22/3/19

Ο ΟΑΣΘ δημοσιοποίησε τα ρουσφέτια που ζητούσε η ΝΔ - Ονόματα και αιτήματα αναλυτικά


Αναλυτικά στοιχεία για τα ρουσφέτια που ζητούσαν τα στελέχη της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΑΣΘ με αφορμή  δηλώσεις της Μαρίας Σπυράκη σχετικά με «αδιαφανείς διαδικασίες προσλήψεων οδηγών».   «H εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη επιτίθεται στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και στον ΟΑΣΘ για τις δρομολογημένες προσλήψεις οδηγών είτε από άγνοια είτε από περισσό θράσος.
 Κατανοούμε ότι ενδεχομένως να αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες του Ο.Α.Σ.Θ.   Για το λόγο αυτόν τη συμβουλεύουμε να αντλεί τις πληροφορίες της από τα επίσημα στοιχεία του Οργανισμού και να μην αναπαράγει τα fake news γνωστών κύκλων καλοθελητών που συστηματικά επιχειρούν να ναρκοθετήσουν την εξυγίανση του ΟΑΣΘ. 

Για τη συνέχεια LIFO

1 σχόλιο:

  1. Να μας ειπούν οι καθεστωτικοί ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ σε ποιους αποφάσισαν να ΔΩΡΙΣΟΥΝ τον ΟΑΣΘ μαζί με το ΜΕΤΡΟ-πακέτο, αφού εκείνο που κάνουν είναι η συνειδητή-με ΔΟΛΟ-απαξίωση του ως εταιρίας, άρα επιδιώκουν την εξανέμιση της αξίας του, όπως έκαναν στο παρελθόν και με τον ΟΣΕ-ειδικά στο τμήμα των εμπορευματικών διασυνοριακών μεταφορών προς βορειοδυτικά-πριν τον δωρίσουν στους Ιταλούς και μεταφέρουν το "ασημένιο...βέλος" (καθρεπτάκια και μπιχλιμπίρδια) για χυδαία προεκλογική προπαγάνδα και επίδειξη στους ιθαγενείς, αλήθεια οι Ιταλοί προσφέρουν μεταχειρισμένα λεωφορεία; Με ποια ιδιότητα; Συνεπώς, είναι καιρός τα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ να σταματήσουν τις ΠΑΠΑ-(Δ)ΙΕΣ, τους πήραμε είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.