16/12/18

Δεν υπήρξε "τρομοκράτης" της λεγόμενης "ισλαμικής τρομοκρατίας" που να συνελήφθη ζωντανός...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η φιλοσοφία δεν αναπτύσσεται από άλλη...
φιλοσοφία,
αλλά είναι μια συνεχής λύση των προβλημάτων
που προτείνει η ιστορική εξέλιξη...»
Αντόνιο ΓκράμσιΤετράδια της φυλακής

"Τρομοκρατία"! Η επανάληψη του ίδιου σεναρίου της ζοφερής τέχνης διατήρησης της εξουσίας...
Ο "δολοφόνος τρομοκράτης" του Στρασβούργου, τον οποίο καταδίωκε η "αντιτρομοκρατική" υπηρεσία της Γαλλίας, οι μυστικές υπηρεσίες κι όλες οι αρχές ασφαλείας της χώρας, μαζί κι όλες οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας σε αεροδρόμια, σύνορα... ήταν στο σπίτι του και φυσικά κρατούσε στα δόντια του ανέπαφες ταυτότητες κι όλα τα συνηθισμένα πιστοποιητικά που τον αφορούσαν.
Δεν υπήρξε "τρομοκράτηςτης λεγόμενης "ισλαμικής τρομοκρατίας" που να συνελήφθη ζωντανός -ακόμη κι όταν στα σχετικά βίντεο και στην Ισπανία, και στην Αγγλία, και στη Γαλλία... παραδιδόταν με ψηλά τα χέρια-, σ' αυτές τις "τρομοκρατικές" επιθέσεις που πληρώνουν με αίμα ΜΟΝΟΝ αθώοι πολίτες -παράπλευρα θύματα τους αποκαλούν οι στατιστικές.
Όλα τα διεθνή κι "έγκυρα" ενημερώνουν την κοινή γνώμη... Ansa: "Ο δολοφόνος του Στρασβούργου σκοτώθηκε σε μια επίθεση της αντιτρομοκρατικής στη γειτονιά του".
Τον καταδιώκουν σε γη, ουρανό και θάλασσα... κι ο "τρομοκράτης-δολοφόνος" είναι στο σπίτι του.


