21/1/19

Δείτε LIVE τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας για τη συμφωνία των Πρεσπών


INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου θα συζητηθεί η συμφωνία των Πρεσπών.
Βάσει απόφασης της Διάσκεψης των Προέδρων, η συμφωνία θα συζητηθεί σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας και στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη και την Πέμπτη, με συνεδριάσεις που θα ανοίγουν στις 10:00 το πρωί και θα κλείνουν στις 02:00 τα ξημερώματα.

Νωρίτερα, επελέγη τελικά η διαδικασία της κλήρωσης προκειμένου να οριστούν οι ανεξάρτητοι βουλευτές που θα μετέχουν στην Επιτροπή.
Οι Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Μαυρωτάς, θετικά διακείμενοι στη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που, μετά την κλήρωση, θα μετέχουν στις εργασίες της Επιτροπής.
Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και κατόπιν εκδήλωσης σχετικού ενδιαφέροντος από τον κ. Δανέλλη, ο ανεξάρτητος –προερχόμενος από το Ποτάμι- βουλευτής τοποθετήθηκε ως μέλος της Επιτροπής. 
Η τοποθέτηση του κ. Δανέλλη ως μέλους της Επιτροπής προκάλεσε αντιδράσεις από πλευράς αντιπολίτευσης και από ανεξάρτητους βουλευτές. Τελικώς, επελέγη η διαδικασία της κλήρωσης.
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.