12/2/19

Γι' αυτό λέμε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καραμπινάτη εθνική προδοσία - "Μακεδόνας" και ο σφαγέας Μουσταφά Κεμάλ

Όταν δεν υπερασπίζεσαι τον πολιτισμό και την ταυτότητά σου, σου τα λεηλατούν οι άλλοι - Ιβανόφ προς Τουρκία: Σας στείλαμε τον "Μακεδόνα Κεμάλ Ατατατούρκ" και μας το επιστρέφετε με επενδύσειςΙβανόφ προς Τουρκία: Σας στείλαμε τον "Μακεδόνα Κεμάλ Ατατατούρκ" και μας το επιστρέφετε με επενδύσειςΣτον "Μακεδόνα Μουσταφά Κεμάλ" αναφέρθηκε ο πρόεδρος της πΓΔΜ Γκιόργκε Ιβανόφ. υποδεχόμενος την προηγούμενη εβδομάδα Τούρκους επιχειρηματίες επενδυτές στην πΓΔΜ.
Ο αρχηγός του γειτονικού κράτους, που από την Τρίτη θα αρχίσει τις διαδικασίες επίσημης μετονομασίας του σε "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας", τίμησε τον πρόεδρο της τουρκικής εταιρείας TAV, Sadi Sener, με το Μετάλλιο του Κράτους.
Η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία έχει κατασκευάσει και επενδύει στα δύο αεροδρόμια της "Βόρειας Μακεδονίας".
Όσον αφορά το ζήτημα του Κεμάλ, ο πρόεδρος της πΓΔΜ ανέφερε: "Ο Μουσταφά Κεμάλ είναι Μακεδόνας. Γιατί την εποχή που γεννήθηκε, η Θεσσαλονίκη ήταν μακεδονικό έδαφος".
Στην πραγματικότητα βέβαια, το 1881, όταν και γεννήθηκε ο ιδρυτής της σύγχρονης Τουρκίας, η Θεσσαλονίκη ανήκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, μέχρι και το 1912, όταν ο ελληνικός στρατός απελευθέρωσε την πόλη.
Ο πρόεδρος της "Βόρειας Μακεδονίας" ανέφερε ακόμη ότι "η Τουρκική Δημοκρατία είναι μια μεγάλη χώρα, με εξαιρετική οικονομία (...). Σας στείλαμε τον Μακεδόνα Μουσταφά Κεμάλ. Τώρα τουρκικές εταιρείες έρχονται στη Μακεδονία. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά".
Οι συνολικές τουρκικές επενδύσεις στην πΓΔΜ ξεπερνούν το 1,2 δισ. δολάρια, ενώ η τουρκική HALKBANK, σύμφωνα με το πρακτορείο IBNA, με 40 υποκαταστήματα, είναι η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα στη χώρα.
Πηγή: Capital

4 σχόλια:

  1. Κατα τα αλλα οι Τσιπρας-Κοτζιας μπορουν να κλεισουν τα αυτια τους και να συνεχισουν να λενε οτι η συμφωνια ελυσε ενα προβλημα 30 χρονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όταν δεν υπερασπίζεσαι τον πολιτισμό και την ταυτότητά σου, σου τα λεηλατούν οι άλλοι -"

    Very true and because of that we will have to fight stupitity and ignorance for the rest of our lives instead of re-building a nation worth existing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η άποψη του συντάκτη είναι ότι θα πρέπει να δίνουμε βήμα και υπόσταση στον κάθε βλαμμένο?
    Ο Ιβανωφ είναι σε πλήρη καταστολή και διανύει το δικό του "πράσινο μίλι" δηλαδή δεν θα ξανακατεχει κανένα αξίωμα, και προσπαθεί να αυτοαναγορευτει σε πόλο των "αρχαίοΜακεδόνων" και υπασπιστης τουρκικων συμφερόντων στη γείτονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ιβανόφ είναι πρόεδρος μιας χώρας που δεν υπάρχει (Δημοκρατία της Μακεδονίας)
    αφού αρνήθηκε να αναγνωρίσει την χώρα του (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), και εσείς ασχολείστε με έναν ανύπαρκτο και ανιστόρητο πρόεδρο. Εδώ είναι ΝοτιοΑνατολική Ευρώπη και όχι Βαλκάνια (τουρκική ονομασία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.