Το σχέδιο της Γαλλίας για τις ευρωπαϊκές ειδικές δυνάμεις "Eurogendfor"... που κτυπούν ανελέητα τους διαδηλωτές των "κίτρινων γιλέκων" με δολοφονίες, ακρωτηριασμούς, εξορύξεις ματιών από τις πλαστικές σφαίρες... για να διασφαλιστεί η "δημοκρατία" στην Ε.Ε.
Ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών Christophe Castaner μετέβη στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο ιστορικό κέντρο του Στρασβούργου, εκεί που κτύπησε η "τρομοκρατία". Δίπλα του τον συνόδευαν εκατοντάδες άνδρες ασφαλείας των ειδικών δυνάμεων και στην αγορά τουρίστες. "Μεγάλη ανακούφιση"... ο δολοφόνος Cherif Chekatt συνελήφθη και σκοτώθηκε σε επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων "αντιτρομοκρατίας" κι ο υπουργός επέλεξε τον τόπο του εγκλήματος, τη χριστουγεννιάτικη αγορά για ν' απευθυνθεί στις "ειδικές δυνάμεις" και να δώσει τα εύσημα: "Χάρις σ' εσάς"!
Όπως ακριβώς συνέβη σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις όπου κτύπησε το "ισλαμικό κράτος", το οποίο ανέλαβε και την ευθύνη. Δηλαδή το "ισλαμικό κράτος" που η "πολιτισμένη" δύση δημιούργησε, στρατολόγησε, εκπαίδευσε κι απέστειλαν στη Συρία για την "αραβική άνοιξη" και την πτώση του "χασάπη Άσαντ".
Όμως στην περίπτωση του Στρασβούργου έχουμε μία ακόμη επανάληψη που σχετίζεται με την εξολόθρευση "τρομοκρατών" μετά τις φονικές τους επιθέσεις στη δύση.
Το ανθρωποκυνηγητό εναντίον του "τρομοκράτη" διήρκεσε μόλις 48 ώρες κι ενώ τον αναζητούσαν σ' ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως στη Γερμανία όπου διαδόθηκε πως διέφυγε, ο Cherif Chekatt, σύμφωνα με "πηγές" της αστυνομίας μια γυναίκα ενημέρωσε πως ο "τρομοκράτης" κυκλοφορούσε άνετος, "ελεύθερος κι ωραίος" στη γειτονία του κι έτσι η BST, το ειδικό αντιτρομοκρατικό γαλλικό σώμα πήγε να τον συναντήσει και τον εξουδετέρωσε.
Πριν συμπληρωθεί μία ώρα από την εκτέλεση του "τρομοκράτη", λες κι ο isis ("ισλαμικό κράτος") στη Συρία ήταν σε ανοικτή γραμμή με την ειδική αντιτρομοκρατική γαλλική υπηρεσία ανέλαβε την ευθύνη: "Ο Chekatt ήταν δικός μας στρατιώτης κι εκτέλεσε μια επιχείρηση για να εκδικηθεί τους αθώους πολίτες που δολοφονήθηκαν στη Συρία".
Τι περίεργες συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται επακριβώς σε όλες τις "τρομοκρατικές" επιθέσεις από την "ισλαμική τρομοκρατία" στην Ευρώπη... θα έλεγαν οι συνομωσιολόγοι.
Ένα χρόνο μετά την εξολόθρευση του "ισλαμικού κράτους" στη Συρία από το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ", ενώ στη Γαλλία ο λαός εξεγερμένος στους δρόμους και τις πλατείες εναντίον του Μακρόν κι ο υπάλληλος των Ρότσιλντ με διάγγελμα αναλαμβάνει την ευθύνη της υποτιθέμενης γκάφας με το mea culpa και καραμελίτσες για αναστολή μέτρων, μαζί με τις ακυρώσεις απεργιών από τα "αριστερά" συνδικάτα (το σημειώσαμε πρόσφατα: ΕΔΩ), έρχεται η "τρομοκρατία".
Η Ευρώπη σε συναγερμό, τα "κίτρινα γιλέκα" δεν είναι διατεθειμένα να δεχθούν τις καραμέλες του Μακρόν, που αποδέχθηκαν οι ηγεσίες των συνδικάτων -τώρα σε ευθεία σύγκρουση με τη λαϊκή βάση των συνδικάτων- και οι λαϊκές διαμαρτυρίες εναντίον της Ευρώπης των τραπεζιτών εξαφανίζονται από τα ΜΜΕ, να δούμε αν αύριο θα είναι "τυχερός" ο Μακρόν και η "τρομοκρατική" επίθεση θα συμβάλλει να μην βρει κουράγιο ο λαός να κατέβει στους δρόμους.
Βέβαια πουθενά δεν θα βρει κάποιος στα επίσημα κι "έγκυρα" ΜΜΕ τις ειδήσεις που σχετίζονται με τον "τρομοκράτη" του Στρασβούργου.
Ο "τρομοκράτης" που πέθανε χθες, είχε πεθάνει και πριν δύο χρόνια στη Συρία, όπου είχε σταλεί μετά τη στρατολόγηση του από τη Μοσάντ και τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες για να πολεμήσει τον "δικτάτορα Άσαντ".
Η σωρός του "τρομοκράτη" που είχε σκοτωθεί για πρώτη φορά στη Συρία δεν επέστρεψε ποτέ στη Γαλλία κι ούτε το γαλλικό διαβατήριο του κι άλλα τους προσωπικά έγγραφα. Ποιος άραγε γνωρίζει πόσα πτώματα "τρομοκρατών" βρίσκονται σε βαθιά κατάψυξη στα νεκροτομεία του καθεστώτος Ερντογάν, μαζί και τα προσωπικά τους έγγραφα και θα "αναστηθούν" ώστε να γίνουν χρήσιμοι "τρομοκράτες" στο παιχνίδι των μυστικών υπηρεσιών. Έτσι δεν συνέβη και με τον Amir Amri, τον "τρομοκράτη" στο Βερολίνο που "διέφυγε" και συναντήθηκε "τυχαία και συμπτωματικά" με στέλεχος των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών στο Μιλάνο και ανακοινώθηκε πως "εξολοθρεύτηκε";
Με την ευκαιρία αυτής της "τρομοκρατικής" επίθεσης στο Στρασβούργο, ακαριαία έδρασε κι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να υπερασπιστεί τη "δημοκρατία" στην Ευρώπη.

