4/2/19

Ιμάμηδες-χαφιέδες στην υπηρεσία της ΜΙΤ

Το τουρκικό κράτος πάντα παρακολουθούσε τους Τούρκους μετανάστες στην Ευρώπη, αλλά μετά τη ρήξη Ερντογάν-Γκιουλέν η Άγκυρα έχει υπερβεί κάθε όριο, χρησιμοποιώντας κατά κόρον ιμάμηδες-χαφιέδες. Στη Γερμανία ο αρχηγός της ομοσπονδιακής υπηρεσίας αντικατασκοπείας (BfV) Χανς-Γκέοργκ Μάασεν υποχρεώθηκε πριν ενάμιση χρόνο να ανακοινώσει ότι δεν θα επιτραπεί στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες να κατασκοπεύουν εντός της γερμανικής επικράτειας. Η ανακοίνωση έγινε με την έναρξη έρευνας, κατόπιν εντολής των εισαγγελικών αρχών, για πιθανές κατασκοπευτικές δραστηριότητες Τούρκων ιμάμηδων.
Μετά από ενδελεχή έρευνα, οι αρχές ασφαλείας επιβεβαίωσαν πως Τούρκοι ιμάμηδες φακέλωναν Τούρκους και Κούρδους μετανάστες, ακόμα και όσους έχουν πολιτογραφηθεί Γερμανοί. «Δεν μπορούμε να δεχτούμε τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών να δρουν στη Γερμανία ενάντια στα γερμανικά συμφέροντα και γι’ αυτό το λόγο διαμαρτυρόμαστε», τόνισε ο Μάασεν σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο.

για τη συνέχεια SlPress

1 σχόλιο:

  1. Η Τουρκία σε αυτά είναι κράτος !!!!!!!!!!!!
    Κοντά τους είμαστε αμελητέοι !! Το ότι οι Ιμάμηδες παίζουν το ρόλο τους είναι ξεκάθαρο !!! Η Γερμανία τους έκοψε το βήχα !!! Φαντασθείτε τον Τσιπρα να λέει στο Ερτογαν ότι οι Ιμάμηδες να σταματήσουν στην Ελλάδα να κάνουν αυτά που κάνουν !!!φαντασθείτε πως θα Έτρεμαν τα πόδια του !!!! Μόνο που το σκέφτομαι γελάω !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.