29/12/18

«Άγγιξε» το triple double ο Αντετοκούνμπο

USA TODAY Sports/Benny Sieu
Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη του Μιλγουόκι επί της Νέας Υόρκης με 112-96.
Ο Έλληνας άσος ήταν ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής των «Μπακς» εποί των «Νικς» «αγγίζοντας» το triple double.  Ο Giannis τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους, 14 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Μίντελντον με 25 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Κόρνερ με 23 πόντους.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και μία στιγμή έντασης ανάμεσα στον Αντετοκούνμπο και τον Ενές Καντέρ, όταν ο Τούρκος επιχείρησε να τον «κόψει», ο διεθνής φόργουορντ ζήτησε φάουλ και επήλθε μία «αψιμαχία» ανάμεσα στους δύο παίκτες, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Καντέρ.
Στο μεταξύ, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 117-116 των Κινγκς επί των Λέϊκερς με καλάθι στα 0,8`` πριν το τέλος.
Ο Σέρβος άσος σημείωσε 23 πόντους στο ματς, ενώ ο Κώστας Κουφός έμεινε στους δύο πόντους. Για τους Λέϊκερς, που έπαιξαν χωρίς τον ΛεΜπρον Τζέιμς, κορυφαίος ήταν ο Κούζμα με 33 πόντους.
Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Χιούστον-Βοστώνη 127-113
Μιλγουόκι-Νέα Υόρκη 112-96
Σακραμέντο-ΛΑ Λέικερς 117-116
Γιούτα-Φιλαδέλφεια 97-114
Γκόλντεν Στέιτ-Πόρτλαντ 109-110 (παρ.)
Ναυτεμπορική

7 σχόλια:

  1. Γιατί διαφημίζετε τον Ατεντοκουμπο και γιατί τον αποκαλείτε Ελληνα; ο αδερφός του πρόσφατα είπε για πρώτη φορά ότι είναι ελληνονιγηριανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΑΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΑΜΑΕΘΑΝΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ!!!!ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. @ ΤΕΟ.
      Κατ αρχας ειναι Ελληνας οχι μονον επειδη μετειχε της Ελληνικης παιδειας,γεννηθηκε (οπως και τα αλλα 3 αδελφια του),μεγαλωσε και αντρωθηκε στην Ελλαδα αλλα παρ'ολη την παγκοσμια δοξα και χρημα που απεκτησε οπου σταθει και οπου βρεθει υπερηφανα δηλωνει οτι ειναι Ελληνας σε αντιθεση με καποιους αλλους γενιτσαρους που αν και γεννηθηκαν εδω μισουνε την Ελλαδα και κανουν τα παντα για να την ακρωτηριασουν και να την εξευτελισουν.
      Αλλωστε οι τεραστιες ουρες των Ελληνων του εξωτερικου που τον περιμενουν γιθα να τον καμαρωσουν,κατι δειχνει.
      @ maria koumi.
      Αν προσεξετε σε φωτογραφιες της οικογενειας θα δειτε οτι στο φτωχοσπιτο τους υπηρχαν εικονες αλλα και οι ιδιοι και μαλλον ο Κωστας,αν δεν κανω λαθος,φοραει τον Σταυρο.
      Υ.Γ. Για τον Ομπαμα ειχατε διαβασει πουθενα τι ηταν ;.

      Διαγραφή
    3. ποια ελληνική παιδεία ; τα ελληνικά σχολεία με τους κουμουνιστες δασκάλους; ,δες τα χιλιάδες αλβανακια που μεγάλωσαν στην Ελλάδα αν προσαρμόστηκαν!

      Διαγραφή
  2. Δεν εξετάζω τίποτε αλλά αυτο το άτομο ήταν στην Ελλάδα και δεν τον γνώριζε σχεδόν κανείς, έφυγε και έγινε το νούμερο ένα !!!! Αυτοί είμαστε !!!! Δεν αξιολογουμαι σωστά τους ικανούς! !! Και αν ο Γιάννης λέει ότι είναι απο Νιγηρία , ε δεν θα τον αμφισβήτηση κανείς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα γιάννηηηηηη!!! δωσε μας κάνα ψίχουλο ζητιανιά κι'εσύ από το αμερίκα...ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
    Ξέρεις,κανά ντόλαρ...σε εμάς τους ξεκούτηδες ελληνόφωνους-νεοέλληνες που σούδωσαν γάλα να πιείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σας ΧΑ-τες!!!!!
    Ο Γιάννης δεν δέχτηκε να υπογράψει την σημαία γιατί είναι σύμβολο. Όπου παει μιλάει για την Ελλάδα. Αυτός είναι πιο έλληνας απ'όλους σας μαζί!
    Τουρκοσποροι.

    Τώρα ενδιαφέρεστε και για το θρήσκευμα. Ξέρετε πολλούς μουσουλμάνους με το όνομα Ιωάννης; Που και να ηταν δηλαδή μπροστά στην διαφήμιση που κανει για την Ελλάδα μας φτανει και περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.