26/2/19

Με κάθε επιφύλαξη - Αν δεν είναι "πειραγμένο", έχει τη σημασία του... Μέχρι πού έχει φθάσει το μακρύ χέρι του Σόρος άραγε;


22 σχόλια:

  1. Τελικά η ανάρτηση υπάρχει μέχρι τώρα στον λογαριασμό της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μαρία Μαργκόνης είναι βαλτή και ανήκει δικαιωματικά στο Πάνθεο τον προδοτών μας
    ΠΧ
    Μαρία Μαργαρόνης, Παπαχιστόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, κουντουρά, Εφιάλτης, κλπ

    Το θέμα είναι άλλο ...
    Αν ένα φρούτο σαν την λεγάμεη μπορεί να αναστατώσει ολόκληρη Ελλάδα με μία ανέξοδη συνέντευξη τότε φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν άλλοι με την συμφωνία των Πρεσπών … Μιλάμε για Θαύματα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...."Τυχαία" θά εἶναι, ἡ ἀνωτέρω προτροπή τῆς κας Μαρίας Μ. πρός ταύτιση με ἀντισημιτισμό, ὅσων ἀνθίτανται στήν διάβρωση ἀπό τόν Σόρος.
    Ὅπως ..."τυχαῖα" τήν βρῆκε τό BBC την κα Μαρία Μ., γιά νά κάνῃ ἐκπομπή ὑπέρ καταπιεζόμενης "μακεδονικῆς" μειονότητας σλαβοφώνων στήν Ἑλλάδα (στήν Μακεδονία).

    _ Ὀ Σόρος ὅπως φαίνεται στρατολόγησε διά μέσου φορέων του την κα Μαρία Μ., γιά νά ἐνισχύσῃ τήν φιλοσκοπιανή καί ἀνθελληνική προπαγάνδα του, κάνοντας τήν ἐκπομπή στό BBC.
    _ Τό BBC ποιός τό "στρατολόγησε" ὅμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Δὲν χρειάζεται νὰ στρατολογηθῆ τὸ BBC γιὰ νὰ κάνη ἐκπομπὴ ἐναντιον τοῦ Ἑλληνισμοῦ.
      Οἱ Ἄγγλοι εἶναι ἀνθέλληνες,ὄχι μόνο διότι τοὺς ξεφτυλίσαμε στὴν Κύπρο,ἀλλὰ καὶ διότι γνωρίζουν κατὰ βάθος πόσο κατώτερος τοῦ Ἑλληνισμοῦ εἶναι ὁ πολιτισμὸς τους,ὅταν ἐμεῖς δείχνουμε στὰ Μουσεῖα μας ἀριστουργήματα καὶ αὐτοὶ δείχνουν ὄργανα βασανιστηρίων (Warwick castle).

      Διαγραφή
  4. Δεν νομίζω πως είναι "antisemitic" το να επιτίθεσαι λεκτικά στον Soros, γιατί πολύ απλά ο Soros μπορεί να κατάγεται από Εβραϊκή οικογένεια αλλά δηλώνει άθεος, το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνέντευξη όπου έλεγε για το πως έβλεπε να μαζεύουν τους υπόλοιπους Εβραίους στα τραίνα για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και δεν του καιγόταν καρφί. Όσο για τον Εβραϊσμό εάν το πάμε τυπικά είναι κατά κύριο λόγο θρησκεία και δευτερευόντως εθνικότητα. Οπότε το συγκεκριμένο ταγάρι που είπε τη κοτσάνα είναι άσχετη απλά έχει γλυκαθεί από το payroll του Soros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) Ο Σόρος είναι ανεπιθύμητος στην διεθνή εβραϊκή κοινότητα, διότι λένε ότι κατέδιδε τούς ομοεθνείς του στις ουγγρικές αρχές, κατά τον Β'ΠΠ.

