27/12/18

Ο Ζάεφ προσφέρει εθνικό έργο στην Ελλάδα - Μας λέει γιατί είναι προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών

«Ενισχύουμε την αξιοπρέπεια της "Μακεδονίας". Εως τώρα ήμασταν η FYROM. Κανείς δεν μας αμφισβητεί είτε για την ταυτότητα, είτε για την επίσημη γλώσσα που είναι "μακεδονική"»
Οι συζητήσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση στην ΠΓΔΜ, ξεκινούν στη Βουλή των Σκοπίων στις 9 Ιανουαρίου και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα βρεθούν οι 80 βουλευτές που απαιτούνται για την 3η ψηφοφορία στην Βουλή.
Ο Ζόραν Ζάεφ επανέλαβε τις δηλώσεις του περί «μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με τη συμφωνία των Πρεσπών ενισχύεται η αξιοπρέπεια της χώρας.
«Ενισχύουμε την αξιοπρέπεια της "Μακεδονίας". Εως τώρα ήμασταν η FYROM. Κανείς δεν μας αμφισβητεί είτε για την ταυτότητα, είτε για την επίσημη γλώσσα που είναι "μακεδονική"» τόνισε.
Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε επίσης την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Καθημερινή

3 σχόλια:

  1. Πολλοι λενε ,οτι θα ενσωματωθουν σιγα-σιγα στην Ελλαδα ,μετα το δωρο με αποδοχες(τραπεζα κλπ) , που λαβαν απο το Τσιπραίικο 'σοι'.Εδω ειναι η μεγαλη βλακεια ...ειδατε πως αντιδρουν οι Βουλγαροι στην απλη σκεψη..Πρωτα απο ολα ειναι ΑΘΛΙΟΙ σαν λαος ,να τολμουν να κλεβουν ξενη κληρονομια ,ενω ειναι ασχετοι.Μονο οι γυφτοι φερονται ετσι..Ενα πολυχρομο μπουλουκι ειναι και το μονο ονομα που τους ταιριαζει ειναι ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΑ .Ειναι πια 'φευγατοι' και μπορουν να γινουν 'εργαλειο' του οποιου ισχυρου επιβολεα.Τωρα πια ,μια ειναι η λυση στο καρκινωμα ,η τετραχοτομηση .Επειδη δε οι Σερβοι ειναι καπως πιο αξιοπιστοι να εχουμε κοινα συνορα ,τιποτα αλλο. Ακομα και να περασουν απο ομαδικο ψυχιατρειο ,δεν γινεται τιποτα ,ετσι μεγαλωσαν και μεγαλη ευθηνη για αυτο εχουν τα ελληνες κομμουνιστες ,εγκληματιες στα εθνικα θεματα παντοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον αυτος κιό αφελφος (χαρε)Ραμα εχουν βαλθει να κανουν ρατσιστες τους Ελληνες
    https://youtu.be/VP623hMbAIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.