17/12/18

Ερντογάν: Θα συνεχίσουμε να θάβουμε τους Κούρδους μέσα στα ορύγματα που σκάβουν οι ίδιοι για να προφυλαχτούν από μας

Οι επιχειρήσεις στη Συρία και το Ιράκ εναντίων των Κούρδων του YPG/PKK θα συνεχιστούν, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να τους θάβουν στους λάκκους που οι ίδιοι σκάβουν.
Σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι  «πραγματοποιήσαμε την επιχείρηση Κλάδος Ελαίας και την επιχείρηση στο Αφρίν. Τώρα την επιχείρηση στο Σιντζάρ. Είμαστε πάντα στο μυαλό τους. Θα συνεχίζουμε να τους θάβουμε στους λάκκους που οι ίδιοι σκάβουν. Οι τρομοκράτες θα σταματήσουν να αποτελούν πρόβλημα για το έθνος μου». «Αν το επιτρέψει ο Αλλάχ, όλοι μαζί θα αναγκάσουμε όσους επιτίθενται στα σύνορα και την πατρίδα μας να πληρώσουν το τίμημα», ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.
Ο κ. Ερντογάν δήλωσε ακόμη ότι η Τουρκία θα παραλάβει τα αμερικάνικά πολεμικά αεροσκάφη F-35, παρά τις αντιδράσεις του αμερικανικού Κογκρέσου.
«Η Αμερική κατασκευάζει σήμερα τα F-35, από τα οποία σε εμάς θα έρθουν 120 αεροσκάφη. Εμείς εξάλλου κατασκευάζουμε κάποια κομμάτια τους και τους τα στέλνουμε εκεί, τα οποία τα τοποθετούν για να τα πουλήσουν στον κόσμο. Και σε εμάς θα πουλήσουν», ανέφερε. 
Πηγή: philenews/ΚΥΠΕ

3 σχόλια:

  1. ξέρεις πόσα καλσόν έχουν σκιστεί .. σκαβωντας?

    Γι αυτό θα συνιστούσα μια παλιά και σοφή συμβουλή ΣΙΓΆ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τώρα, λέμε στά Ἑλληνικά, μέ φόβο Θεοῦ καί μέ συναίσθηση τῆς Δικαιοσύνης του, πού δέν θέλει τίς ἀδικίες,
    ὅτι ὅποιος σκάβει τόν λάκκο τοῦ ἄλλου, πέφτει ὁ ἴδιος μέσα.
    Στό ὄνομα τῆς λεγομένης "Ἑλληνοτουρκικῆς φιλίας", ἄς μπῆ κάποιος στόν κόπο νά πληροφορήσῃ τους Τούρκους, ὅτι:
    Καί ὅποιος ὑποχρεώνει τούς ἄλλους νά καταφεύγουν μέσα σέ λάκκους, πέφτει τελικά καί ὁ ἴδιος μέσα σέ λάκκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἔχει δίκηο, διότι βλέπει τό δάσος καί όχι τά δένδρα:
    «Η Αμερική κατασκευάζει σήμερα τα F-35, από τα οποία σε εμάς θα έρθουν 120 αεροσκάφη. Εμείς εξάλλου κατασκευάζουμε κάποια κομμάτια τους και τους τα στέλνουμε εκεί, τα οποία τα τοποθετούν για να τα πουλήσουν στον κόσμο. Και σε εμάς θα πουλήσουν».

    Ἀλλά, ἕνα δένδρο τόν ἐμποδίζει στήν πραγματοποίηση τῆς προβλέψεώς του: Οἱ S-400.

    Ἑπομένως, ἡ ἀνωτέρω δήλωσή του, ἡ ἐν εἴδει προφητείας, θά πραγματοποιηθῆ ἁπλᾶ καί ἀπότομα, μέ τό πού ἡ Τουρκία θά προσποιηθῆ ὅτι θά ἀφίσῃ ξαφνικά τούς S-400 στά χέρια τῶν Ρώσων, καί ἀφοῦ παραλάβει τά περισσότερα ἤ πολλά F-35 ἡ Τουρκία, τότε θά θέσῃ κάποιους ὅσο γίνεται πιό ἀπαράδεκτους ὅρους στίς ΗΠΑ προκειμένου νά μήν παραλάβῃ καί τούς S-400.
    Οἱ ΗΠΑ, εἴτε θά ὑποκύψουν, ὁπότε Κύριος οἶδεν τί ἀνταλλάγματα θά δώσουν στήν Τουρκία, εἴτε θά ἀρνηθοῦν, τό πιθανότερο, ὁπότε ἡ Τουρκία θά πάρῃ καί τοὐς S 400.

    Ὁ μόνος πραγματικός τρόπος γιά νά μή χάσουν οἱ ΗΠΑ τήν Τουρκία, εἶναι τό νά χάσῃ αὐτή τήν γεωστρατηγική της σημασία. Πῶς; Βρῆτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.