      β) Η θρησκεία των Εβραίων ονομάζεται Ιουδαϊσμός και όχι Εβραϊσμός, οι δε πιστοί της Ισραηλίτες.

      γ) Η λέξη Εβραίος φανερώνει μονάχα εθνότητα και τίποτε άλλο.

      δ) Ισραηλινός είναι ο υπήκοος τού κράτους τού Ισραήλ.

      Αυτά, για να ξέρομε τι λέμε.

      Διαγραφή
    2. Tnx my (grammar nazi) friend. Αν θέλεις όμως να είσαι ακόμη πιο ακριβής γράψε τα και στα Αγγλικά γιατί Israelites και Israelis γιατί στα ελληνικά τα μεταφράζει ο καθένας όπως γουστάρει.

      Και για να ξέρομε τι λέμε, είσαι ένα ακόμη ζωντανό παράδειγμα γιατί εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε ενωμένοι, γιατί κοιτάμε μόνο πως θα τη πει ο ένας στον άλλον.

      Διαγραφή
    3. >Tnx my (grammar nazi) friend<

      Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.

      Δεν χρειάζονται αγγλικά. Την γλώσσα μού έδωσαν ελληνική. Βλέπω ότι έκανα στο γ) ένα λάθος: Ήθελα να γράψω εθνικότητα και όχι ασφαλώς εθνότητα.

      Ούτε με την τελευταία σου παράγραφο συμφωνώ. Διορθώνοντάς σε, δεν "σού την λέω" (απίστευτα ελληνικά!).΄

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς όλα είναι θέμα χρημάτων !! Όσο ο κόσμος γίνεται πιο φτωχός τόσο αυτά θα αυξάνονται και εννοώ τον χρηματισμό !!!!!
    Κάποιος πρέπει να μας σώσει !!!! 30 άτομα παγκοσμίως έχουν το πολύ χρήμα. ........ ε, που θα πάει αυτό; μέχρι την καταστροφή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα είναι φανερό ότι το BBC είναι στρατευμένο από το Αγγλικό κατεστημένο, που δεν μπορεί ακόμη σήμερα να χωνέψει, ότι ένας πενηντάρης Έλληνας αξιωματικός και μια χούφτα παληκάρια της ΕΟΚΑ, άλλαξαν τα φώτα σε ολόκληρο τον βρετανικό στρατό.

    Και αυτό έγινε σε ένα νησί!

    Όπως οι ίδιοι οι Άγγλοι, δηλαδή ο Στρατηγός Χαρντινγκ, [Βλέπε βιβλίο του Στρατιωτικού Αναλυτή κ. Μάνου Ηλιάδη "Το Απόρρητο Ημερολόγιο της ΚΥΠ για την Κύπρο"] δήλωσε πως η ΕΟΚΑ και ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας-Διγενής, ήσαν οι νικητές στον Απελευθερωτικό Αγώνα της Κύπρου μας.

    Αλλού νικηθήκαμε, στο διπλωματικό πεδίο, από τον "Εθνάρχη" (sic?) Κωνσταντίνο
    Καραμανλή που σύνηψε την επονείδιστη Συμφωνία της Ζυρίχης και του Λονδίνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως θα διαβάσετε σε απάντηση μου στο tweet της κυρίας αυτής, ο Νετανιαχου κι ο Τραμπ θεωρούν το Σορος PERSONA NON GRATA. Αντισημιτες κι αυτοί;!! Μόνο ο Σορος είναι Εβραίος; Ο Νετανιαχου τι είναι; Πόντιος; !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 'αντισημιτισμός' είναι μία ύπουλη 'αριστερίστικη' ταμπέλα για να κατηγορούν αυτούς που έχουν αντίθετη γνώμη ως δήθεν 'φασίστες' και ρατσιστές.... οπότε να κερδίζουν χωρίς επιχειρήματα.
      Δηλαδή οι γνωστές αριστερίστικες απαντήσεις όταν δεν ξέρουν τι να απαντήσουν (βλ. φασίστα).

