15/12/18

Στρασβούργο: ένα πολύ χαρακτηριστικό γαλλικό false flag

O Σερίφ Σεκάτ έπεσε νεκρός στην είσοδο ενός κτιρίου (Φωτογραφία: Le Parisien)
Η επόμενη επίθεση στη Γαλλία θα γίνει με κτύπημα μουσκέτου και θα διεκδικηθεί από ένα σκοτεινό πρακτορείο του Ντάες με όνομα "Aamaq" (βάθη) μέσω του σιωνιστικού δικτύου "Site". Το τελευταίο ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί στο διαδίκτυο τις δραστηριότητες προπαγάνδας των τρομοκρατικών ομάδων στον κόσμο, ενώ τις δημιουργεί ολόκληρα το ίδιο. Είναι ευλογημένο άρτος!
Τέλος 2018, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα περίστροφο του 1892 τύπου 8 mm για ληστεία ή να χρησιμοποιηθεί για πυροβολισμό εναντίον των Glocks και Sig και άλλων Beretta;

Πώς προμηθεύονται πυρομαχικά Lebel 8mm σε μια κοινωνία που έχει εμμονή με νομοθεσία κατά των πυροβόλων όπλων και όπου ακόμη και οι συλλέκτες δυσκολεύονται να πάρουν μια άδεια;
Η Γαλλία έτρεμε λοιπόν μπροστά σ’ ένα παλιό καλό περίστροφο τύπου 1892, κανονιστικό όπλο του γαλλικού στρατού στα τέλη του 19ου αιώνα και με αυτό θέλουν να αντιμετωπίσουν τις διεκδικήσεις των Κίτρινων Γιλέκων;

Πολύ περίεργη σκηνοθεσία του πτώματος ενός σύγχρονου τρομοκράτη κοντά σε ένα περίστροφο που είχε εξοπλίσει τα στρατεύματα του πεζικού το 1914, περισσότερο από έναν αιώνα πριν.
Το περίστροφο είναι μια ανωμαλία.

Ο σκοπευτής φέρεται - εάν πιστεύουμε τον μικρομαφιόζο Κάπο Καστανέρ (σ.μτφ. υπουργό εσωτερικών), ψεύτη σαν καραφλό ψεύτη – να πυροβόλησε με ένα Lebel 8 mm για να δεχθεί parabellum bulk 9 mm!
Οι καθαρόαιμοι θα το εκτιμήσουν.

Η DGSI θα μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο. Αλλά πού στο διάβολο μπόρεσαν να βρουν πυρομαχικά 8mm Lebel ακόμα λειτουργικά;
Εξάλλου, τι έκαναν τα στοιχεία της DGSI επί τόπου; Σκηνοθεσία με ένα περίστροφο τύπου 92!

Τι θα συνέβαινε εάν ο σκοπευτής είχε χρησιμοποιήσει ένα MAS-36 CR39 ή ένα MAT-49;
Πάρα πολύ επικίνδυνο. Χρειαζόταν επομένως ένα καλό παλιό περίστροφο από αντικέρ.

Μια μικρή υπενθύμιση για αυτό το περίστροφο.
Το περίστροφο μοντέλο 92 υιοθετήθηκε από το γαλλικό στρατό το 1892 για να τον εξοπλίσει με ένα πιο μοντέρνο πιστόλι την εποχή εκείνη. Με διαμέτρημα 8 mm Lebel, το ίδιο με αυτό του τουφεκιού Lebel. Αυτό το διαμέτρημα ήταν ανώτερο από το γερμανικό διαμέτρημα.
Αυτό το περίστροφο είχε την ιδιαιτερότητα να έχει ένα ανατρεπόμενο βαρέλι προς τα δεξιά για την επαναφόρτωση (ενώ για όλα τα άλλα μοντέλα, η ανατροπή του βαρελιού ήταν προς τα αριστερά).


Ήταν ένα όπλο μονής ή διπλής δράσης.

Ήταν το όπλο του Αρσέν Λουπέν, όχι ενός σύγχρονου «στρατιώτη του Ντάες» οπλισμένου με ένα CZ-75 των ειδικών δυνάμεων ή με ένα τεράστιο Desert Eagle ... (εδώ βουλιάζουμε στο θεσμικό γελοίο).

Η γαλλική κυβέρνηση μας κοροϊδεύει κατά μούτρου.



5 σχόλια:

  1. Τα στοιχεία που αποκαλύπτει το Strategika και άλλα γνωστά πολύ παράλογα και αντιφατικά χαρακτηριστικά της υπόθεσης, αυτό που βαθύτερα μάλλον αποκαλύπτουν είναι ότι και το DGSI (εσωτερική μυστική υπηρεσία), ή μέρος αυτής, αποφάσισε την εκπαραθύρωση της αντεθνικής καμαρίλας Μακρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το περίστροφο αγοράστηκε κατά πάσα πιθανότητα σε μια πόλη κοντά στις Βρυξέλλες. Και είναι Nagant 7.62 του σοβιετικού στρατού. Και πουλήθηκαν ελεύθερα στο Βέλγιο πριν 5 χρόνια νομίζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει φανατικούς οπαδούς και στην Ελλάδα!

    https://www.youtube.com/watch?v=pImNHNzc1ls

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.