Την ίδια ημέρα της "τρομοκρατικής" επίθεσης στο Στρασβούργο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Ευρωπαϊκός Ορίζοντας" διαθέτει 120 δισεκατομμύρια ευρώ για την "αντιμετώπιση του λαϊκισμού και της τρομοκρατίας" στην Ευρώπη.
Η ταύτιση του "λαϊκισμού" με την "τρομοκρατία" δεν αποτελεί ένα γραφειοκρατικό σφάλμα, αλλά έχει την στόχευση κάθε φωνής αντίστασης των ευρωπαϊκών λαών, αλλά και την εξουδετέρωση των κομμάτων που είναι ανυπάκουα στο 4ο Ράιχ.
Βέβαια αυτή η είδηση δεν βρίσκει χώρο στα ΜΜΕ. Με άρθρο του ο φίλος Ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi, μεταξύ πολλών σημειώνει:
"Οι ευρωβουλευτές του Κινήματος 5 αστέρων αντιλήφθηκαν τη λαθροχειρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και κατέθεσαν πρόταση για διαγραφή της απόφασης διάθεσης 120 δισεκατομμυρίων ευρώ για την "αντιμετώπιση του λαϊκισμού και της τρομοκρατίας" στην Ευρώπη. Όμως με πρώτους τους Πράσινους -Πράσινοι οικολόγοι σαν τα δολάρια των ΗΠΑ-, τους σοσιαλιστές και τη δεξιά, στις 12:30 της Τετάρτης 12 Δεκέμβρη, την επομένη της επίθεσης στο Στρασβούργο, η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωβουλευτών καταψήφισε την πρόταση του ιταλικού κινήματος 5 αστέρων με 554 ψήφους, έναντι 99 ψήφων..." (βλέπε: Fernando Rossi, Populisti = Terroristi?).
Ενδιαφέρον θα είχε να γνωρίσουμε τι ψήφισαν οι έλληνες ευρωβουλευτές...
Στο μεταξύ τα "κίτρινα γιλέκα" στη Γαλλία ανακοίνωσαν την "απάντησή" τους στις καραμέλες του Μακρόν (παρουσιάζονται παρακάτω μέσω Ιωάννας Υψηλάντη).
Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μια γαλλική οντότητα ("κίτρινα γιλέκα") θέτουν το ζήτημα της αποικιοκρατίας, της ληστείας χωρών της Αφρικής από τη Γαλλία του "φωτός και του πολιτισμού": 14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας

Κωμικοτραγικό; Το άκρον άωτον του κυνισμού, της αναλγησίας και του σουρεαλισμού...
Ο "αντιεθνικιστής", ο "αντιρατσιστής", ο πολέμιος του "λαϊκισμού", ο "αντιφασίστας" υπάλληλος των Ρότσιλντ, ο πλασιέ εμπόρων όπλων και πολυεθνικών ξεπλύθηκε στην Πνύκα... με τη βοήθεια των ΜΜΕ και της "δημοσιογραφίας", όπου μιλώντας και ελληνικά μας έκανε "περήφανους" ως υπηκόους αποικιών του λέγοντας: "Εδώ, οι Αθηναίοι επινόησαν την Δημοκρατία...".
Η σημερινή Γαλλία, ότι πιο χυδαίο και απάνθρωπο στον αιώνα μας που ξεπερνάει σε κυνισμό όλους τους ιμπεριαλιστές με "Φόρο Αποικίας" λόγω της προσφοράς της στον "εκπολιτισμό απολίτιστων λαών"...

