6/12/18

Θεσσαλονίκη: «Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον Αλέξη Τσίπρα οι «Ενωμένοι Μακεδόνες»

Κάλεσμα για διαμαρτυρία την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 19.00 στον Λευκό Πύργο λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη
«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον Αλέξη Τσίπρα τα μέλη της ομάδας «Ενωμένοι Μακεδόνες» την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου που ο πρωθυπουργός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε μεγάλη πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλέ ντε Σπορ.
Η ομάδα καλεί όλους τους Μακεδόνες στις 19.00 στον Λευκό Πύργο για συγκέντρωση διαμαρτυρίας προκειμένου «να τον υποδεχτούν έτσι όπως του αξίζει».

«Έρχεται «να μας πει τι ''καλή'' που είναι η συμφωνία των Πρεσπών... Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Είναι Ανεπιθύμητος», τονίζουν. 
Πηγή: voria.gr, Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. Ο μόνος τρόπος που τού αξίζει: ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι "τολμηρούλης" ο Αλέξης!Πάει και βάζει το δάχτυλο στη ν"κατσαρόλα¨όπως παλιά να δει "καίει" το νερό? Αλλά δεν έχει διαβάσει πως ξηγιόταν ο Μέγας Αλέξανδρος! Θα γνωρίσει από κοντά την τεχνική της σφύρας και του άκμονα που συνέτριψε τον Δαρείο ο Μέγας Αλέξανδρος στα Γαυγάμηλα (πείτε του τι είναι τα Γαυγάμηλα γιατί αυτός μπορεί να νομίζει γεώμηλα, αν κι αυτό αμφιβάλω να το ξέρει)!

    https://www.youtube.com/watch?v=vLN30R_Oqu0
    Στο τέλος θα πάθει ότι κι ο Δαρείος, αυτή είναι η μοίρα των χαμένων, των προδοτών χειρότερη, μια ματιά και θα δει τον Ανθόπουλο

    https://www.naftemporiki.gr/story/1421051/katadiki-tou-proin-ufupourgou-g-anthopoulou-gia-tokoglufia-kai-ksepluma

    τον Παπαντωνίου, κι άλλοι,την προδοσία πολλοί αγάπησαν τους προδότες κανένας...
    γιούργια Θεσσαλονίκη, δώστε το σινιάλο με τον άκμονα και την σφύρα ...

    https://www.youtube.com/watch?v=m7-lzBKFTMc

    πάρτε κι ένα κλεμμένο, φρέσκο, φρέσκο τώρα το ΄κλεψα
    την λέω την αμαρτία μου αλλά δυστυχώς δεν έχει πατέρα είναι"ορφανό"
    Μεταξύ μας, αυτός όλα τα έβλεπε. Άλλοι καμώνονται πως τίποτα δεν έγινε. Τίποτα δεν υπήρξε που να μπορούσε να δει κάποιος. Και αφού αυτός μπορούσε και κανείς άλλος δεν έβλεπε, τον κούρντισαν να κάνει τις βρομοδουλειές τους. ‘Ως που έσπασε ο διάολος το ποδάρι και κάποιος που δεν έπρεπε, είδε κάτι. Και βγήκε το ρουφιανολόι να διορθώσει την κατάσταση. Μα πού να πλησιάσουν, καίει το σίδερο κι’ αυτοί για άλλα είναι πλασμένοι. Βάλθηκαν τότες να τον ρίξουν σε λάκκο βαθύ. Μα ποιος θα πλησίαζε να τον σπρώξει, αφού αυτός έβλεπε κι’ απ’ την πλάτη μ’ ένα μεγάλο μάτι; Ας τον εκεί που είναι, σκέφτηκαν υστερότερα, που θα πάει, λαβωμένος βαριά είναι, όπου να ‘ναι θα κακοφορμίσουν οι πληγές, και θεός σχωρέσ’ τον. Έλα όμως που αυτός είχε χέρια τέσσερα και πόδια δεκατέσσερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.