17/12/18

Εικόνες από drone μετά από την βόμβα στον ΣΚΑΪ

Τις εικόνες καταστροφής από την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ΣΚΑΪ κατέγραψε drone.
Τόσο στην κεντρική είσοδο όσο και στο εσωτερικό του κτιρίου έχουν σημειωθεί μεγάλες ζημιές. Η βόμβα ήταν μέσα σε σακίδιο πλάτης και τοποθετημένη στο προστατευτικό κιγκλίδωμα της λεωφόρου, μπροστά ακριβώς από το κτίριο.
Στο σημείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την έρευνα, όπως και στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

kathimerini.gr/

2 σχόλια:

  1. Η επίθεση στον ΣΚΑΪ δεν είναι επίθεση στην δημοκρατία όπως λένε μερικοί. Με ποιο δικαίωμα οι δημοσιογράφοι κρίνουν ως σωστό ή λάθος την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση που επέλεξε ο λαός;
    Για να ήταν η έκρηξη "επίθεση στην δημοκρατία" θα έπρεπε να εκλέγονται οι δημοσιογράφοι από τον λαό.
    Όσο για την βόμπα ήταν κάτι αναμενόμενο αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ομπρέλα που προστατεύει και ενισχύει τους αναρχοκομμουνιστές και ωθεί όλη την κοινωνία στην ριζοσπαστικοποίηση-radicalizatin, δηλαδή ωθεί στον διχασμό δημιουργεί ακροαριστερούς και ακροδεξιούς για να επαληθευτεί η ιδεολογία του: "Αν υπάρχουν φασίστες εμείς θα γίνουμε αντιφασίστες και θα δέρνουμε-σκοτώνουμε-ανατινάζουμε φασίστες", δεν περιμένουν την λύση από την αστυνομία και τα δικαστήρια.
    Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην τρομοκρατία φαίνεται από τις άδειες που δίνει στα φυλακισμένα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Στους τρομοκράτες δεν πρέπει να δίνεται άδεια από τις φυλακές, δημόσιο βήμα στα ΜΜΕ-έκδοση βιβλίων, γιατί διαδίδουν τεχνογνωσία για τρομοκρατικές ενέργειες και δικαιολογούν τη τρομοκρατία με ιδεολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέξη,
    όταν επιχειρείς να δημιουργήσεις σταλινικό καθεστωτικό κλίμα προκειμένου να μακροημερεύσεις στην εξουσία, θα πρέπει να διαθέτεις οπωσδήποτε :
    - Μία NKVD και,
    - Έναν Λαυρέντι Πάβλοβιτς Μπέρια,
    προσαρμοσμένους στην σημερινή εποχή βέβαια.

    Διαφορετικά, το κλίμα που δημιούργησες, μπορούν να το εκμεταλλευθούν οι Εθχροί αλλά -το σημαντικώτερο- και οι Φίλοι-Σπόνσορές σου, αν θελήσουν να σου υπενθυμίσουν ποιός είναι το Αφεντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.