24/1/19

Αντισταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις αδέρφια

Αύριο, όσοι είναι Μακεδόνες, όσοι έχουν προγόνους που πολέμησαν στον Μακεδονικό Αγώνα, αλλά και όλοι οι Έλληνες και Φιλέλληνες που αγαπούν τη χώρα και την ιστορία μας θα ξυπνήσουν και θα διακατέχονται από τεράστια θλίψη και απόγνωση, θα βιώνουν μία τραγωδία και εθνική ήττα.
Η κυβέρνηση για ένα μείζον εθνικό ζήτημα, απέφυγε να αντλήσει νομιμοποίηση από τους πολίτες, ενώ δεν επιχείρησε ούτε και να αναζητήσει εθνική συναίνεση στο κοινοβούλιο.
Με τον τρόπο αυτό, η δράκα ανάξιων και προσκυνημένων του Μαξίμου επέλεξε με πραξικοπηματικό, αντιδημοκρατικό και ολοκληρωτικό τρόπο να επιβάλλει τη μειοψηφική της θέληση όχι μόνο σε εμάς του ζωντανούς, αλλά και σε ολόκληρες γενιές, μιας και η κατάπτυστη συμφωνία τους δεν προβλέπει καν διέξοδο και ακύρωσης της στο μέλλον από πολιτικούς οι οποίοι δεν θα είναι προδότες.Η κυβέρνηση αυτή πρέπει πλέον να συγκρίνεται μόνο με τα μαύρα δικτατορικά και απολυταρχικά καθεστώτα που πέρασαν από τη χώρα.
Με αυτούς συντάσσονται και εξισώνονται όλοι οι σύγχρονοι Εφιάλτες που θα ψηφίσουν την παράδοση εθνικού εδάφους, διότι όνομα σημαίνει έδαφος, και να γνωρίζουν ότι από σήμερα θα μπουν στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας και θα μας έχουν αιώνια απέναντι τους, μέχρι να πληρώσουν, να τιμωρηθούν παραδειγματικά, για να μην υπάρξει ξανά χώρος για προδότες σε αυτόν τον τόπο.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως όλα τα κόμματα της βουλής είναι υπέρ της παράδοσης του ονόματος και άρα της ίδιας της Μακεδονίας μας. Όλα, μηδενός εξαιρουμένου. 
Και αυτό είναι μια τρομερή ευκαιρία για να τους δείτε επιτέλους με το πραγματικό τους πρόσωπο. 
Μια βουλή όχι των Ελλήνων, αλλά των προδοτών, μια ολιγαρχία η οποία από το 1830 καταδυναστεύει τον τόπο, υπηρετώντας τους εκάστοτε ξένους πάτρονές τους, και βρίσκεται πάντα εναντίον της πατρίδας μας. Κάποτε κεκαλυμμένα, τώρα πιο ανοιχτά από ποτέ.
Αναγνωρίστε τον αντίπαλο για να τον καταρρίψουμε: ο αντίπαλος είναι τα κόμματα που λειτουργούν αντιδημοκρατικά, η βουλή των προδοτών, ο σαθρός κοινοβουλευτισμός και η δυσώδης αστική ψευτοδημοκρατία.
Αυτό το σύστημα πρέπει να γκρεμιστεί, για να έλθει η πραγματική δημοκρατία στη χώρα, για να αποφασίζουν οι πολίτες για το μέλλον τους και το μέλλον της Πατρίδας.

  • Σήμερα όλοι στο Σύνταγμα. 
  • Στο μονοπάτι που χάραξαν οι εθνικοί μας ήρωες.
  • Αντισταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις αδέρφια.
Σταύρος Καλεντερίδης
Πολιτικός Επιστήμονας, Διεθνολόγος, Επικοινωνιολόγος

7 σχόλια:

  1. Κουΐσλινγκ καί χειρότεροι, διότι ὁ Κουΐσλινγκ τουλάχισον πίστευε, ἔστω κακῶς, στήν ἰσχύ τοῦ σκότους τοῦ ναζιστικοῦ ἐθνικισμοῦ, πού τό ἐξελάμβανε γιά φῶς,
    ἀλλά αὐτοί εἶναι χωρίς κανένα ἠθικό πάτο, οὔτε κάν αὐτόν τοῦ ἐνσυνειδήτου μίσους, πού καθιστᾶ ταχέα τά λάθη καί γρηγορότερη τήν ἔλευση τῆς καταρρεύσεως, ὡς ὁρίου ἐνάρξεως, πιθανῶς ἔστω, κάποιας μετανοίας. Αὐτοί ἐδῶ, δέν πιστεύουν πράγματι σέ τίποτα ἀπολύτως παρά στόν Μαμωνᾶ:
    Ἑἶναι πολλά τά λεφτά, .....οἱ βουλευτικοί μισθοί, ἡ προσοδοφόρος ἐκτίμηση ἀπό τούς Γερμανούς, οἱ θέσεις μέ ἀπολαβές ἀπό τούς Ἀμερικανούς, οἱ παρα-ὑποσχέσεις ἀπό τούς Τούρκους, ἡ τρυφή πού ἔχουν συνηθίσει κάποιοι ἐκ τῶν μασώνων...καί ἡ τρυφηλή "κοιλιακή-ἐντερική" ἀπόλαυση τῆς ὁλοκληρώσεως τῆς ἐθνικῆς προδοσίας τοῦ 1949.

    ΥΓ 1. _1949 μ.Χ.: ὅταν στόν ΕΛΑΣ πολεμοῦσαν 12.000 σλαβόφωνοι (μισθοφόροι καί "ἰδεολόγοι") τοῦ Τίτο, καί μόνο 6.000 Ἕλληνες ἐγκλωβισμένοι στόν "δημοκρατικό στρατό", πολεμοῦσαν δέ κατά τῆς Ἑλλάδος καί κατά τῆς Ἑλληνικότητας τῆς Μακεδονίας.
    ΥΓ 2. _Μαμωνάς, εἶναι κατά λέξη ἡ "χαρά" τῆς κοιλιᾶς ἀπό τήν εἴσπραξη χρημάτων καί ἀπό τήν ἀπόλαυση τῆς ἰδέας περί τῆς κατοχῆς χρημάτων, περί τοῦ λεγομένου κέρδους,
    τοῦ τόπου δηλαδή ὅπου συναντῶνται πνευματικῶς,
    καί συγκρούονται ἐπιφανειακῶς,
    καπιταλισμός καί ἀριστερά, μονίμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. If as Syriza says the Prespes agreement is so good and Syriza represents the majority of the Greek people, then why there wasn't a protest in favor of the agreement.
    So far we have seen NONE and never will be one because 90% of t bfg e people are against it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear Pano,
      You have said before. There is logic one could apply here. We are only left with 2 choices; silense for ever or take action NOW

      Διαγραφή
  3. Με όλες τις δυνάμεις, εννοείτε για σημαιάκια και φωνές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εἶμαι περίεργος πόσοι ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἀνθίστανται ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ καὶ ΑΝΕΛ. Ἄα ρὲ κάλπη ποὺ εἶσαι πίσω ἀπὸ τὸ παραβάν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.