17/2/19

Η Γερμανική αστυνομία παραποιεί τα στατιστικά των εγκλημάτων των μεταναστών για να διατηρηθεί η ηρεμία

Η Γερμανική αστυνομία φέρεται να παραποιεί τα στατιστικά των εγκλημάτων που γίνονται από μετανάστες ώστε να διατηρηθεί η ηρεμία στη χώρα.

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη η Γερμανική εφημερίδα Hannoversche Allgemeine ενώ και η Γερμανική τηλεόραση ARD προχώρησε σε ρεπορτάζ για το θέμα.

Ακολουθεί το video του ARD:

«Οι στατιστικές για τα εγκλήματα δείχνουν πως οι πρόσφυγες, κατά μέσο όρο, έχουν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες να διαπράξουν κάποιο έγκλημα σε σχέση με τους ντόπιους» υποστήριζε ο Thomas De Maiziere το 2015.
Το 37% όσων αιτούνται άσυλο παραβιάζουν τους κανόνες των καταλυμάτων που φιλοξενούνται, ή παραβιάζουν τη νομοθεσία για όσους αιτούνται άσυλο, το 30% κλέβουν και το 19% κάνουν απάτες.
Το ποσοστό των εγκληματιών προσφύγων που διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα είναι λιγότερο από 1% (σύμφωνα με τα στατιστικά του 2014).
Αυτά, σύμφωνα με τους αριθμούς της στατιστικής, που συγκεντρώνονται από ανθρώπους.
Η εφημερίδα Hannoversche Allgemeine έθεσε την ερώτηση, εάν τα στατιστικά στοιχεία για τη βία είναι παραποιημένα.



Για τη συνέχεια CosmoStatus

4 σχόλια:

  1. Υπάρχει έλλειμμα Δημοκρατίας !!!!
    Αν δεν ξυπνήσουν οι λαοί, θα γίνει μπούμερανγκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισε η παραπλάνηση και το ψέμα:Ανθρώπινα δικαιώματα και συνεχίστηκε ως εξής:"Φόνος νέας γυναίκας από νεαρό σε νησί του Ιονίου.Συνελήφθη μετά από κατεδίωξη".
    Δεν μας λένε το όνομα του συλληφθέντος φονιά,την ηλικία του την εθνικότητά του ή την ιθαγένειά του.Δεν μας λένε το κίνητρο γενικά δεν μας λένε τίποτα.
    Τα ίδια:"Εμπρησμός σε κατάστημα του Κέντρου".
    Ήταν με τσιγράρο,ήταν με μολότωφ,ήταν από αστέγους που προσπάθησαν να ζεσταθούν,ή μήπως από χούλιγκανς διότι αδικήθηκε η ομάδα τους.Μήπως από ακροδεξιούς ή ακροαριστερούς δηλ.πολιτική βία;
    Ας μην συνεχίσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανδρέα, αυτήν την καταγγελία την θυμούμαι από παλιά. Ήταν από τότε που είχαν γίνει παραμονή πρωτοχρονιάς τα αίσχη με τούς "culture-enrichers", όπως αποκαλούν τούς λαθρομετανάστες λόγω Merkel(είχε πει ότι ... οι μετανάστες εμπλουτίζουν τον πολιτισμό με νέα στοιχεία!). Να για παράδειγμα σχετικό άρθρο τήςWELT, από 24.01.2016.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.