8/12/18

Τώρα πλέον το έχουν αντιληφθεί όλοι, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι εσχάτη προδοσία - Οι βουλευτές πρέπει να αποφασίσουν αν θα γραφτούν στην Ιστορία ως Λεωνίδες ή ως Εφιάλτες....

Δεν φταίει ο Ζάεφ, η Συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει τα όσα λέει για "μακεδονική" γλώσσα και έθνος
Ο στόχος της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτός που φαίνεται στο χάρτη, η "Εννιαία Μακεδονία" και τώρα πλέον το έχουν αντληφθεί όλοι στην Ελλάδα πλην των εξωνυμένων
Του Σάββα Καλεντερίδη
Τελικά αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία. Εδώ και μήνες, και πριν υπογραφεί η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγαμε και γράφαμε ότι θα είναι καταστροφικό για την Ελλάδα να αναγνωρίσει την ύπαρξη «μακεδονικής» γλώσσας και εθνικής ταυτότητας, και ότι κάτι τέτοιο, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ενότητα, ακόμα και την ίδια την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.
Κι αυτό γιατί με την αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας και εθνικής ταυτότητας για τους κατοίκους των Σκοπίων, δεν μπορεί η Ελλάδα να αρνηθεί στους Έλληνες πολίτες που μιλούν ένα αντίστοιχο γλωσσικό ιδίωμα ότι αυτό δεν είναι «μακεδονική» γλώσσα, ούτε να τους αρνηθεί ότι είναι «εθνικά Μακεδόνες», όπως δεκαετίες τώρα παλεύουν να αναγνωριστούν, χωρίς επιτυχία.
Τώρα λοιπόν, με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τη διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας στη Φλώρινα, την Πέλλα, την Κοζάνη, τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Ημαθία και τη Δράμα, σε πρώτη φάση σε «φροντιστήρια». Σε δεύτερη φάση, όταν θα έχουν αναγνωριστεί ως «μακεδονική μειονότητα» μέσα στην Ελλάδα, θα απαιτήσουν τη διδασκαλία της μητρικής «μακεδονικής» γλώσσας στη δημόσια εκπαίδευση.
Αυτά ήταν προφανή πολύ πριν υπογραφεί η Συμφωνία, και αυτός είναι ο λόγος που εκφράσαμε επανειλημμένα και με κάθε δυνατό τρόπο τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις μας στην υπογραφή της.
Το τι μας έσυραν και με ποιους χαρακτηρισμούς μας έλουσαν οι υποστηρικτές της Συμφωνίας, δεν είναι ανάγκη να το αναφέρουμε εδώ. Όμως το γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να υπηρετείς την πατρίδα και να υπερασπίζεσαι τα εθνικά δίκαια και συμφέροντα στη σημερινή Ελλάδα. Γιατί εκείνοι των οποίων τα συμφέροντα αντιστρατεύεσαι είναι ανήθικοι, αμείλικτοι και αναιδέστατοι.
Πάμε τώρα στις δηλώσεις που έκανε ο Ζάεφ, απαντώντας σε βουλευτές του αντιπολιτευόμενου VMRO που ρωτούσαν τι θα γίνει με την υποτιθέμενη «μακεδονική» μειονότητα σε Βουλγαρία και Ελλάδα.
Ο… μετριοπαθής Ζόραν Ζάεφ τούς αράδιασε με υπερηφάνεια τα εξής για το τι αλλάζει με τη συμφωνία των Πρεσπών για τους «Μακεδόνες» στην Ελλάδα: «Μιλάτε για τους Μακεδόνες στην Ελλάδα με τόσο πάθος και αυτό είναι θαυμάσιο. Ας αναρωτηθούμε τι κάνουμε γι’ αυτούς εδώ και 27 χρόνια. Ας είμαστε ειλικρινείς, κάναμε κάτι γι’ αυτούς; Η επίλυση αυτού του προβλήματος που είχαμε για 27 χρόνια, αυτό ήταν ένα βάρος στους ώμους μας».
Συνεχίζοντας, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός είπε: «Τώρα έχουμε καλύτερες πιθανότητες, τώρα έχουμε ευκαιρίες για τα παιδιά στη Ελλάδα να μάθουν τη μακεδονική γλώσσα – μέχρι τώρα αυτό απαγορευόταν, ήταν ένα θέμα ταμπού. Η ελληνική γλώσσα ήδη διδάσκεται στη Μακεδονία. Έχουμε μια ευκαιρία να τους βοηθήσουμε αληθινά να απομακρύνουμε τα σύνορα».
Μετά τις δηλώσεις αυτές ξέσπασε σάλος στην Ελλάδα, λες και ο Ζάεφ είπε κάτι που δεν ήταν γνωστό.
