε νά μήν ξαναγίνουν τά ἴδια μέ ἄλλους τρόπους σέ ὅλη - τήν ὅποια! - πολιτική ζωή : Μιχάλης Χαραλαμπίδης - 6ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ 1996 (3/4) https://www.youtube.com/watch?v=3rQvjlcqnsc
    Ἀλλά μέ τήν σωστή προϋπόθεση, ὅτι τό ναί θά εἶναι ναί, καί τό ὄχι, ὄχι! ὅπως ὀρθῶς παρατηρεῖ ὁ Λαφαζἀνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.