13/12/18

Αποκάλυψη Παναγούλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ μισθώνει πούλμαν για να μεταφέρει μετακλητούς στην ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Χρήστος Μπόκας
«Έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να μεταφέρουν μετακλητούς και φίλους δωρεάν στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να ακούσουν την ομιλία Τσίπρα» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής 
«Εκστρατεία» μετακλητών και φίλων από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την ερχόμενη Παρασκευή.
Όπως υποστήριξε ο κ. Σταθης Παναγούλης από το βήμα της Ολομέλειας το κομματικό επιτελείο στέλνει χιλιάδες sms στον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνοντας ότι έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να τους μεταφέρουν δωρεάν στην συμπρωτεύουσα προκειμένου.
«Πού φτάσατε σήμερα, κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ; Φτάσατε στο εξής: Στέλνετε μηνύματα. Και ακούστε το, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή στις 7 προ μεσημβρίας και επιστρέφει μετά την ομιλία του κυρίου Πρωθυπουργού ή την επομένη το πρωί. Όσες και όσοι επιθυμείτε, δηλώστε το. Είναι δωρεάν η μετακίνηση. Και διάφορα άλλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν ανεξάρτητος.
Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

  1. Thats a well known fact and not the first time its happening. We didnt wait for Mr. Panagoulis to expose it. Though he did well to reveal this plan so the "naive ones" know.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που προβάλλει τον Παναγούλη το πρώτο ψέμα, ο Παναγούλης «πάντα έντιμος και πάντα άξιος».
    Όταν δεν προβάλλονταν από το πρώτο ψέμα (του φυγόδικου Θ. Αναστασιάδη που κατοικοεδρεύει ο φτωχούλης στην Ελβετία) ο Παναγούλης ήταν πάντα άτιμος και πάντα ανάξιος (αναρχοσλαυοκομμουνιστοκλπ κλπ).
    Ευγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα για τον Παναγούλη δεν είχα τίποτα κακό να πω, και στο παρελθόν έχω πει καλά λόγια για αυτόν τον άνθρωπο. Δυστυχώς στο σύστημα παίζει όλους τους πολιτικούς ανάλογα με τις επίκαιρες ανάγκες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.