Μα αυτό ακριβώς λέγαμε τόσον καιρό, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών και η αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας και εθνικής ταυτότητας θα χρησιμοποιηθεί από τους εν Ελλάδι σλαβόφωνους που επιδιώκουν εδώ και χρόνια την αναγνώριση γλώσσας και ταυτότητας.
«Δυστυχώς, στη συμφωνία με τα Σκόπια, που υπογράφει ο Έλληνας πρωθυπουργός την ώρα που διαβάζει ο αναγνώστης αυτές τις γραμμές, η Ελλάδα όχι μόνο δεν πήρε τίποτα, αλλά έδωσε τα πάντα.
»Τη στιγμή που δεν υπάρχει γεωγραφική Μακεδονία, γλώσσα και ταυτότητα, με την επαίσχυντη αυτή συμφωνία τα αναγνωρίζουμε, αποδυναμώνοντας την εθνική άμυνα και ασφάλεια της Ελλάδας στη Θράκη και δημιουργώντας προϋποθέσεις ακόμα και διαμελισμού της πατρίδας μας.
»Ιδού οι αποδείξεις. Καταρχάς, η Ελλάδα, προτού υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία, έπρεπε να αναζητήσει και να βρει την απάντηση στο εξής ερώτημα: Γιατί οι Σκοπιανοί, και όλοι εκείνοι που βρίσκονται από πίσω τους, επιμένουν σε κάτι που και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν τους ανήκει; Γιατί επιμένουν στο όνομα Μακεδονία, τη μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, τη στιγμή που γνωρίζουν ότι η περιοχή τους δεν είναι Μακεδονία, ότι η γλώσσα τους είναι η βουλγαρική και ότι οι ίδιοι είναι Σλαβοβούλγαροι;
»Η απάντηση είναι απλή. Γιατί θέλουν να διεκδικήσουν τις περιοχές που διεκδικούσαν στη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα, στις οποίες κατοικούσαν πληθυσμοί που μιλούσαν την ίδια γλώσσα μαζί τους. Πρόκειται για περιοχές των νομών Φλώρινας, Κοζάνης, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Σερρών και Δράμας, όπου υπάρχουν χωριά των οποίων οι κάτοικοι μιλούν τη γλώσσα που η ελληνική κυβέρνηση, με την υπογραφή της συμφωνίας, αναγνωρίζει ως “μακεδονική”»...
Αυτά λέγαμε την ημέρα που υπογραφόταν η κατάπτυστη συμφωνία.
Και στην κυριολεξία, «πριν αλέκτορα φωνήσαι», δηλαδή πριν καν κυρωθεί από την Ελλάδα η συμφωνία αυτή, έχουν αρχίσει ήδη οι πρωτοβουλίες και οι κινήσεις σε Φλώρινα και Πέλλα για τη δημιουργία φροντιστηρίων «μακεδονικής» γλώσσας, ενώ οι φωνές των ψευδομακεδόνων να αναγνωριστούν ως «εθνικά Μακεδόνες», έχουν αρχίσει να ηχούν πιο γλυκά στ’ αυτιά εκείνων που μέχρι χθες ούτε ήθελαν να ακούσουν κάτι τέτοιο.
Συνοψίζοντας, κρούομε για άλλη μια φορά των κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση και τα κόμματα και τους καλούμε να αναλογιστούν το μέγεθος της προδοσίας που θα διαπράξουν αν τελικά φέρουν προς ψήφιση και κύρωση αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία.
Η λύση δεν είναι ο Νίμιτς, στον οποίον κατέφυγε η ελληνική κυβέρνηση για να συνετίσει τον Ζάεφ.
Όταν κυρωθεί η συμφωνία αυτή από την Ελλάδα, τέτοια προβλήματα θα αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση επί δεκαετίες και αιώνες, αφού δίνουμε τη σφραγίδα της Μακεδονίας σε ένα κράτος το οποίο θα διεκδικεί τη μακεδονική ιστορία και πολιτισμό. Όταν θα έχει γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, τότε δεν θα υπάρχει πλέον κανένας τρόπος να σταματήσουμε την καταστροφή.
Ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει τώρα, και η λύση του προβλήματος πρέπει να επιδιωχθεί στην εξής βάση: Δεν υπάρχει γεωγραφική Μακεδονία, γλώσσα και εθνότητα.
Οποιαδήποτε άλλη λύση θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην Ελλάδα και τον ελληνισμό γενικότερα, ενώ θα οδηγήσει σε αλλαγή της παγκόσμιας ιστορίας, αφού οι Σκοπιανοί ως κράτος με το όνομα Μακεδονία, που κατοικείται από «Μακεδόνες» που ομιλούν τη «μακεδονική» γλώσσα, βήμα-βήμα θα διεκδικήσουν την «πατρότητα» της μακεδονικής ιστορίας και πολιτισμού.
Ας αναλογιστούν οι πολιτικοί αν με την υπογραφή και την ψήφο τους θέλουν να πάρουν μια θέση στις δέλτους της ιστορίας ως Λεωνίδες ή ως Εφιάλτες.

