23/1/19

Δείτε το: Βασίλης Λεβέντης: ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή χέρι-χέρι στα επεισόδια στο συλλαλητήριο

7 σχόλια:

  1. Αυθαίρετες αρλούμπες τού Λεβέντη, τα όσα λέει για την ΧΑ. Κάποιοι, με το έτσι θέλω, προσπαθούν να βγάλουν ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ συνεργάτες.

    Δεν πέρασε η τρομοκρατία κατά των Ελλήνων Πατριωτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικά , σήμερα συνεργάστηκαν ΝΔ & συριζα, ΜΆΛΙΣΤΑ με χειροκροτήματα προς τον Δενδια......πόσο φαιδρός ο γερο Λεβέντης , αλλά και το παρον ιστολόγιο από την πρεμούρα να χτυπήσει την ΧΑ, δημοσιεύει ο,τι νά 'ναι.Αραγε το πρόβλημα τηςΝΔ ΄΄ηταν που το είπε η ΧΑ ότι είναι αντισυνταγματική η συνθήκη, ενώ εμμέσως συμφωνεί, αλλά αφού το είπε η ΧΑ, δεν συντασσόμαστε .....κατά τα άλλα, θα κάνουμε τα πάντα να μην περάσει η συμφωνία, πάνω από όλα μη μας πούν ακροδεξιούς, κι ας πάει και η μακεδονία...

      Διαγραφή
    2. Έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι την δημοκρατία στην Ελλάδα. Αρνούνται να συζητήσουν πρόταση τού τρίτου σε δύναμη κόμματος τής Βουλής. Και τώρα διερωτώμαι αν είναι μεγαλύτερες οι βλακείες που λέει ο Λεβέντης, ή αυτές που είπε ο Δένδιας, γνωστός βλάκας και σφοδρός διώκτης τής ΧΑ.

      Ο αναρτήσας το άρθρο ας λάβει θέση.

      Διαγραφή
  2. Απαράδεκτος ο Λεβέντης - Σαν δέν ντρεέπεται με τις ανοησίες που λέει γέρος άνθρωπος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρλουμπολογίες του προφήτη που εχει προβλέψει ανεπιτυχώς καμία δεκαρια φορές πρόωρες εκλογές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φασαρίες ξεκίνησαν από την δεξιά σκάλα όπως βλέπουμε την Βουλή στο δεξιό φυλάκιο δηλαδή!Εκεί η Μπιτάκου αυθαίρετα μάζεψε γυναίκες με μια ντουντούκα και τις έβαλε να τα βάλουν με τα ΜΑΤ. Νωρίτερα σύμφωνα με όσα λέει ο δημοσιογράφος αλλά και με σχόλια που είδα στο live χθές με όνομα και επώνυμο που ήταν εκεί ακριβώς το διαβεβαιώνουν! Έπειτα όπως φαίνεται κι από το βίντεο όρμησαν μαυροφορεμένοι και πρώτος ο Ανθρακέας ο οποίος είναι φίλος της Μπιτάκου!Το ότι ξεκίνησαν από την δεξιά σκάλα αυτό είναι βέβαιο το είδαμε φαντάζομαι όλοι από το βίντεο του καναλιού που μετάδωσε το συλλαλητήριο.Έπειτα έγινε μι μικροσυμπλοκή στην αριστερή σκάλα και μετέπειτα μεταφέρθηκαν στα αριστερά του κτιρίου της Βουλής...επίσης οι δυό τρείς που φαίνονται να βγαίνουν μέσα από την Βουλή σύμφωνα με πληροφορίες των διαδηλωτών φαίνεται να έδωσαν πρίν ανέβουν οι γυναίκες κρέμες για τα μάτια για τα δακρυγόνα...τώρα το πώς βρέθηκαν μέσα κάποιος πρέπει να το εξηγήσει. Ακούγεται δε πως δίπλα στο Πυροσβεστικό Σταθμό έμπαιναν με πολιτικά και έβγαιναν κουκουλοφόροι...άρα το μεγαλύτερο μέρος ήταν οι "γνωστοί" "άγνωστοι", εκ των οποίων περίπου 150 αστυνομικοί που ήταν μέσα στην Βουλή δεν μπορούσαν να αποτρέψουν...όπως και κάποιοι εισαγόμενοι.
    Υπάρχουν από το 30:17 εως το 31:40 μετά από 37:25 έως 38:10 και 1:33:00 έως 1:45:00 και σε κάποιο άλλο σημείο που δεν θυμάμαι υπάρχει φωτογραφία για κάποιον ο οποίος ο δημοσιογράφος επικαλείται πως είναι Βούλγαρος και έδωσε σε μέρος των κουκουλοφόρων εντολή για επίθεση στα ΜΑΤ...

    https://www.youtube.com/watch?v=2uzzPWbWiGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγο ενδιαφέρει αν η Χ.Α. συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ ή όχι.
    Τα υπόλοιπα που λέει ο Λεβέντης είναι τα χειρότερα,τόσω όσον αφορά τον ΤΣΥΡΙΖΑ,όσω και όσον αφορά και την Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.