24/1/19

Ιδού η προδοσία: Οι μέχρι χθές "Βούλγαροι", από αύριο το πρωί "εθνικά Μακεδόνες", με την υπογραφή Τσίπρα-Κοτζιά και άλλων 152 προδοτών του Έθνους


ους Βορειοελλαδίτες συμπολίτες που θέλουν να επιθυμούν να δηλώνουν Έλληνες-Μακεδόνες με ελληνική εθνική συνείδηση, είμαστε ικανοί και αυτούς να τους βοηθήσουμε να προβληματιστούν για το εθνικό τους (μας) αφήγημα-Ευαγγέλιο που χρόνια ακούνε...Αυτοί Έλληνες-Μακεδόνες αν το επιθυμούν, (στο εξωτερικό είναι απλά Έλληνες), εμείς Μακεδόνες-Μακεδόνες ως μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα. Όλοι βέβαια Έλληνες πολίτες.
Όπως λέμε Καρέτα-Καρέτα, επίσης ως τελευταίοι των Μοϊκανών και "Τοξότες" ταυτόχρονα, ενεργά βοηθάμε την Ελλάδα να απαλλαγεί από τα εθνικά της κόμπλεξ μεταξύ αυτών το Μακεδονικό.
Со здравје...Με τις υγείας σας. 

5 σχόλια:

  1. Και βεβαίως είναι Βούλγαροι με το ψευδώνυμο Μακεδόνες. Αν όμως επικρατήσουν, τότε θα εμφανισθούν ως Βούλγαροι. Η πονηρία σ' όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλούν για κόμπλεξ οι απόγονοι των Βουλγάρων κομιτατζήδων και των κομμουνιστών σλάβων ανταρτών του εμφυλίου... Σαν να μιλάει ένας αγράμματος βοσκός(πουλος) για τα μορφωτικά κόμπλεξ κατόχου ντοκτορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν στη ΝΔ δεν είναι προδότες, θα πρέπει να συνεργαστούν με τους Βούλγαρους, Αλβανούς, Σέρβους και Ρουμάνους(βλάχοι) για την διάλυση των Σκοπίων. Να κάνουν καταγγελίες σε όλους τους διεθνούς οργανισμούς για τις απίστευτες πλαστογραφίες που κάνουν τα Σκόπια, να εκδιωχθούν από τους διεθνούς οργανισμούς τα Σκόπια και να γίνουν εμπάργκο μέχρι να «συνέλθουν»-διαλυθούν.
    Η ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών δεν είναι αρκετή, γιατί όταν θα ξανακυβερνήσουν οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ(θα υποσχεθούν προσλήψεις-λεφτά) θα ξαναφέρουν χειρότερη συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε κανένα σοβαρό κράτος τού κόσμου δεν θα επιτρεπόταν η λειτουργία ενός τέτοιου κόμματος. Στην Ελλάδα, όμως, μερικοί πολιτικάντηδες δεν έχουν πρόβλημα να συνεργασθούν μαζί του, για να πάρουν ψήφους. Μετά απορούμε και διερωτώμεθα πώς καταντήσαμε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερικές φορές ζηλεύω τους τούρκους. Εχουν ξεκάθαρες πρακτικές για τέτοιου είδους μορφώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.