27/12/18

Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να εξετάσουν τα μυστικά των S-400

Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να μελετήσουν ρωσικά αντιπυραυλικά συστήματα S-400, διαβεβαίωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα, Αλεξέι Γερκόφ, σύμφωνα με πηγή του τουρκικού ΥΠΕΞ την οποία επικαλείται το Sputnik.
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ανακοινώσει την Τετάρτη μέσω Twitter τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρέσβη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει  λεπτομέρειες για τη συνάντηση.
Πρόσφατα, το Βloomberg είχε αναφέρει, επικαλούμενο δύο πηγές, ότι η Τουρκία είχε δεσμευτεί να επιτρέψει στις ΗΠΑ να μελετήσουν το αντιπυραυλικό σύστημα, το οποίο η Ρωσία αναμένεται να παραδώσει στην Τουρκία στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Τις πληροφορίες διέψευσε και ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.
naftemporiki.gr

9 σχόλια:

  1. Ναι, όπως Σημίτης και Καμμένος, με τα μυστικά των S300, προς το Ισραήλ και τους προστάτες του...
    Αλλά, νομίζω πως ο γνώστης Saker έγραψε ότι οι Ρώσοι κατασκευάζουν διάφορες εκδοχές των S-400, άλλον τύπο για ιδίαν χρήση και άλλον για πελάτες αφερέγγυους ή χαχόλους -bon pour l' Orient, όπωςλέγανε οι Γάλλοι εξαγωγείς και για εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα S-400 πρέπει να έχουν άμεση σύνδεση με δορυφόρο και να μεταδίδουν πληροφορίες.
    Tα F-35 στέλνουν συνέχεια πληροφορίες σε δορυφόρο.
    Αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι η προδοσία της Τουρκίας προς τους Ρώσους, μπορεί και προς τους Αμερικάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς οι S-400 που "θα" παραδοθούν στην Τουρκία θα είναι "export" εκδοση...ΔΙπίστωσαν την αξιοπιστία της Εβραιο- αμερικανόδουλης Ελλάδος με τις "συνεκπαιδεύσεις", δεν το ξανακάνουν.
    Πάντως ΟΛΑ τα προηγμένα ολικά συστήματα, ΟΛΩΝ των χωρών - κατασκευαστών είναι "πειραγμένα" οταν πρόκειται για εξαγωγή ακόμη και σε "φίλιες" χώρες.
    Ο φυλάσσων τα ρούχα του εχει τα μισά...
    Ας μήν ξεχνούμε τα μικροφίλμ με στοιχεία των Stinger που "διέρρευσαν" την δεκαετία του 80 ...απο την Ελλάδα πάλι, πρός GRU αυτήν την φορά. Υψηλής αξιοπιστίας σύμμαχος και εταίρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι θελουν μια ...βιλα χωρις να δουλευουν...κι εδω και διπλα.

      Διαγραφή
  4. Wotan, υποχθόνιε. Θα πας στρατοδικείο για προδοσία μυστικών της χώρας. Εκτός αν είσαι
    ξένος πράκτορας και ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεσανατολιτικα κολπα..".κουτοπονηρε"....Βγαινει ενας και λεει ...θα τα δωσουμε.Το αφηνει λιγο να το ..χωνεψουνε...Μετα βγαινει αλλος και λεει ..." ααπαπα !! Δεν θα το επιτρεψουμε ποτε αυτο !!"....Να το ακουσει ο ..θιγομενος ..να πει .." μα τι καλο παιδι δικο μας αυτο ...μας γλυτωσε ...δωστε του κατι "..!!! Λες κι ο αλλος ειναι χαζος ...και δεν ξερει οτι και τα δυο τα ειπε ...ενας !!! Οχι κουτοπονηρος....αλλα εκ βαθεων ηλιθιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.