17/2/19

Η ψήφος των ...ποδιών




Και εδώ βλέπουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που έφυγαν απο τη χώρα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης να ξεχύνονται σε μη δυτικές, μη καπιταλιστικές χώρες για να βρουν ευημερία, παιδεία, υγεία, ευκαιρίες, αξιοκρατία και δικαιοσύνη.
 Όπως είχε πει και ο Φριντμαν...άσε τι λέει ο καθένας, στην ουσία ο κόσμος ψηφίζει με τα πόδια του. 
Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.


Spiros Kitsinelis

6 σχόλια:

  1. Μαλιστα, κι εσυ σα δουλος που αγωνιζεσαι για την ελευθερια του αφεντη σου να καταστρεφει για οικονομικο του οφελος τη χωρα απο ο,τι πιο πολυτιμο εχει-τα νιατα της- καμαρωνεις κι επιχαιρεις γιατι πανε στα σκλαβοπαζαρα της Δυσης κι οχι της Ανατολης. Μπραβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι"αυτο επιστρεφουν οι Γερμανοι τους λαθρομεταναστες πισω στην Ελλαδα , βολευτηκαν με Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ολλανδια ειναι πανω απο 25.000 ...τα νουμερα που δειχνει ο πινακας δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα και υπαρχουν πολλοι που εφυγαν χωρις να φαινονται στα στοιχεια ..και δεν υπαρχει τελος, μαλλον θα φυγουν ακομα ποιο πολλοι στα επομενα χρονια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα πράγμα δέν καταλαβαίνω...
    Στη φίλη ομόθρησκη Ρωσία που όλοι περνάνε καλά με Πούτιν δεν πήγε κανένας Ελληνας???
    Στήν δημοκρατική Βενεζουέλα??
    Στην αντικαπιταλιστική Κούβα? ούτε ένας Κνίτης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Voting with your feet is the only form of voting that counts in Greece and can cause a change.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ λέω να αφήσουν τις βλακείες με τα ερωτήματα οι ενοχλητικοί και να σκεφτούν ένα πράγμα μόνο: Ότι σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά και ότι εμείς είμαστε ο ιδιαίτερος λαός που όμοιος του δεν υπάρχει πουθενά. Πώς λοιπόν μπορείτε να συγκρίνετε τον ασύγκριτο ιδιαίτερο λαό με όλους τούς άλλους; Δεν διαβάζετε ιστορία; Δεν ξέρετε ότι ακόμα και ο Χριστός σηκώθηκε σε προσοχή όταν εμφανίστηκαν οι δύο Έλληνες; Δεν σάς το είπε και ο ίδιος ότι ακόμα και αυτός που "ουδείς εώρακεν πώποτε" τού είπε ότι με τούς Έλλληνες θα δοξασθεί; Αμμμ τούς άλλους, στυλ Παΐσιου, πού τούς βάζετε; Αλλά τι να σάς πω, μυαλό δεν έχετε, κοιτάτε τώρα τούς αριθμούς! Καλά κρασιά! Πρώτα απ’όλα αυτή την διεθνή συνωμοσία που πάει να μάς εξαφανίσει, δεν την υπολογίζετε; Τόσα χρόνια πέρασαν, κανείς δεν σάς είπε ότι όπως γιά τις πράξεις σας δεν φταίτε εσείς αλλά ο πειρασμός και ο διάβολος, έτσι και γιά την κατάντια μας δεν φταίμε εμείς αλλά η διεθνής συνομωσία; Πού ζείτε! Έλεος Πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.