Η στάση των "κίτρινων γιλέκων" απέναντι στην καταλήστευση των Αφρικανικών λαών, που παράγουν και την αναγκαία για το κεφάλαιο λαθρομετανάστευση, μόνον ένα παρόμοι παράδειγμα μας δίνει η ευρωπαϊκή ιστορία της περιόδου αποικιοκρατίας. Όταν το Κομμουνιστικό Κόμμα Πορτογαλίας του Álvaro Cunhal συστρατεύτηκε μαζί με το Εθνικοαπελευθερωτικό Μέτωπο της Μοζαμβίκης (FRELIMO) εναντίον της Πορτογαλικής αποικιοκρατίας, δηλαδή εναντίον της ίδιας της Πορτογαλίας. Στη Γαλλία η σημερινή γαλλική "αριστερά" με τις όποιες μορφές της δεν υπάρχει θέμα να τεθεί ένα τέλος σ' αυτή την εκμετάλευση λαών από την Γαλλία... κι ο νοών νοείτω...

Ioanna Ypsilanti
Πλήρη ανατροπή της καπιταλιστικής και αποικιοκρατικής Γαλλικής πολιτικής ζητούν τα "κίτρινα γιλέκα", απαντώντας στις χθεσινές ελεημοσύνες του Μακρόν.
Το δικό τους "Μανιφέστο" κοινοποίησαν, χθες, στο σάϊτ "Le Libre Penseur" και σύμφωνα μ΄αυτό, τα αιτήματα τους περιλαμβάνουν 4 κατηγορίες.
Στον οικονομικό τομέα, ζητούν:
- Σύγκλιση της Εθνικής Συνέλευσης, για φορολογική μεταρρύθμιση. Νόμο, που ν΄απαγορεύει φόρους, που υπερβαίνουν το 25% της οικονομικής δυνατότητας του πολίτη.
- Αμέσως αύξηση κατά 40% των μισθών και των συντάξεων, ώστε ν΄αντιμετωπιστεί το σημερινό κόστος ζωής.
Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην υγειονομική περίθαλψη, στην εκπαίδευση, στις δημόσιες μεταφορές και στη δημόσια τάξη.
- Αμέσως ν΄αρχίσουν να χτίζονται 5 εκατομμύρια, προσιτές οικονομικά, κατοικίες, ώστε να πέσουν τα ενοίκια και να αναθερμανθεί η οικοδομή. Αυστηρές ποινές για Δήμους και σχετικές δημόσιες υπηρεσίες, που αφήνουν άστεγους, στους δρόμους.
- Μείωση του μεγέθους των Τραπεζών και σπάσιμο των Τραπεζικών μονοπωλίων, για ν΄αντιμετωπιστεί η κρίση.
Απαγόρευση συμμετοχής επενδυτών, που εμπλέκονται σε κερδοσκοπίες αποθεμάτων.
Ν΄απαγορευτεί η διάσωση Τραπεζών, χωρίς ρευστό με χρήματα φορολογουμένων.
Ακύρωση του εσωτερικού χρέους, ως αποτέλεσμα μυθοπλασίας.
Στην εσωτερική πολιτική:
- Αναθεώρηση του Συντάγματος, προς όφελος της λαϊκής κυριαρχίας. Να νομιμοποιούνται τα Δημοψηφίσματα, που κηρύσσονται με λαϊκή πρωτοβουλία.
Απαγόρευση συμμετοχής στα κοινά, σε άτομα, με ποινικές καταδίκες.
- Έξοδος από την ΕΕ και το ευρώ
- Χτύπημα της φοροδιαφυγής. Να επιστραφούν αμέσως στο κράτος, τα 80 δις οφειλόμενων φόρων, από τις 40 μεγαλύτερες εταιρίες.
- Σταμάτημα των ιδιωτικοποιήσεων και άμεση επιστροφή, στο κράτος, των αεροδρομίων, σιδηροδρόμων, αυτοκινητοδρόμων, θέσεων στάθμευσης κλπ.
- Αφαίρεση όλων των καμερών και των ραντάρ, από τους δρόμους, καθώς έχουν αποδειχθεί άχρηστα "για την πρόληψη των ατυχημάτων" και πηγή φόρων, για τους φορολογούμενους.
- Κατάργηση της κατευθυνόμενης εκπαίδευσης και των δυσφημισμένων μεθόδων διδασκαλίας.
- Αύξηση του προϋπολογισμού, κατά 4 φορές, για τη Δικαιοσύνη.
Καθορισμό του ανώτατου επιτρεπτού χρονικού ορίου, για όλες τις νομικές διαδικασίες. Δικαιοσύνη προσιτή σε όλους.
- Να σπάσει το μονοπώλιο και οι κρατικές επιδοτήσεις των ιδιωτικών ΜΜΕ και να γίνουν δημόσια με εγγυήσεις πολυφωνίας.
- Εγγύηση των πολιτικών ελευθεριών με πλήρη απαγόρευση παρέμβασης του κράτους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στην υγειονομική περίθαλψη και στην οικογένεια.
Γεωπολιτική:
- Αμεση αποχώρηση από το ΝΑΤΟ. Ν΄απαγορευτεί νομοθετικά, κάθε συμμετοχή των Γαλλικών στρατευμάτων, σε επιθετικούς πολέμους..
- Να σταματήσει η πολιτική της ληστείας, της στρατιωτικής και πολιτικής παρέμβασης, στις χώρες της Αφρικής(αποικίες) και ν΄αποδοθούν στους λαούς οι περιουσίες και τα χρήματα των διεφθαρμένων δικτατόρων.
- Να τερματιστεί το αποικιακό δίκαιο, που υποχρεώνει τις Αφρικανικές χώρες να διατηρούν συναλλαγματικά αποθέματα στις Γαλλικές Τράπεζες, διατηρώντας τους λαούς σε κατάσταση ακραίας φτώχειας.
- Σταμάτημα της ροής των μεταναστών, για τους οποίους η Γαλλία δεν διαθέτει μέσα αποδοχής και ένταξης.
- Εξαιρετικό σεβασμό στο διεθνές Δίκαιο και στις υπογεγραμμένες συμφωνίες.
Υπάρχουν αιτήματα και για το περιβάλλον, όπως απαγόρευση των πλαστικών συσκευασιών και των φυτοφαρμάκων.
Επισημαίνεται ότι τα "κίτρινα γιλέκα" κατέστρεψαν και το κτίριο του Ουκρανικού Πολιτιστικού Κέντρου στο Παρίσι.
Αχ αυτοί οι "λαϊκιστές" και "φασίστες"!

