31/12/18

«Ελληνοφρένεια» για τα εγκαίνια του μετρό: Με διαφορά ό,τι πιο γελοίο έχει κάνει ο Τσίπρας

«Καλύτερα να μιλάει αγγλικά με τον Κλίντον» επισημαίνει ο συντάκτης του κειμένου, σχολιάζοντας πως τα χθεσινά εγκαίνια ήταν «σαν να δείχνεις μια λεκάνη χωρίς... σιφόνι»

«Με διαφορά ό,τι πιο γελοίο έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας» χαρακτηρίζουν τα χθεσινά εγκαίνια του σταθμού «Συντριβάνι» για το μετρό της Θεσσαλονίκης το The Press Project σε μια ανάρτηση που αναπαράγει και η Ελληνοφρένεια.
Ο λογαριασμός της «Ελληνοφρένειας» στο Facebook αναδημοσιεύει σήμερα στο Facebook απόσπασμα άρθρου του TPP που αναφέρει ότι, παρόλο που «όλη η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μια προσβολή στη νοημοσύνη μας» τα εγκαίνια του Μετρό της Θεσσαλονίκης ήταν μια «πραγματική αναλαμπή» αφού ισοδυνομούσαν με το να δείχνεις «μια κουζίνα που δεν μαγειρεύει, ένα μπάνιο που δεν πλένει, μια λεκάνη χωρίς σιφόνι και ούτω καθεξής».«Η συγκεκριμένη χειρονομία δεν συνιστά ούτε την πιο βάρβαρη ούτε την πιο άδικη εκδήλωση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την ταπεινή μου άποψη όμως, και για να είμαι απολύτως ειλικρινής, με βάση το προσωπικό μου ψυχολογικό θερμόμετρο και το τι αντιδράσεις μου προκαλούν αυτά που συμβαίνουν, ήταν με διαφορά ό,τι πιο γελοίο έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας. Καλύτερα να μιλάει αγγλικά με τον Κλίντον» επισημαίνει ο δημοσιογράφος του TPP.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελληνοφρένειας:

Πηγή: Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. δεν ειναι ελληνοφρενεια δεν υπαρχει τιποτα το θεικο ελληνικο σε ολα αυτα ειναι κομυνιστοφρενεια σταλινοφρενεια αριστεροφρενεια σοβιετοφρενεια μαρξιστοφρενεια εαμοβουλγαροφρενεια.
    αντε να χρησιμοποιουμε τις σωστες λεξεις πλεον εναντι των εχθρων που βριζουν συκοφαντουν υποτιμουν και γελοιοποιουν συστηματικα την ελλαδα και τον ελληνικο λαο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.