15/1/19

Ερντογάν: Καταλήξαμε σε συμφωνία ιστορικής σημασίας με τον Τραμπ

Ο κ. Ερντογάν είπε πως «εθλίβη» με όσα έγραψε στο twitter ο κ. Τραμπ, ο οποίος απείλησε οικονομικά την Τουρκία αν οι δυνάμεις της επιτεθούν στους Κούρδους στη Συρία, συμπλήρωσε όμως πως στην τηλεφωνική τους επικοινωνία οι δυο άνδρες κατέληξαν σε μια συμφωνία ιστορικής σημασίας.
Τη δημιουργία ασφαλούς ζώνης στη Συρία συζήτησαν ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες, με τον κ. Ερντογάν να περιγράφει την επικοινωνία των δυο ανδρών ως «θετική».
Το πρακτορείο Anadolu γράφει πως ο κ. Ερντογάν δήλωσε ότι ο Αμερικανός ομόλογός του επαναβεβαίωσε την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία καθώς και τη δημιουργία από την Τουρκία ασφαλούς ζώνης 32 χιλιομέτρων.
Ο κ. Ερντογάν, μιλώντας σε βουλευτές του AKP, είπε πως «εθλίβη» με όσα έγραψε στο twitter ο κ. Τραμπ, ο οποίος απείλησε οικονομικά την Τουρκία αν οι δυνάμεις της επιτεθούν στους Κούρδους στη Συρία, συμπλήρωσε όμως πως στην τηλεφωνική τους επικοινωνία οι δυο άνδρες κατέληξαν σε μια συμφωνία ιστορικής σημασίας, σύμφωνα με το Reuters.

3 σχόλια:

  1. Παρακολουθώντας τις δηλώσεις Trump, έχεις την αίσθηση ότι ισχύει απολύτως το """τούτος άλλη σκέφτεται, άλλη φιλάει κι άλλη γ..ει""". Από που να τον πιάσεις για να βγάλεις νόημα το τί ακριβώς επιδιώκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ξεπαστρεψαν τις οικογένειες απ' τα χωριά και χωράφια τους τώρα παρτουργιάζο-νται για το αφορολογητο της ελεύθερης ζώνης του οίκου ανοχής των αγώνων μεταφοράς της κλεμμένης ενέργειας, κι αφού δεν χρειάζεται αντικαταβολή σε υποδομες, μιας και ξαπόστειλαν τους ξεριζωμένους συγχρονους "Πόντιους" "Μικρασιάτες" θα είναι και ανταγωνιστικά φτηνά η τιμή, που οι ξεριζωμένοι θα πληρώνουν, για τα κλεμμένα καύσιμα από τις ΝΑΤΟχώρες που τους ξερίζωσαν, και τώρα από μεγαλοσύνη τους κάνουν και χάρι φιλοξένειας ελληνικού φιλότιμου. Τιμή και δόξα στις πετρελαϊκές και πολεμικές εταιρειες του Σίτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκεφτητε οτι μοιραζουν το εδσφος μιας τριτης χωρας....αγνοωντας πως υπαρχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.