press-gr.com/

14 σχόλια:

  1. Αμερικάνοι, Ρώσοι, Βρετανοί και Κινέζοι έμαθαν από Γερμανούς και Γάλλους "καθηγητές" κάθε σατανική τέχνη, όπως αυτή της χρησιμοποίησης του Ισλαμισμού, στην οποία αριστεύουν οι Γερμανοί και Γάλλοι εδώ και δέκα αιώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αρίστευαν οι Γερμανοι σε αυτο που λες θα ηταν κυρίαρχοι του κόσμου, ποτε δεν ήταν , οι Άγγλοι απο την άλλη...

      Διαγραφή
    2. Οι Άγγλοι μόνο τους τελευταίους δύο αιώνες έχουν προχωρήσει σε κάποια θέματα σε σχέση με τη χειραγώγηση του Ισλάμ. Οι Γερμανοί από την εποχή του Μπαρμπαρόσα κάνουν συνέχεια συμμαχίες με το Ισλάμ ενάντια σε ανατολικούς Χριστιανούς. Υπάρχει μια ιστορία που ποτέ δεν μας τη διδάσκουν, αυτή της συνεχόμενης συνεργασίας του Ισλάμ με τις Γερμανικές φυλές. Η Μέρκελ πρόσφατα στον ΟΗΕ έδωσε και σχετικό ρεσιτάλ, όπως παλαιότερα έδινε τέτοια ρεσιτάλ και ο Χιτλερ, ο Κάιζερ και ο Μέττερνιχ, όλοι δηλωμένοι λάτρεις του Μωάμεθ.

