24/1/19

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης που έγινε χθες με θέμα: "Συμφωνία των Πρεσπών - Η Επόμενη Μέρα - Υπάρχει Δυνατότητα Ανατροπής;"

Ομιλητές: Σταύρος Καλεντερίδης, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, Σάββας Καλεντερίδης

1 σχόλιο:

  1. Πολλά ωραία και σωστά λέτε, αλλά είναι έγκλημα να ονομάζετε τους λαούς των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας ως μη Ελληνικούς μόνο και μόνο επειδή τους τελευταίους αιώνες κάποιοι τους έκαναν ξένους προς εμάς. Το μέλλον των Βαλκανίων είναι η αναβίωση του Ελληνισμού τους. Οι λαοί αυτοί για χιλιάδες χρόνια ήταν Ελληνικοί, και βιολογικά είναι ακόμα Έλληνες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.

    Η ρητορική σας είναι συχνά πηγάζει με την αποτυχημένη και ολέθρια Ελληνική εξωτερική πολιτική των τελευταίων 100 ετών που μας οδήγησε σε απερίγραπτη συρίκνωση.

    Το υπόβαθρο της ιστορίας της ευρύτερης περιοχής μας, το οποίο μας έχει απαγορευθεί να το μελετήσουμε, έχει σε ένα σημαντικό μέρος του έρθει στο φως εδώ:
    https://georgesaos.com/
    Κανείς σχεδόν στην Ελλάδα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα σχετικά με αυτή τη μελέτη. Εσείς όμως σε λίγο χρονικό διάστημα δεν θα έχετε καμία δικαιολογία να πείτε ότι δεν γνωρίζατε.

    Οι λαοί των Σκοπίων, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, πρέπει επιτέλους να διδαχθούν για το ποιοί και πώς από Έλληνες τους έκαναν κάποιοι δια της βίας ξένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.