30/1/19

Το εκατομμύριο της Μαριλίζας

Το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης δημιουργεί νέα Ειδική Γραμματεία που θα απασχολεί εξήντα υπαλλήλους με κόστος ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Και τι θα κάνει αυτή η Γραμματεία; Αυτό που υποτίθεται ότι κάνει ολόκληρο το υπουργείο: θα επεξεργάζεται προγράμματα ανασυγκρότησης... 
Υπάρχουν κάποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες που νομίζεις ότι ο νομοθέτης στήνει μία φωτογραφική μηχανή και βάζει απέναντί της πρόσωπα που θέλει να τακτοποιήσει με δημόσιο χρήμα. Συχνά δε, υπάρχουν τα πρόσωπα, αλλά δεν υπάρχουν οι θέσεις. Κανένα πρόβλημα. Μπορούν να δημιουργηθούν, μεγαλώνοντας ένα κράτος που, υποτίθεται, μικραίνει και εκσυγχρονίζεται. Σήμερα (Τρίτη) ψηφίζεται στη Βουλή ένα νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης το οποίο, πιθανότατα, δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας, ούτε διεγείρει το ενδιαφέρον της αντιπολίτευσης. Ο τίτλος του είναι «Ενδυνάμωση Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), ενίσχυση και αναβάθμιση δημόσιας διοίκησης και άλλες διατάξεις». Περιλαμβάνει 45 άρθρα ετερόκλητης θεματολογίας και η διαβούλευση του εξαντλήθηκε σε πέντε μέρες με μόλις 56 σχόλια. 

Για τη συνέχεια Protagon


1 σχόλιο:

  1. Τα πρώτα χρόνια τής "κρίσης", θυμάμαι και είχε πει ο Πάγκαλος ότι καταργήσανε περί τούς 70 άχρηστους οργανισμούς. Τώρα φτιάχνουν νέους. Απέλυσαν ΔΥ και τώρα προσλαμβάνουν νέους. Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να σταθεί στα πόδια της. Και την ευθύνη γι αυτό έχουν οι Γερμανοί, οι Εβραίοι και οι Μασώνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.