21/1/19

Άλλος ένας μύθος της Αριστεράς καταρρέει με πάταγο

Του Χάρη Πασβαντίδη
 Ήταν η  συγκλονιστικότερη συγκέντρωση των τελευταίων, είκοσι τουλάχιστον, χρόνων.  Μια  διαδήλωση ύμνος στην φιλοπατρία, την αξιοσύνη, την αγωνιστικότητα των Ελληνίδων και Ελλήνων και ταυτόχρονα κόλαφος  εναντίον των αρνησιπάτριδων,  που ετοιμάζονται να εκχωρήσουν στους Σκοπιανούς, ιστορία,  θυσίες, μνήμες,  αγώνες, αίμα και δάκρυα εκατονταετιών.
 Μόλις 145 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με μια φούχτα εξωνημένων πολιτικών, αψηφούν την θέληση εκατομμυρίων  Ελλήνων, υποτασσόμενοι στα ξένα κελεύσματα και συμφέροντα. Oι εκτός ΣΥΡΙΖΑ Βουλευτές,  που θα στηρίξουν την συμφωνία της Εθνικής Ντροπής, αν συγκροτήσουν όλοι μαζί ένα κόμμα και κατέβουν στιες εκλογές, δεν πρόκειται να πάρουν πάνω από 1%.Επιμένουν όμως  με την ψήφο τους να δεσμεύσουν εις το διηνεκές,  μια χώρα της οποίας το 70-80%  των πολιτών της είναι αντίθετοι με την επιλογή τους. Και αυτό το ονομάζουν δημοκρατικό  και συνταγματικό τους δικαίωμα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για βιασμό της Δημοκρατίας και βάναυση παραβίαση του Συντάγματος ,που απαιτεί Δημοψήφισμα για μεγάλα Εθνικά θέματα.
 Οι 145 του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν σε κατάρρευση με πάταγο, άλλον  έναν  μύθο της Αριστεράς.  Αυτόν του σεβασμού της λαϊκής  βούλησης. Έναν από τους πολλούς, που δεκαετίες τώρα καλλιεργούσαν οι εκάστοτε  ηγεσίες της, επιτυγχάνοντας μια ιδεολογική επιρροή στην κοινωνίας μας, εντελώς αναντίστοιχη με την εκλογική της απήχηση.
Έβριθε καταγγελιών το λεκτικό οπλοστάσιο της, για όσους έκλειναν τα ώτα στη φωνή του λαού. Για όσους αδιαφορούσαν για την βούληση των πολιτών. Ήταν η Αριστερά της συμμετοχικής  Δημοκρατίας, των κινημάτων  προάσπισης της ελεύθερης έκφρασης, των δημοψηφισμάτων.
Χρειάστηκαν μόλις τέσσερα χρόνια για να αποκαλυφθεί σε όλο της  το μεγαλείο η υποκρισία και η εξαπάτηση. Η Αριστερά έκανε ένα Δημοψήφισμα και άλλαξε την ετυμηγορία του και αρνείται να κάνει άλλο ένα, για το τεράστιο Εθνικό μας θέμα. Η  αποθέωση της απολυταρχίας.
Για όσους αντιπαλεύαμε χρόνια τις διακηρύξεις των  ηγεσιών της  Ελληνικής Αριστεράς,  υποστηρίζοντας ότι αποτελούν ένα κρεσέντο φαρισαϊσμού και εμπαιγμού των Ελλήνων, είναι η ώρα της δικαίωσης. Μιας δικαίωσης  που δυστυχώς  όμως δεν μπορούμε να χαρούμε, γιατί πλήττεται βίαια η πατρίδα μας. Γιατί ανοίγουν και άλλες  χαίνουσες πληγές στο σώμα της, που προκαλούν οδυνηρούς πόνους. 
Σε ότι αφορά τα επεισόδια, καμία έκπληξη. Οι γνωστοί - άγνωστοι απέδειξαν και στους ολιγότερο καχύποπτους για ποιον λόγο υπάρχουν και δρουν, έχοντας απλωμένη πάντα πάνω τους μια αριστερή ομπρέλα προστασίας. Καμία έκπληξη και για την εντολή αντίδρασης της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο στόχος ήταν σαφής. Η διάλυση της διαδήλωσης με την μαζική εκτόξευση χημικών. Ήταν μια καθαρή επιχείρηση κρατικής καταστολής, με στόχο όχι τριάντα κουκουλοφόρους αλλά εκατοντάδες χιλιάδες αντιΣυριζαίους. Ο διάσημος διανοητής της Αριστεράς Αντόνιο Γκράμσι  δεν θα φανταζόταν ποτέ, πως την περίφημη  ρήση του, «όταν η ιδεολογική ηγεμονία τείνει προς το μηδέν, η κρατική καταστολή τείνει προς το άπειρο», θα την υλοποιούσε μια κυβέρνηση της αυτοαποκαλούμενης Αριστεράς.

8 σχόλια:

  1. Πασβαντίδη,οι αθλιότητες της παρούσης κυβερνήσεως δεν αποτελούν κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα ξεπλύνει τα ανομήματα υμών των πασόκων και των όψιμων συνοδοιπόρων σας νεοδημοκρατών.Είστε όλοι το ίδιο επικίνδυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. strong συμφωνώ μαζί σου...νομίζουν ότι ξεχνούμε...

      Διαγραφή
    2. Δεν ξεχνουμε τιποτε πια...κι εχει ο καιρος γυριματα...αναπαντεχα...για ολα τα χθες...προχθες...και τωρα....

      Διαγραφή
  2. Dear Charry,
    What was the outcome of the march no matter how perfectly colored it was?

    ZERO!!!!!! STATUS QUO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχει φτασει μεχρι εκει ο Χαρουλης..μετα τον Γκραμσι εχει πιασει τον Τραβερσο..που καιρος για Εγγλεζικα

      Διαγραφή
  3. Βρε τον Χαρουλη ..ακομα τον θυμαμαι εκεινες τις καλες εποχες που ανεβαινε το πασοκ στην εξουσια..ΠΙΟ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ και απο τους ΚΟΥΡΗΔΕΣ..Προοδεψε το παιδι..εμαθε και τον Γκραμσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γεγονός ότι η αριστερά δεν πιστεύει στην δημοκρατία αλλά την χρησιμοποιεί είναι αποδεδειγμένο εδώ και δεκαετίες.
    Δεν θα μιλήσω για τα κουμουνιστικα καθεστωτα αλλά για τον δυτικό κόσμο που ευτυχησε να μην δει κομμουνιστική εξουσία αλλά μέχρι σοσιαλιστικες κυβερνήσεις.

    Κατά κανόνα, ΑΝΤΙΛΑΊΚΟΙ νόμοι που μια δεξιά κυβέρνηση ούτε καν σκέπτεται να προτείνει ή αν τελικά προτείνει κάνει πίσω από την αντίδραση της κοινής γνώμης , αυτοί οι νόμοι περνούν από αριστερές σοσιαλιστικές κυβερνήσεις ακόμα και αν βλέπουν τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να διαφωνεί.

    Το σωστό και αληθές είναι "ο λαός δεν ξεχνάμε τι σημαίνει Αριστερά" γιατί δυστυχώς Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.