22 σχόλια:

  1. Η Ἑλλάδα δέν εἶναι τό κράτος αὐτό, ἀλλά ὁ Ἑλληνικός λαός, τό Ἑλληνικό ἔθνος, καί ἄρα μπορεί η Ελλάδα να αρνηθεί στους Έλληνες πολίτες "που μιλούν ένα αντίστοιχο

    γλωσσικό ιδίωμα, ότι αυτό δεν είναι «μακεδονική» γλώσσα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πάντα ξεκίνησαν από την αποδοχή εκ μέρους τής Ελλάδος μιας σύνθετης ονομασίας για το μόρφωμα, που θα περιείχε την λέξη Μακεδονία, ή παράγωγό της. Άπαξ κι εγκαταλείφθηκε (ουδέποτε ουσιαστικά εφαρμόστηκε) η απόφαση των αρχηγών κομμάτων τού 1992 (ούτε Μακεδονία, ούτε παράγωγό του), ήταν βέβαιο με μαθηματική ακρίβεια ότι κάποτε θα φθάναμε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι ετσι.Γιατι παλευαν για τη συγκαταθεση και συμφωνια της Ελλαδας τοτε?Και εκει που ειμασταν πραγματικα αποπανω λογω ρωσικων πιεσεων,αντι να πουμε στους Αμερικογερμανους αμα τους θελετε Νατο και Ευρωπας,βαλτε τους μυαλο να σταματησουν την προπαγανδα του Σορος,δωσαμε και αυτα που δεν φανταζονταν οι Σκοπιανοι.Μιλαμε για απιστευτη προδοσια.

      Διαγραφή
    2. The fastest we realize what kind of nation we have become the better. Italias and now the French all say they same; "we don't want to be Greeks".

      Διαγραφή
    3. @ panos kakridis

      >Γιατι παλευαν για τη συγκαταθεση και συμφωνια της Ελλαδας τοτε?<

      Διότι χωρίς αυτήν ο "μακεδονισμός" των ήταν γράμμα κενό. Έχει συζητηθεί και αναλυθεί πολλάκις (κι) εδώ μέσα.

