15/12/18

Βόρειος Ήπειρος: H εθνική τέφρα των Βαλκανίων με τις ευλογίες της Ελλάδος

Η τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί εδώ και λίγο καιρό στη Βόρειο Ήπειρο, τείνει να γίνει μονιμότητα για όλους τους γηγενείς Έλληνες. Είναι απίστευτη η μανία με την οποία το αλβανικό (επίσημο και ανεπίσημο) κράτος πάει να εξορίσει μια και καλή όλους όσοι επιμένουν παρά τις αντίξοες συνθήκες, να ζούνε στις πατρογονικές τους εστίες.
Όλα είναι εμφανέστατα και κανείς δε μπορεί πια να κάνει λόγο για φαντασίες και για υπερβολές από πλευράς των Βορειοηπειρωτών. Η αλβανική πολιτεία κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να «ανοίξει τον ασκό του Αιόλου» επιτιθέμενη μεθοδικά και συστηματικά στους Έλληνες.
Από τη μία η συνεχόμενη προσβολή της μνήμης του δολοφονηθέντα Κωνσταντίνου Κατσίφα, ακόμη και μέσω της απόρριψης πολλών Ελλαδιτών και συμπατριωτών μας (Ευρωπαίων πολιτών) να έρθουν στο μνημόσυνό του και από την άλλη οι άκρως ζημιογόνες κατακτητικές παρεμβάσεις στις περιουσίες των Χειμαρριωτών. Ποιος τελικά είναι σε θέση να λογοδοτήσει ενώπιον όλων αυτών των ανθρώπων που συνεχίζουν να βιώνουν στο πετσί τους τον τρόμο; Τι μπορεί να απαλύνει τον πόνο και τη δυστυχία τους;

Η ακρωτηριασμένη επίσημη Ελλάδα, γιατί σιωπά; Πάτε να μας βγάλετε μια και καλή στην απέξω, πάτε να μας πετάξετε. Με μια δική σας ύπουλη μέθοδο εξόντωσης την οποία μόνον εσείς, οι επίσημοι ιθύνοντες του ελληνικού κράτους γνωρίζετε. Ίσως γιατί δε σας κάνουμε κύριοι. Μάλλον επειδή είμαστε βραχνάς στα προσωπικά σας συμφέροντα. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως οι Βορειοηπειρώτες, είναι κομμάτι από εκείνους τους παλιούς Έλληνες, των οποίων την αρχοντιά ποτέ σας δε θα μπορέσετε να καταλάβετε. Εδώ οι αλλοεθνείς τους κατηγορούν πως ξεπουλάνε και την ίδια τους τη μάνα για τρακόσια ευρώ. Κι όμως δεν είναι έτσι. Αντιθέτως, είμαστε αφεντικά του εαυτού μας, διότι γεννηθήκαμε ελεύθεροι μέσα στη σκλαβιά. Χωρίς τη δική σας στήριξη πορευόμαστε, πότε κομματιασμένοι και πότε ενωμένοι (βλέπετε η μοίρα του Έλληνα έχει και αυτό το δρόμο). Επίσης γνωρίζετε πολύ καλά πως με ένα δικό σας νεύμα είμαστε πρόθυμοι να γίνουμε αναχώματα ζωής μέσα στο θανατά που έχει επισκιάσει τη γη μας. Ελάτε να μας γνωρίσετε ως έχει, χωρίς χαφιέδες και καλοθελητές τριγύρω μας.

Δεν έχουμε κρίση συνειδήσεως, ούτε είμαστε ακραίοι όπως διαλαλούν πολλοί από εσάς όλο αυτό το διάστημα. Το να φυλάμε τις μανάδες και τις αδερφές μας από τους ληστές και τους βιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι σε αυτόν εδώ τον τόπο, δε σημαίνει πως διψάμε για αίμα. Σημαίνει πως ζούμε με το φόβο κάτω από το προσκεφάλι μας. Η δική σας διαχρονική πολιτική επιπολαιότητα οδήγησε ώστε να χαθεί η Μικρά Ασία, η Κύπρος, η Ίμβρος, η Τένεδος, οι Έλληνες της Πόλης, να δεχτείτε τις ψυχές άνω των 353.000 Ελλήνων του Πόντου και τόσους άλλους πρόσφυγες τους οποίους κάποιοι «πολιτισμένοι» συνεχίζουν να αποκαλούν «τουρκόσπορους». Θα πρέπει όμως να βάλετε καλά στο νου σας, πως δε μας νοιάζει διόλου η «ταμπέλα» που θα μας βάλουν τα επίσημα χείλη σας (εκτός κι αν μας ετοιμάζετε για πούλημα).

Δε μας νοιάζουν οι «σφραγίδες» σας, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε και τι είμαστε. Εκείνο που θέλουμε από εσάς είναι η καταλυτική σας παρέμβαση στα τόσα πολλά προβλήματα που έχουν γίνει γάγγραινα στο κορμί μας. Κάντε κάτι… Μας ξεχάσατε, μας παραμερίσατε και κλείσατε τα αυτιά σας. Πριν να είναι πια αργά, σηκωθείτε έστω και για λίγα λεπτά από την καρέκλα της εξουσίας σας και κοιτάξτε μας κατάματα. Ειδάλλως να είστε σίγουροι πως οι Βορειοηπειρώτες θα αφήσουν χωρίς να το θέλουν τη γη τους, μιας και θα έχουν γίνει πια η εθνική τέφρα των Βαλκανίων…

Καλά Χριστούγεννα από την αιματοκυλισμένη Βόρειο

Ήπειρο Αδέσμευτος Βορειοηπειρώτης
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.