26/1/19

Ανεπιθύμητοι και από την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής Νάουσας οι βουλευτές που κύρωσαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας κάνει γνωστό ότι κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει ανεπιθύμητους τους ψηφίσαντες υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, στις εφεξής εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου.

«Είναι χρέος και ευθύνη μας να προασπιζόμαστε όχι μόνο τις παραδόσεις και την πολιτιστική μας κληρονομιά, αλλά και την ιστορία και την ταυτότητα μας, έτσι ώστε να τα παραδώσουμε ατόφια στις επόμενες γενιές όπως τα κληρονομήσαμε και εμείς από τους προγόνους μας. Η παραχώρηση του όρου "Μακεδονία" καθώς και η αναγνώριση "μακεδονικής γλώσσας" και "μακεδονικού έθνους" στους Σκοπιανούς ισοδυναμεί με διαστρέβλωση της αλήθειας και παραχάραξη της ιστορίας. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», καταλήγει η ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας.

4 σχόλια:

  1. Τα μόνα λόγια που μπορώ να πω είναι ΜΠΡΆΒΟ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι ακόμα !!!!! Ένα μεγάλο μπράβο στον σύλλογο που διαβάζει ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα το πήραν πρέφα? - τόσο καιρό τι στο διάλο έκαναν? Σαν το Ψεκαμμένο και αυτοί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. " Η παραχώρηση του όρου "Μακεδονία" καθώς και η αναγνώριση "μακεδονικής γλώσσας" και "μακεδονικού έθνους" στους Σκοπιανούς ισοδυναμεί με διαστρέβλωση της αλήθειας και παραχάραξη της ιστορίας. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

    Ναι...συμφωνώ απόλυτα,αλλά να το πούμε και στην Αιτωλική συμπολιτεία του 2ου π.χ. αιώνα.
    Στην αρχαία Σπάρτη επίσης του 2ου π.χ. αιώνα,στους Ρωμαίους,στους βαρβάρους λεηλάτες της περιοχής, στους Βουλγάρους του "Αυτοκράτορα" Σαμουήλ και βέβαια και στους οθωμανούς που δεν παρέλειπαν να εξισλαμίζουν ότι μπορούσαν.

    Αλλά γιατι τόσος πόνος;

    Το ότι οι σκοπιανοί θέλουν να λέγονται Μακεδόνες και μιάς και ορθώς η Μακεδονία είναι Μία και Ελληνική,προφανώς οι Σκοπιανοί είναι Ελληνες ομιλούντες μιά διάλεκτον της νότιας σλαυικής...

    Απομένει εις εμάς να τους αφυπνίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.