      >Και εκει που ειμασταν πραγματικα αποπανω λογω ρωσικων πιεσεων<

      Δεν ήμασταν από πάνω λόγω των ρωσσικών πιέσεων (sic), αλλά λόγω τού ότι εμείς δεν ζητούσαμε τίποτε, εν αντιθέσει προς αυτούς. Ποιες ρωσσικές πιέσεις και πράσσειν άλογα;

      >να πουμε στους Αμερικογερμανους αμα τους θελετε Νατο και Ευρωπας<

      Εμείς δεν είχαμε να πούμε σε κανέναν απολύτως τίποτε. Απλώς, να μην μετακινηθούμε από την γραμμή τού 1992 (ούτε Μακεδονία, ούτε παράγωγό του). Και άσε τους να πάνε να πνιγούνε.

      Διαγραφή
    4. Ευριπίδης Μπίλλης

      Αθήναι 19η Ιανουαρίου 2009
      ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

      Νικολάου Κ. Μάρτη
      Πρώην Υπουργού
      Προέδρου της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ»
      ΠΡΟΣ
      Τον Κύριον Jose Emanuel Baroso
      Πρόεδρο της Commission της Ε.Ε.
      Βρυξέλλες
      Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
      Το κύριο πρόβλημα με την FYROM, είναι η ταυτότητα των Μακεδόνων και όχι απλώς το κατά πόσον η ονομασία του Κράτους αυτού θα εμπεριέχει τη λέξη «Μακεδονία».
      ......................
      Το ατομικό και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου είναι η ταυτότητά του. Θα αποτελεί προσβολή ...... και όλων των εκατομμυρίων Μακεδόνων, αν αμφισβητηθεί η ταυτότητα τους ως Ελλήνων, που θα ανατραπεί βέβαια με προσφυγές σε Διεθνή Δικαστήρια, εάν συμβεί.


      Διαγραφή
  3. Η "Συμφωνία των Πρεσπών" είναι πραγματικά εφιαλτική.
    Πρέπει βεβαίως να καταψηφισθεί στην Βουλή.
    Καλύτερα η Ελλάδα να μην βάλει βέτο στην εισδοχή της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ (για να ικανοποιήσει έτσι τους συμμάχους μας), παρά να επικυρώσει αυτήν την άθλια "συμφωνία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι βέτο να βάλει η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ; Το πουλάκι πέταξε από τον περασμένο Ιούλιο, δεν το πήρες χαμπάρι; Άπαξ κι αυτοί τηρήσουν την δέσμευσή των έναντι τού ΝΑΤΟ για συνταγματική αλλαγή τού ονόματος, θα γίνουν αυτομάτως μέλος. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ερωτηθεί ξανά και τυχόν καταψήφιση τής Συμφωνίας από την Βουλή δεν θα επηρεάσει την είσοδο τού μορφώματος στο ΝΑΤΟ, διότι δεν βάλαμε τέτοιον όρο, όταν δεχτήκαμε να κληθούν στην Σύνοδο Κορυφής τού ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, 11-12/07/2018. Φρόντιζε να παρακολουθείς και να ενημερώνεσαι.

      Διαγραφή
    2. Νάτιβιστ, ὅταν μιλᾶμε, κάνουμε διάλογο, ὄχι ἐπιθέσεις.
      Πολύ περισσότερο, πού ἡ Ἑλλάδα ἔχει βέτο ὅπου χρειάζεται, καί στό μέλλον, ἄν δέν μαζευθῆ τό θέμα τῆς ονομασίας τῶν Σκοπίων. Ἀντιλήφθηκες; Κατάλαβες;

