8/2/19

Αλ. Χαρίτσης: Έχουν δρομολογηθεί χιλιάδες προσλήψεις πριν τις αυτοδιοιηκητικές

Στη δήλωση ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει χιλιάδες προσλήψεις στην Παιδεία, την Υγεία και την Αυτοδιοίκηση προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης δείχνοντας πως η κυβέρνηση επενδύει προεκλογικά στη συνταγή των προσλήψεων. Παράλληλα ανέφερε ότι «η απόφαση για τις βουλευτικές εκλογές θα ληφθεί με καθαρά πολιτικούς όρους, όχι με τεχνικούς».
«Η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει χιλιάδες προσλήψεις στην Παιδεία, την Υγεία και την Αυτοδιοίκηση, μεταξύ των οποίων και οι 8.166 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, για τις οποίες διαβεβαίωσε ότι οι επιτυχόντες θα έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους πριν από τις δημοτικές εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κ. Χαρίτσης διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει κανένα τεχνικό πρόβλημα για τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου. Το υπουργείο Εσωτερικών είναι πανέτοιμο για κάθε ενδεχόμενο, επισήμανε, ενώ έκανε λόγο για υπαινιγμούς που αναφέρονται σε σχέδιο νοθείας στις εκλογές υποστηρίζοντας πως «είναι απαράδεκτοι και αγγίζουν τα όρια της θεσμικής εκτροπής».

Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.