      Διαγραφή
    3. Οι Άγγλοι και Γερμανοί μέχρι ένα σημείο ηταν ο ίδιος λαός, το θέμα σου είναι οτι έχεις κολλήσει με τους Γερμανούς (υποθέτω λογο 2ππ), δεν έχεις ιδέα τι γίνεται με τους Γερμανούς της Γερμανίας.

      Οι Γερμανοί είναι τα γερμανικά φύλα όταν θες , αλλα οταν δεν σε βολευει είναι μόνο η Γερμανία , δεν υπαρχει Αυστρια , Σουηδια , Ολλανδία κλπ

      Η Μερκελ πιστευεις εσυ οτι είναι προσωποποίηση του Γερμανικού εθνικισμού και αν ναι οι Γερμανοι "εθνικιστές" και "πατριώτες" την έχουν σε εκτιμηση;

      ".. αυτή της συνεχόμενης συνεργασίας του Ισλάμ με τις Γερμανικές φυλές." Απο την άλλη π.χ. στις Σταυροφορίες ήταν κυρίως Γερμανικά φύλα, αυτο σου διαφέυγει και το θυμάσαι μόνο στην 4η.Επιλεκτική μνήμη.

      Το οτι την Οθωμανική Αυτο/ρια την εδρέωσαν και την έθρεψαν πολλοί Έλληνες (πες Ρωμιοί) που μας κατατάσει εμάς;

      Κολλημένος είσαι απλά όπως πολλοί άλλοι.


      Υ.Γ. "Αμερικάνοι, Ρώσοι, Βρετανοί και Κινέζοι έμαθαν από Γερμανούς και Γάλλους "καθηγητές" κάθε σατανική τέχνη"....

      Διαγραφή
    4. Οι Άγγλοι και Σάξωνες που κατέλαβαν τη Βρετανία ήταν ελάχιστοι αλλά η προπαγάνδα ότι Γερμανοί και Βρετανοί έχουν μεγάλη συγγένεια έχει επικρατήσει. Από γεννετικής και ανθρωπολογικής πλευράς οι σημερινοί κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας είναι πολύ περισσότερο Κέλτες και συγγενείς των Γάλλων από οτιδήποτε άλλο. Η δε επίσημη γλώσσα στη Μεγάλη Βρετανία μέχρι τον 17ο αιώνα ήταν τα Γαλλικά και όχι τα Αγγλικά, διότι οι διοκτήτες της ήταν Νορμανδικής καταγωγής Γαλλόφωνοι και όχι Γερμανόφωνοι.
      Την δε Οθωμανία καιτο κάθε κατακτητή από ανάγκη και εξαθλίωση τους υπηρέτησαν πολλοί Έλληνες.

      Πρώτα οι Γερμανοί από την εποχή του Καρλομάγνου, και έπειτα οι Νορμανδοί και Γάλλοι κυκλοφόρησαν ανθελληνική προπαγάνδα. Από τον ενδέκατο αιώνα οι Γερμανοί ζητούν κυριαρχία στη Θεσσαλονίκη και Μακεδονία, και δεν αναγνωρίζουν από τότε την Ελληνική κυριαρχία εκεί.

      Διαγραφή
  2. Κάθε κράτος είναι πιστολάς.Άλλος δεινός και άλλος άγαρμπος.
    Εξάλλου εμείς οι Έλληνες τα ξέρουμε από τον Θουκυδίδη.
    Ακόμη και η μικρή Λιβύη έκανε τσαμπουκάδες.
    Τι σημασία έχουμε να τα γράφουμε.
    Δηλαδή αν γινόταν ένα δημοψήφισμα με το ερώτημα:θέλετε να γίνουμε ιμπεριαλιστική δύναμη και θα απολαμβάνουμε εκπτώσεις 67% στις πρώτες ύλες ή όχι;τι θα απαντούσαν οι λαοί.Ή μάλλον υπάρχει κάποιος λαός (όχι σήμερα αλλά και στο παρελθόν) που θα έλεγε όχι.
    Υπάρχει κάποιος πολιτισμός πουπνα άκμασε χωρίς την εκμετάλλευση άλλων λαών.
    Δυστυχώς,στην Ιστορία ή εκμεταλλευτής θα είσαι ή εκμεταλλευόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλή, κοινή λογική!!! Μπράβο...

