26/1/19

Εξοβελισταίοι και αποσυνάγωγοι - Ανεπιθύμητοι στην Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας οι βουλευτές που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

  • Ανεπιθύμητοι στην Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας οι βουλευτές που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών
    (Φωτ.: Βασίλης Τσενκελίδης)
Με τη σκέψη στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων αλλά και υπό το βάρος της ευθύνης έναντι των μελλοντικών γενιών, η Ένωση Ποντίων Πειραιά-Κερατσινίου-Δραπετσώνας διαχωρίζει τη θέση της ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών και ζητά από τους βουλευτές που θα την υπερψηφίσουν να μην παραστούν στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτάς της την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 17:00.

«Είναι ανεπιθύμητοι στην εκδήλωσή μας βουλευτές που είτε θα υπερψηφίσουν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την εναντίωση της πλειοψηφίας της κοινωνίας, την οποία οφείλουν να εκπροσωπούν, είτε από τη θεσμική θέση τους δεν προέβησαν στις νόμιμες ενέργειες για την ανατροπή της εθνικής τραγωδίας που βιώνουμε» σημειώνει μεταξύ άλλων η ιστορική ποντιακή ένωση.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση-πρόσκληση της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

1 σχόλιο:

  1. Χα Χα - τώρα το θυμηθήκατε? Οταν ο Σύριζα έλεγε ναι στο σκέτο 'Μακοδονία' το 2014 πού είσασταν? Μήπως τρέχατε στο Σύριζα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.