      Διαγραφή
    3. Ποτε κανεις δεν ξερει 100% το μελλον.Υπαρχει παντα ο παραγων "Χ"..Εδω στην κουβεντα τον αγνοουμε..πχ...Βετο δεν εχει μονο η Ελλαδα...Εχουν κι αλλοι στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ...( οπως εγιναν ολα ανοητως ισως θαταν καλο για να μην φαινομαστε εμεις οι ...δοτες...να βαλουμε αλλον αντ ημων για βετο...αλλα που νιονιο...αφου δεν θελει η κυβερνηση κσραγκιοζιδων)..Ανεξαρτητα παντως ολων...ο αγνωστος " Χ"...μπορει απο μονος.του να γινει η ....Βουλγαρια !!! Για δικους της λογους....Ποιος μπορει να το .προεξωφλησει ??? Μου κανει τρομερη εντυπωση η ...σιγουρια αρκετων ...για το μελλον...με βαση μια λογικη...σε ενα κοσμο που ειναι γνωστα ..παραλογος..Και καλα κανει...Αλλιως πχ..θα ρωτουσαμε καθε πρωι τον ..Νατιβιστ τι θα γινει αυριο...και θα πηγαιναμε για ..ψαρεμα..ξεροντας τι....

      Διαγραφή
    4. Δεν κάνω επίθεση, αλλά ενημέρωση/πληροφόρηση. Στο θέμα τής εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, η Ελλάδα δεν θα ερωτηθεί ξανά. Εναπόκειται στα Σκόπια να (εκ)πληρώσουν τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν έναντι του ΝΑΤΟ και τότε θα γίνουν δεκτά ως "Δημοκρατία τής Β. Μακεδονίας". Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
    5. @ Δημητρης Κ

      "αντ ημων" => ανθ' ημών (πάνω απ' όλα η γλώσσα!

      Οι διαδικασίες εντάξεως στο ΝΑΤΟ είναι διαφορετικές απ' αυτές τής εντάξεως στην ΕΕ. Προς το παρόν, μιλούμε για το ΝΑΤΟ.

      Μετά την υπογραφή τής Συμφωνίας των Πρεσπών, τα Σκόπια υπέβαλαν στο ΝΑΤΟ αίτημα εντάξεως. Εφ' όσον κανένα κράτος δεν έφερε αντίρρηση (όπως είχε γίνει με την Ελλάδα το 2008 στο Βουκουρέστι), τα Σκόπια (πΓΔΜ) έλαβαν κλήση και παρέστησαν στην Σύνοδο Κορυφής τού ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, μέσα Ιουλίου τρέχοντος έτους. Απ' εκεί κει πέρα συζητούν τα Σκόπια με το ΝΑΤΟ. Τα υπόλοιπα κράτη δεν έχουν καμμία ανάμειξη πια. Πότε, λοιπόν, θα εγείρει βέτο η Βουλγαρία;

      Όπως έγραψα και παραπάνω, άπαξ και τα Σκόπια (εκ)πληρώσουν τις υποχρεώσεις των έναντι τού ΝΑΤΟ, θα γίνουν αυτομάτως το 30ο του μέλος. Τελεία και παύλα.

      Οι υπόλοιπες αρλουμπίτσες κι εξυπναδούλες δεν προσφέρουν τίποτε σ' έναν σοβαρό διάλογο.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Ειπες προσκληση....ετσι δεν ειναι ? Υπαρχει και η διαδικασια της ενταξης....ολομελεια...συμφωνια...υπογραφες....κλπ...Ο υπουργος αμυνης της Βουλγαριας και αντιπροεδρος....δηλωσε χθες..." αν δεν παψουν την πλαστογραφια της ιστοριας αμεσως...στην ολομελεια του ΝΑΤΟ...θα βαλουμε βετο.."...Το αναφερω απλως σαν απροβλεπτο...οχι οτι θα γινει...σαν παραδειγμα...Το απροβλεπτο μπορει ναναι οτιδηποτε...πχ...πολεμος στο Κοσοβο...πριν την ολομελεια...η κατι ακαθοριστο τωρα. Για το ..αντι ημων...εχεις δικιο..βιαζομουν..αν και δεν εχει σημασια το γιατι...Μην λες .αρλουμπες οτι δεν σου αρεσει..Δεν εισαι παγκοσμιο συστημα αναφορας..και δεν με ενδιαφερει η ερμηνεια σου αυτη..Μπορει να ισχυει και αναποδα....αλλα ποτε δεν θα σου το ελεγα απο σεβασμο...Ειναι μια διαφορα μας.

