27/3/19

Η πρώτη κοινή περιπολία Τουρκίας-Ρωσίας στη βόρεια Συρία, στην περιοχή Τελ Ριφάτ

Την πρώτη κοινή τους περιπολία, στην περιοχή Ταλ Ριφάατ της βόρειας Συρίας, πραγματοποίησαν οι τουρκικές και ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Αμυνας.
«Μέσα στα πλαίσια της υπάρχουσας συμφωνίας, οι τουρκικές και ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν την πρώτη ανεξάρτητη, αλλά από κοινού συντονισμένη περιπολία στο Ταλ Ριφαάτ, με σκοπό να υλοποιηθεί η εκεχειρία, να επιτευχθεί σταθερότητα στην περιοχή και να αποτραπούν επιθέσεις», δήλωσε το υπουργείο Αμυνας σε ανάρτηση του στο Twitter.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Tel Rıfat bölgesinde ateşkesi sağlamak, istikrarı temin etmek ve unsurlarımıza yapılan saldırıları önlemek maksadıyla, daha önce varılan mutabakat çerçevesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Rus Silahlı Kuvvetleri ilk bağımsız koordineli devriye faaliyetlerini icra etmişlerdir.
225 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Οι δύο χώρες είχαν πραγματοποιήσει κοινές περιπολίες και στην περιοχή του Ιντλίμπ πριν από μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με την Daily Sabah. Ο Τούρκους υπουργός Αμυνας, Χουλουσί Ακάρ, είχε δηλώσει τότε οτι «βλέπουμε τις κοινές περιπολίες την Ρωσίας στην περιοχή Ιντλίμπ, ως ένα σημαντικό βήμα για την συνέχιση της εκεχειρίας και την διασφάλιση της σταθερότητας».
Καθημερινή

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΜΗΠΩΣ αμφιβάλεις οτι αν χρειαστεί να υπερασπίσουν τα συμφέροντα τους οι ρώσοι, δεν θα έρθουν παρέα με τους τούρκους να βάλλουν σε Ελληνικά εδάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα ο 'ορθοδοξος πριγκηψ' καταντησε ο Τζαννετακος (στις ταινιες βεβαια),του σουλτανου.
    Ελπιζω να μην καταντησει η αρκουδα του σουλτανου που γυριζε στα χρονια μου ο γυφτος στις γειτονιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιζω να θυμαστε οτι 70 ετη κανουν περιπολιες ...ασκησεις...βολτες...γυρω γυρω ολοι....και με τις αρκουδες της Δυσης...κι ολα τα ζωντανα του ΝΑΤΟ.....και τους Ελληνες τα ποντικακια..του παρτα ολα ....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.