21/3/19

Αντίδραση Ελλάδας για φωτογραφία Τούρκων κομάντο στη Σούδα

Παρέμβαση του Έλληνα ΥΠΑΜ προς διοίκηση του ΝΑΤΟ για φωτογραφία με τουρκική σημαία στη Σούδα.
Την αντίδραση της Ελλάδας προκάλεσε φωτογραφία με Τούρκους δύτες των ειδικών δυνάμεων που απεικονίζονται να κρατούν την τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας, η οποία αναρτήθηκε σε λογαριασμό Twitter της ναυτικής διοίκησης του ΝΑΤΟ.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης παρενέβη στη διοίκηση του ΝΑΤΟ Allied Maritime Command (MARCOM) για την αφαίρεσή της επίμαχης φωτογραφίας.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία φέρεται να είχε ληφθεί κατά τη διάρκειας της νατοϊκής άσκησης «ΑΡΙΑΔΝΗ-19», και εν συνεχεία αναρτήθηκε στο Twitter της MARCOM. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κατόπιν της ελληνικής παρέμβασης η φωτογραφία αφαιρέθηκε από το Twitter της συγκεκριμένης νατοϊκής διοίκησης, ενώ παράλληλα οι ελληνικές αρχές προέβησαν σε σχετικές επισημάνσεις σε επίπεδο ΝΑΤΟ.

Η νατοϊκή πολυεθνική άσκηση «Αριάδνη-19», κατά την οποία φέρεται να τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία, αποτελεί άσκηση ναρκοπολέμου, «τύπου “INVITEX", η οποία διοργανώνεται από το Πολεμικό Ναυτικό, σε ετήσια βάση και φέτος εξελίσσεται βορείως της Κρήτης», όπως αναφέρει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΚΥΠΕ, sigmalive

2 σχόλια:

  1. Αυτοί οι συριζαιοι, αν δεν αντιδράσει ο λαός αυτοί δεν είναι ικανοί να κάνουν ούτε ένα διάβημα, έτσι για τα μάτια που λένε !!!! Πέρασαν δύο μέρες και ξύπνησαν !!!! Ξεφτίλες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τούρκικη σημαία «...εις το βυθό εις το βυθό της θάλασσας...»

    Χμμμ δεν είναι κακή ιδέα! Μια χαρά δείχνει. Άλλωστε εκεί ακριβώς ανήκει: Εις το βυθό, εις το βυθό της θάλασσας...

    …ας το συνηθίζουν σιγά - σιγά και οι Τούρκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.