15/1/19

Ο Σύλλογος Ποντίων Ριζοχωρίου στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία

  • Διαδηλωτές στο Σύνταγμα παίρνουν μέρος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ονομασία των Σκοπίων (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)
Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία προγραμματίζει για τις 20 Ιανουαρίου στις 14:00 η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΔΙΣΥΠΕ ότι θα παραστεί στην ειρηνική διαδήλωση, έρχεται ένα ακόμα ποντιακό σωματείο να δηλώσει τη συμμετοχή του. Ο λόγος για το Σύλλογο Ποντίων Ριζοχωρίου «Τοξίδου Ελένη», ο οποίος ανήκει και στην Επιτροπή Αγώνα.

«Απευθύνουμε γενικό προσκλητήριο προς όλους τους συλλόγους αλλά και τους πολίτες της Αλμωπίας να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
Για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν να μεταβούν στο Σύνταγμα έχουν μισθωθεί πούλμαν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στις 20:00, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30€.
  • Κρατήσεις θέσεων πραγματοποιούνται στα τηλέφωνα 6976986994 (Γιώργος Τσαμπούρης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων), 6970145578 (Κώστας Ιγνατίδης, πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας) και 6983626923 (Ολυμπία Χουρσόγλου, μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλάτανου «Μενέλαος Λουντέμης»).
  • http://www.pontos-news.gr/article/189289/o-syllogos-pontion-rizohorioy-sto-syllalitirio-tis-kyriakis-gia-ti-makedonia

1 σχόλιο:

  1. Ας ελπίζουμε ότι οι ανδρες τής αστυνομίας, των ΜΑΤ στο Συνταγμα, στις 20 Ιανουαρίου, θα φερθούν αυτή την φορά σαν ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι σαν λυκοσκυλα των προδοτών..

    Τα παραμύθια για ΕΝΟΜΗ ΤΑΞΗ, και διαταγες να τα αφήσουν..
    ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..
    Ένας με αρχ...α, δεν θα βρεθη ανάμεσα τους, να κάνη την αρχή??

    Αν αυτοί κατεβάσουν τις ασπίδες και βγάλουν τα κρανοι, ο κόσμος θα μπει στο κοινοβούλιο το εγκληματιών ειρηνικά..

    Η Μακεδονία θα σωθεί.

    Η Ελλάδα θα γυριση σελίδα.
    Και θα προσφέρουν υπηρεσία στην πατρίδα και τις οικογένειές τους....!!!

    ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΉ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.