      Διαγραφή
  4. Δεν είναι τίποτε από αυτά που τους προσάπτεις φίλε Σάββα, είναι απλώς αριστεροί και αυτά είναι πάγιοι στόχοι της αριστεράς.
    Έτσι κι αλλιώς η ελληνική αριστερά ήταν πάντα διεθνιστική σε βαθμό αυτοκτονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδη ,εδω προκειται για καρκινωμα γεωπολιτικο ,μια λυση υπαρχει αυτη την στιγμη ,το χειρουργειο.Ελπιζω ο Τσιπρας να εχει την τυχη του'εντοιχισμενου' προδοτη.Τωρα η λυση ειναι απλη και μακρυα απο τους αμερικανους ή καλυτερα και με την Ρωσια στην σκακιερα.Σε ενα τραπεζι μεταξυ ενος καφε και σε μιση ωρα ,η τετραχοτομηση του γεωγραφικου αυτου χωρου μεταξυ Ελλαδος,Αλβανιας,Σερβιας και Βουλγαριας.Κοινα συνορα της Ελλαδος με Σερβια..Σε μιση ωρα θαχουν εξατμηστει υπαρξιακα για παντα..Να μην ξεχναμαι εδω η Ελλαδα ειναι υπερδυναμη και εχει τον πρωτο λογο με την Σερβια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορω πως δεν ευχαριστουμε τους σκοπιανους που μας αφηνουν την Μυκονο.
    Λευτερια στην Β. Μυκονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία η κριτική, και εύστοχη. Προτάσεις για λύση δεν βλέπω πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος συμφωνεί στην παραχώρηση του ελληνικότατου ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διαπράξει εθνική προδοσία. Και άρα θα έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
    Όπως, εσχάτη προδοσία διέπραξε ο Τσίπρας, αλλά και ο Κοτζιάς με την υπογραφή του. Και όχι με ...λόγια όπως ο Μπαρμπαρούσης με μια ομιλία του στη βουλή. Με τον Μπαρμπαρούση όμως μάθαμε ότι ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να διατάξει τη σύλληψη κάποιου που μηνύθηκε για εσχάτη προδοσία και ακόμα και εάν είναι βουλευτής δε χρειάζεται η άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Με όλες τις άλλες μηνύσεις για εσχάτη, τί γίνεται;

    Το Σύνταγμά μας αναφέρει ακόμα ότι η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και δεν βρισκόμαστε εν καιρώ πολέμου.
    Επίσης ότι η εσχάτη προδοσία ποτέ και σε κανέναν δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.
    Αυτή η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις αυτοί που την ψήφισαν καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
    Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
    Θα ενημερώσω επίσης ότι εφόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας δεν υπογράψει αυτό που ψήφισε ο βουλή, διενεργείται (σύμφωνα με το Σύνταγμά μας) δημοψήφισμα.
    Εφόσον όμως θα υπογράψει, θα έχει διατελέσει και ο Πρόεδρος εσχάτη προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ Ο ΖΑΕΦ...ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ?ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟ 20ΑΕΤΙΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑ!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΙΣΗ!!ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ 3 ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΑ !!!ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!!!ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?Ν Α ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράφεις σα μη γνωρίζεις πως το σλάβικο ιδίωμα που μιλιόταν (σήμερα ελάχιστοι το γνωρίζουν )στην Μακεδονία , ένα ιδίωμα της υπαίθρου, ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Εκσερβισμένη Βουλγάρικη των Σκοπίων που κατασκεύασαν επί Τίτο. Ποια μακεδονική θα διδάσκεται ? Ένα θνησιγενές κρατίδιο είναι, που σε 10-15 χρόνια θα παρακαλούν να γίνουν Ελληνική επαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.