      Η κυρία είναι ύπουλη και ένα ατόφιο φασιστοειδές με την κανονική έννοια της λέξης.

      Διαγραφή
  8. Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες μαζί με την δικηγόρο κ. Αριάδνη Νουκα πάντως, έστειλαν επιστολή στο BBC η οποία κλείνει ως εξης:"Υπό τα ως άνω δεδομένα, γεννούνται μια σειρά από σοβαρότατες νομικές συνέπειες που απορρέουν από το δημοσιευμένο άρθρο και ως εκ τούτου αναμένουμε την άμεση απάντηση σας που εξηγεί για τους λόγους που σας οδήγησαν στην δημοσίευση ενός ανιστόρητου κειμένου. Αναμένουμε να μας ενημερώσετε πως σκοπεύετε να ανορθωσετε την τεράστια προκληθείσα ηθική μας βλάβη.Διαφορετικά,το δικαίωμα μας να προστατευσουμε αποτελεσματικά την προσωπικότητα μας σε ατομικό και εθνικό επίπεδο,θα μας οδηγήσει στην άσκηση των νόμιμων μέτρων για την αποκατάσταση της σοβαρότατης ηθικής βλάβης που μας προκαλεσατε."Για να δούμε πως θα αντιδράσει το BBC...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  9. Ε, αφού τους απείλησε η Αριάδνη Νούκα θα τα κάνουν απάνω τους και θα συμμορφωθούν άμεσα.

    Το συγκεκριμένο πρόσωπο (Νούκα) με ξενίζει πολύ για τον επιτηδευμένο και προσωποπαγή τρόπο που προβάλει την χαμηλού επιπέδου, αλλά ικανή να εντυπωσιάσει τον κόσμο δουλειά της. Καμία εμπιστοσύνη σε νέους Καμμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμενα με εντυπωσιαζει κατι αλλο. Η κενοτητα καποιων Νεοελληνων.Και μεσα κι εξω.Η ευκολια να μιμουνται σαν μαιμουδες ....οτιδηποτε ξενο...Αυτη η κατασταση μιμησης ...πανω απ ολα...το στυλ.του παπαγαλου...Αυτο το βαθυ συναισθημα .κατωτεροτητος...στο ξενο μπροστα.Η απολυτη απουσια ...βασικου φυλετικου εγωισμου....και ατομικου ...Η υιοθετηση καθε τινος ξενου...απο φιλοσοφια...νοοτροπια...ιδεες....θεωριες...πρακτικες....τασεις....τροπο ζωης..
    .κλπ..Δεν ειναι δυνατον να νιωθουν.αυτα.τα ατομα τοσο ανικανα στα.παντα...τοσο ανικανα ναχουν η να φτιαξουν.κατι ολοτελα δικο τους...και ξεχωριστο....κατι με.δικη τους ταυτοτητα.....Ελληνικη 100%....!! Η συγκεκριμενη κυρια....εμιγκρες...δεν εχει καμμια επιγνωση της φυλης...της ιστοριας..
    της πατριδας....της ευθυνης και του καθηκοντος ενος οντος με καταγωγη...και ταυτοτητα. Ειναι το αποτελεσμα ενος οντος που δανειζεται μια ξενη κουλτουρα για να πει....οτι κατι εγινε καλυτερο απ οτι ειναι σαν καταγωγη..Το χρημα ισως πραγματι.υπαρχει πισω.Αλλα για να εκτωπιζει τον στοιχειωδη φυλετικο.κι ατομικο εγωισμο....παει να πει πως αυτα δεν υπαρχουν να αντιδρασουν στο χρημα....Γεμισε ο τοπος κομπλεξικες μαιμουδες ...ξενων τιποτενιων συνηθειων...βαρβαρων στο βαθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαββα, το προβλημα ειναι οτι η Ελληνικη κυβερνηση ειναι χειροτερη απο τη συγκεκριμενη κυρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.