      Διαγραφή
    2. db.
      Πολυ σωστος αλλα επρεπε να γραψεις και τις διαφορες στην εκμεταλλευση των αλλων λαων,διαφορες που πηγαζουν απο τα dna των κατακτητων.

      Διαγραφή
  3. ΚΡΥΠΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΈΣ θεωρίες συνομωσίας
    τις συνιθείζει ο εν λόγω συνεργάτης σας κ.Καλεντερίδη
    απορώ πως του δίνετε χώρο,
    εκτός κι αν συμφωνείτε με τις ανοησίες που αραδιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ αντικειμενικό και τεκμηριωμένο σχόλιο!
      Η αλήθεια είναι ότι η φιλία που με συνδέει με τον Σάββα Καλεντερίδη είναι μια μεγάλη συνωμοσία.
      Εσύ όμως γιατί θες να μου κόψει το μεροκάματο;

      Διαγραφή
  4. δε μ ενδιαφέρει το μεροκάματό σου
    απλά κρίνω τις απόψεις και τις αναλύσεις σου(τις παρούσες και πολλές άλλες)
    που ελάχιστη σχέση έχουν με την πραγματικότητα
    και αποπνέουν παλαιοκομμουνιστικές αντιλήψεις του '60
    περίμενα να διαβάζω πιό σοβαρά άρθρα εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως τέτοιες καταγγελίες είναι από «ανώνυμους ή με παρατσούκλι που κρύβει την ανωνυμία» και δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία. Σε τιμά που δεν ανήκεις σ’ αυτή τη κατηγορία και ωστόσο οφείλω να σου απαντήσω.

      Ποιες είναι οι απόψεις μου που σε σοκάρουν και απέχουν από τη πραγματικότητα; Σπάνια εκφράζω τις απόψεις μου, μόνο σε σχόλια. Όλες οι αναρτήσεις μου είναι είτε πιστή αντιγραφή άρθρων που κυκλοφορούν, είτε μεταφράσεις από ξένα άρθρα, πάντα με πηγές και συνδέσμους.
      Φυσικά δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά τη δική μου γνώμη, για την οποία άλλωστε δεν ενδιαφέρεται κανείς καθώς δεν είμαι αρθρογράφος η φορέας κάποιας ιδεολογίας η πολιτικού κινήματος, ούτε δημοσιογράφος.

      Ότι «αποπνέουν παλαιοκομμουνιστικές αντιλήψεις του '60» κατά τη γνώμη σου, δεν μου λέει απολύτως τίποτα –-μόνο που φροντίζεις σε κάθε σχόλιο σου να εμφανίζεται η λέξη «κομμουνιστικό», γιατί άραγε;--, πολύ φοβάμαι ότι έχεις προσωπικό πρόβλημα κρίσης και αντίληψης.
      Προφανώς κάτι άλλο τρέχει, μάλλον μια εμφανής εμπάθεια προς το πρόσωπο μου, που δεν έχει συγκεκριμένη αιτία και συνδέεται με το προαναφερόμενο προσωπικό πρόβλημα σου.

      Το ό τι περιμένεις από το ιστολόγιο μας «σοβαρά άρθρα» είναι θεμιτό, αλλά ευτυχώς ο καθείς έχει τη δική του αντίληψη για το τι είναι σοβαρό ή όχι –ευτυχώς γιατί αλλιώς θα λέγαμε όλοι τα ίδια, και δεν θα χρειαζόταν να υπάρχει το παρόν ιστολόγιο-.

      Διαγραφή
  5. Κάποια αἰτήματα εἶναι ἐξωπραγματικά, κρῖμα διότι ἔτσι ὑπονομεύουν μόνοι τους τὸ ἔργο τους.
    Τέλος, γενικῶς ὁ παγκόσμιος κρατικὸς δανεισμὸς εἶναι τεράστιος καὶ χρήζει μειώσεως μὲ ὅτι κι ἂν σημαίνῃ αὐτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.